5 причини, поради които няма да се включите без обучение за здравина

1 - Вашият метаболизъм зависи от силата.

gruizza / Гети изображения

Вие сте крал или кралица на сърцето? Всичко за класа си за въртене или за удряне на пътеките. Без да се провалите, ще получите сесия с добра помпа няколко пъти седмично. Аз ви поздравявам. Аз също съм отдаден и леко пристрастен към кардио тренировки. За да бъдете наистина здрави и здрави, трябва да правите някаква форма на силово обучение. Сила обучение е често отговорът на загуба на тегло, промяна на формата на тялото и чувство за увереност. Силна, изваяна и тонизирана няма да се случи само от кардио тренировки. Необходимо ли е по-убедително да започнете тренировка с тегло? Помислете за това: CDC съобщава, че тренировката за сила може дори да забави нашия физиологичен часовник за стареене. Ето защо просто не е възможно да бъдете напълно годни без тренировка за сила:

Сила обучение тренира вашия метаболизъм. Вашият метаболизъм зависи от силата. Около 35-годишна възраст започваме да губим около половината до един килограм мускули на година, ако не сме активно силови тренировки. С повече мускули, метаболизмът на организма ви се подобрява и изгаряте повече калории, дори и в покой. Вашето тяло използва повече калории, за да прави и поддържа мускули, отколкото да се държи на мазнини. Ако искате да задействате метаболизма си, трябва да силата на влака.

2 - Сила тренировка защитава си мускулна маса и кост сила.

Снимка от: Hero Images / Getty Images

С напредването на възрастта губим процент от мускулната маса, която не използваме. Повдигането на тежести или правенето на упражнения за телесна маса ще ви помогне да изградите мускули, да увеличите костната маса и да поддържате ставите здрави. Използването на мускулите означава, че можете да забавите, да предотвратите и дори да обърнете мускулната и костната загуба. Също така ще подобрите функционалната си фитнес - че всеки ден движенията, които правите, ще станат по-лесни. А силното и здраво тяло ще намали риска от сериозни наранявания или падания.

3 - Сила обучение ще ви даде тонизирана и изваяни външен вид.

Снимка от: Westend61 / Getty Images

Кардио тренировки могат да помогнат да изгаряте допълнителни калории и да получите сърцето си в голямо сърдечно-съдово състояние, но силата на тренировката играе по-голяма роля в промяната на начина, по който изглежда тялото ви. С увеличаване на мускулите, получавате по-голяма дефиниция и получавате повече от скулптурен и слаб вид, отколкото може да осигури само кардио. Намаляването на телесните мазнини на място не е възможно. Когато губите мазнини, губите всичко. Въпреки това, скулптурата на място може да работи. Сила тренировка тренировки AB , например, може да твърди и тон, че 6 пакет, който искате. Ако искате да почувствате и изглеждате като в по-добра форма, силата на тренировките е там, където е.

4 - Обучението по сила ви осигурява подобрен баланс и координация.

Снимка от: Hero Images / Getty Images

Обучението по сила може да подобри баланса и координацията, като същевременно намали риска от падане. С повече мускули можете да подобрите позата и да постигнете стабилност. Докато може да не се притеснявате за това сега, някои доклади показват, че тренировките по теглото могат да намалят риска от падане с до 40%, докато остарявате. И ако сте предизвикателство себе си с някои кал писти или препятствия състезания курс, вашата подобрена гъвкавост ще изплати голямо време.

5 - Обучение за сила означава тяло.

Снимка от: Westend61 / Getty Images

Тегло обучение е съпротива обучение - както изотонични движения (свиване на мускулите чрез движение, като повдигане на гири) и изометрични движения (свиване на мускулите си един срещу друг или фиксиран обект, като дъска или стена седя.) За изграждане на нашия мускул сила, нашето тяло се нуждае и от двете форми на съпротива . Тялото, което изграждате с мускулна сила, може да ви помогне и извън салона. Ако имате по-силно тяло, можете да играете по-добре на тенис корта или на ски пистите. Например, пулмометричните тренировки (тези със скокове) ще работят върху експлозивната сила на тялото ви. Подобрената експлозивна мощност може да ви направи по-добър бегач или по-добре на баскетболното игрище. Обучението по сила може да отключи истинския потенциал на тялото за власт.

Ако тренировката за сила е нещо ново за вас или нещо, което просто не сте приоритизирали, знайте, че има много забавни инструменти, които да използвате. Вземете някои тежести, кетълбел, пясъчници или бинтове. Използвайте собственото си телесно тегло или открийте детска площадка . Ако се нуждаете от инструкции, наемете обучител или се присъединете към групов клас с опитен инструктор. Просто знайте, че за да бъдете наистина годни, силните тренировки трябва да са част от вашата седмична рутина. Чух много физиолози за физически упражнения да казват: "Просто вдигнете нещо тежко и го сложете над главата си всеки ден." Това не трябва да бъде сложно, но със сигурност си заслужава.