7 начина да намерите текущи маршрути, когато пътувате

Едно от нещата, които обичам да бягам, е, че мога да го направя навсякъде - включително когато съм на почивка или пътувам за работа. Но намирането на безопасни маршрути, когато сте на ново място, не винаги е лесно. Ето съвети, за да ви помогнем да откриете най-добрите маршрути, където и да сте:

1 - Запишете се за състезание.

Ако времето на вашето посещение работи, участието в организирано състезание е лесен начин за провеждане на безопасен, добре маркиран маршрут в компанията на много други състезатели. Търсете в сайтове като Active.com, за да видите дали има състезание по време, когато ще останете на вашето местоназначение. Изпълнението на състезанието е чудесен начин да проверите местния район и да го регистрирате предварително, което ще ви мотивира да бягате поне веднъж по време на престоя си.

Вижте също: Как да намерите местни раси

| Повече ▼

2 - Говорете с портиера.

Вие със сигурност не сте първият бегач, който да останете в избрания от Вас хотел, така че портиерът да има препоръки и карти за вас. Някои хотели, като веригата "Уестин", дори дават под наем оборудване за гости, които нямат място в багажа си, нито забравят своите обувки или дрехи. И тъй като портиер трябва да познава града много добре, помолете го или него за популярни атракции и сайтове, които трябва да потърсите по пътя.

3 - Използвайте маршрутизатор.

Разгледайте сайтове като Map My Run и Run the Planet, за да намерите популярни маршрути. Въведете местоназначението си в търсенето в Map My Run и ще видите маршрути, картографирани от участниците в района. Можете също да търсите маршрути въз основа на критерии като разстояние, пътека на повърхността и ключови думи. Следещият маршрут на Runner World показва местните маршрути и класирането им от други бегачи. Функцията за разширено търсене ви позволява да търсите по разстояние, кота , повърхност и тип на изпълнение. Ако сте на пътека, проверете уеб сайта на Асоциацията на американските туристически асоциации.

Също така вижте: Къде трябва да бягам?

4 - Посетете местния работещ магазин.

Работещите специализирани магазини са чудесен ресурс за излизащите извън града. Започнете и попитайте за предложените маршрути. Някои магазини, които работят, дори предлагат свободни групи с ръководни групи, към които се присъединявате.

Вижте също: Намиране на текущи магазини

| Повече ▼

5 - Намерете местна работеща група.

Повечето тичащи групи обичат да показват на своите посетители маршрутите си за локално бягство. Разгледайте CoolRunning или Road Runner's Club на Америка, за да намерите текущи групи в временното си местоположение. Можете да търсите в сайта им описания на маршрута и да прегледате клубния им календар, за да видите дали те имат отворени маршрути по време на посещението си. Ако не можете да намерите нищо, изпратете имейл до президента на клуба и поискайте предложения за местни маршрути.

Също така вижте: Как да намерите текуща група

| Повече ▼

6 - Проверете местните училища.

Повечето гимназии и колежи имат писти и много от тях са отворени за посетители през определени часове. Проверете уеб сайта на училището или се обадете на училището, за да разберете дали и кога можете да се движите по техния маршрут. Бихте могли да проверите също и къде местният отбор на училището се състезава на местно ниво - най-вероятно ще бъде чудесен маршрут или пътека.

Вижте също: Правила за изпълнение на песен

7 - Намерете работеща група.

Градските обиколки са чудесен начин да се разхождате с други бегачи и да видите много туристически атракции, когато получавате тренировка. Те стават все по-популярни и се появяват в много градове. Разгледайте сайтове като City Running Tours, за да видите дали те предлагат всякакви обиколки във вашата дестинация.