6 закуски с високо съдържание на протеини, които да започнат да се хранят днес

За да се борим с тези блюда между ядене, най-доброто нещо, което трябва да направите, е да достигнете за закуска на белтъчини . Но не само най-високо протеиновата храна ще направи. Ето шест висококачествени протеинови вида, които няма да пакетират паунда.

Чаша за яйца (известен още като микровълново яйце)

Да започнем с класика: чашата с яйцата. Може да не мислите за закуска на яйца като лека закуска, но ви обещаваме, че това е идеалният избор.

Ниски в калории, с високо съдържание на протеини и супер лесно да се направи. Това е всичко, което можете да поискате от закуска!

Ето как да го направите. Започнете с голяма чаша за микровълнова фурна и я напръскайте с неразтворим спрей. Добавете около 3/4 чаша бяло яйце или без мазнини течен заместител на яйце, плюс любимите си омлет подправки. Микровълнова печка за 1 1/2 минути. Разбъркайте една супена лъжица сирене с намалено съдържание на мазнини, микровълнова фурна за още една минута и вола - закуска с контролирана порция, съдържаща само 120 калории и 20 грама протеин. Обърнете внимание на подробните ръководства с идеи за вкусни екстри!

Нарязан гърдите на Турция

Тайните на гърдата на Турция са напълно недооценен избор за закуска. Една 2-унция. сервиране (около 2 - 4 филии) има 13 грама протеин и само 60 калории - това е голям протеинов бряг за малка калорийна инвестиция! Натриеви броячи: Потърсете сортове с намалена натриева или без сол.

Или да ги изядете направо или да ги обвиете около копия или кисели краставички за някаква криза.

За по-голяма закуска обвийте филиите около една пръчка светло сирене от моцарела: Това ще донесе вашата закуска до около 120 калории и 20 грама протеин. Говорете за удовлетворяваща закуска!

Съвет: Запазете пакет от пуйки в хладилника за следобедния прием. Много по-умно от това, че удари автоматичното устройство.

Грозде кисело мляко

Вероятно сте чували, че гръцкото кисело мляко има повече протеини от обикновения вид, но знаехте ли, че 5,3-унция. контейнера има около 16 грама протеин? Вярно е! И има само около 100 калории. Просто се уверете, че получавате 0 процента мазнини. Пълномасленото кисело мляко е много по-високо в калориите. Опитайте някои от новите прости 100 вкуса на Chobani, като Ягода Банан или Смесеният Червен Бери. Или създайте свои собствени забавни вкусове у дома с микс-in .

Твърдо сварени яйца

Белите белтъци са протеинови силови къщи (са налице 3.5 грама протеини в яйчен белтък с 17 калории). И когато ги заварявате на твърдо място и ги разделяте наполовина, те се превръщат в съвършен съд за задържане на още повече протеини. Извадете жълтъците и добавете супена лъжица или две от любимите си топери. Тони и хумус са чудесни, защото добавят протеини за пълнене на закуската, а салсата е друг фантастичен избор, защото ви дава много вкус за много малко калории. Съвет: Запалете и обелете дузина яйца през уикенда, а през цялата седмица ще имате здравословни закуски.

пастърма

Джери е отишъл отвъд говеждо месо ... там са вкусни месни закуски там в Турция, свинско месо, пилешко и дори вегански сортове. Това прави фантастична аварийна закуска, защото е стабилна, преносима и напълно вкусна!

Дръж си око на тези хранителни етикети, обаче, защото някои видове са натоварени с мастни калории. Примерен случай? Бейкън Джеки. Потърсете 1-унция. с 80 калории и 10 грама протеин. Някои от нашите любими марки са Simply Snackin, Krave Jerky и Lorissa's Kitchen.

Протеинови барове с 200 калории или по-малко

Снек-барът със зареден с белтък може да бъде умен и удобен избор, но внимавайте за вашия избор. Винаги четете етикетите на храните. Някои барове имат над 350 калории! Потърсете една с около 200 калории и най-малко 10 грама протеин. Бонус точките, ако има няколко грама фибри.

Някои от най-добрите ни предложения включват Quest Double Chocolate Chunk барове и Luna Protein барове. Те вкусват като десерт, но опаковат сериозен протеин удар.

Говорейки за протеини, разберете дали протеиновият прах може да помогне при загуба на тегло .