Групови класове срещу персонално обучение

Нека ти прошепня в ухото. Ако някога сте имали чувството, че стенешкото усещане, когато приятел те хване за ръката, за да те завлече в класа си за въртене или да видиш, че се взираш в знака за излизане в горещо студио за йога , може да бъдеш изрязан за съвсем различен вид обучение ,

Въпреки популярността на груповата фитнес, индивидуалното индивидуално обучение предоставя превъзходни резултати и техники за голямото мнозинство от упражняващите.

Нека да сравним различията и защо може да искате да изберете индивидуално обучение за групови класове.

Надзор и безопасност

Ролята на инструктор фитнес е не просто да се забавляват тренировки. Основната роля на инструктора е да държи студентите в безопасност, в добра форма и правилно привеждане в съответствие независимо от начина на упражняване.

Струва ли си? Груповите класове получават част от цената. Въпреки това, размерът на нараняванията, които се случват в груповата тренировка, е зашеметяващ. Отвъд очевидната цена на нараняването, преодоляването на вашите фитнес цели е значително.

Обмислете разходите за рехабилитация от разкъсан мускул, дислокация или херния диск. Продължителността на престой, загубата на производителност и разходите за здравни грижи сами по себе си трябва да бъдат достатъчни, за да ви убедят, че си заслужава да се занимавате с индивидуално обучение.

Мотивация и цели

Груповите тренировки се определят от мантри, музика и ентусиазирани мажоретки.

В крайна сметка, това е страхотна формула, която да ви върне за повече. За съжаление, просто показването не винаги е достатъчно.

Същността и съдържанието на тренировката ще определят вашите реални резултати, независимо от светлината на светкавицата и стойността на забавлението.

В личната подготовка вие сте мотивирани чрез всеки един ход от обучител, който е интимно запознат с вашите слабости, силни страни и потребности. Резултатите, малки и големи, се проследяват и признават последователно, като осигуряват мощния мотиватор на позитивното укрепване. независимо от светлините и развлеченията.

Струва ли си? Уикенд воините изгарят бързо. Мотивацията е най-неуловим дългосрочен елемент за всеки упражняващ. Освен ако условията не са правилни и резултатите редовно се постигат, мотивацията ви ще падне отново и отново.

Реалистичната настройка на целите е от ключово значение за установяването и поддържането на подходящи резултати. Тренировки, които надхвърлят обещанието за филмова звезда в минимално време, вършат чудесна работа, но те обикновено не могат да се справят. Ако очаквате драматични резултати и не ги получавате веднага, ще откриете, че си пазарувате за нова тренировка.

Работата със специализиран треньор ще гарантира, че мотивацията ви остава последователна и тренировките ви непрекъснато напредват.

Правилното начало е ключът към устойчива мотивация. Програмата по поръчка, която установява истинската си начална точка, е безценен за вашия успех.

Персонализирани резултати

Груповите тренировки са изградени на основата на много общи принципи на фитнес и програмиране с еднакви размери. Бутикови салони формулират тренировките си за "нормално здраво" тяло. Няма пълна оценка на вашите способности или ограничения, когато влизате в групов клас.

Независимо от модификациите, предлагани при групово обучение, без реален процес на приемане, като например интервю и оценка, упражненията не могат да бъдат пригодени в достатъчна степен според вашите нужди.

Частното обучение е точно обратното.

Започвайки с правилна оценка, тренировките ви са създадени специално, за да отговорят на вашите цели. И не само за вашия тип тяло, но като се има предвид вашата здравна история и вашето основно ниво на годност.

Въпреки че много от нас се смятат за нормални и здрави, няма реална база за това, къде трябва да започне интензивността на тренировката или структурата за даден индивид в група.

Всеки, който упражнява, носи собствена история. Вашата фамилна анамнеза за заболявания и лекарства, личната ви история на диетата и упражненията и индивидуалният ви метаболизъм и мотивационен стил се отразяват във вашата история. Добавете към този списък свой собствен тип физическо тяло.

Отвъд всички тези фактори е вашият списък с желания. Какво търсите от тренировките си? Вашите лични цели са фактор за стимулиране на вашите тренировки с вашия треньор. В рамките на личната подготовка вашите установени цели са постоянна референтна точка в сесиите и ще насочат инструктора си да персонализира вашия план.

В групов клас вие сте почти сами с вашите цели и списък с желания.

Струва ли си? Разбира се, бюджетите се различават, а личното обучение е в горната част на хранителната верига на упражняване по отношение на разходите. Персоналните тренировъчни сесии също са в основата на хранителната верига по отношение на резултатите.

Що се отнася до тялото ви, каква цена е твърде висока, за да платите за тренировъчна програма, която обслужва вашите лични нужди и цели? Това е инвестиция, която може да не успеете да пропуснете.

Личната подготовка съществува в много формати, от обучители в големи боксови гимнастички до тези, които ви посещават у дома.

Ако сте го опитали веднъж или два пъти, но не сте били убедени, помислете за Пилатес като тестово шофиране в лично обучение. Обучението за подписване на съпротива, използвано от обучителите на Пилатес, съчетано с тяхното напреднало обучение по програмиране и анатомия, ще ви осигури персонализирана тренировка, създадена специално в зависимост от вашия капацитет и вашите дългосрочни цели.

Ако бюджетните ограничения са твърде заблуждаващи, студиото Пилатес е идеално. Груповите класове обикновено са максимум на осем или десет за разлика от тридесет до шейсет в клас за колоездене, йога или дори баре. Ако можете да разполагате с твърд десет или петнадесет процента от вашите учители време и внимание, за разлика от две до четири минути в рамките на един час, ще получите много по-голям взрив за вашия долар.