7-те най-добри витамини за жени да купят през 2018 г.

Добавете вашата диета с тези опции

Хранителните добавки са се увеличили през годините, като много жени търсят да намерят това, което ги кара да се чувстват по-добре. Билки, витамини и други натурални съставки могат да повишат настроението ви, да започнат да обменят метаболизма ви или да ви помогнат да отглеждате по-дълги и по-силни коси. Каквато и да е област, която ви интересува, лесно е да откриете какво ще работи най-добре за вас.

Имайте предвид, че тези продукти не са одобрени от Администрацията по храните и лекарствата на САЩ. Преди да купите, се препоръчва да се консултирате с вашия лекар или други доставчици на здравни услуги, за да определите най-добрия план за действие. Те могат да препоръчват дозировки и повече информация за съставките, посочени на етикета за хранителните стойности.

За всичко, от постигането на вашите фитнес цели с добавена енергия за подготовка за майчинство по най-здравословен начин, тази визия ви показва къде да намерите продукти, които да допълнят вашия начин на живот. Вижте по-долу за най-добре прегледани и одобрени витамини, достъпни за жени сега.

Това е витамин, който прави всичко това за жените, които търсят повече ежедневни хранителни вещества. Във всяка серия от мултивитамини на Optimum Nutrition за жени ще получите 23 витамини и минерали. Това включва витамини С, D, Е, К, В, както и добавени калций, желязо и фолиева киселина. Те поддържат вашата диета, като ви осигуряват достатъчно количество хранителни вещества.

Не само това, но има почти 1000 онлайн рецензенти на Amazon, които се замислят за това, което според тях са петзвезден продукт. Най-добрият положителен преглед дори казва, че това е "свещеният граал на витамини" и показва подобрения в косъма, ноктите, кожата и енергийните нива. Тези със соя алергия трябва да избягват този продукт, обаче, тъй като соевите изофлавони са ключов компонент на мултивитамина.

Търсите ли да постигнете блестящи брави? HairAnew съдържа биотин, билки, витамини, аминокиселини, минерали и други, за да стимулира здравето и растежа на косата. С тази комбинация продуктът твърди, че действа като добавка към витаминните дефицити, които могат да причинят загуба на коса. Заедно с подпомагането на растежа на косата, HairAnew също така изброява "подхранва кожата и силните нокти" като други предимства на приемането на витамин.

Тази формула с 11 съставки е вегетарианска, без глутен, без ГМО и без жестокост. Също така не съдържа фъстъци или черупкови плодове, така че тези с алергия към ядки трябва да имат свобода да използват продукта. Всяка партида се тества, за да се гарантира, че тя е "напълно безопасна" и без бактерии и тежки метали.

С една огромна 3 300 + пет звезди отзиви, HairAnew има 4.4 от 5 звезди от над 5,600 потребителски мнения. Хората наистина виждат разликата в косата, кожата и ноктите благодарение на този продукт.

Уморихте ли да разчитате на кафе, за да ви накара да се чувствате по-будни? Може би просто се нуждаете от повече плодове и зеленчуци. Витаминът Alive! Energy се надява да помогне на жените, които изпитват недостиг на енергия. Зареден със смес от плодове и зеленчуци, този мултивитамин за жени има 20 витамини и минерали във всяка порция. Боровинки, акай, спанак и броколи са само някои от изброените съставки.

Витамините с висока активност В са включени и имат за цел да подпомогнат превръщането на вашата храна в енергия. Жените трябва да приемат една таблетка на ден и не забравяйте да се консултирате с лекаря си, ако приемате друго лекарство или ако сте бременна. Този витамин е без глутен и не съдържа захар, сол, соя, мая, пшеница, млечни продукти или изкуствени аромати.

Дъвчете хранителните си вещества с по-приятна витаминова опция, подобна на пренаталния продукт на Vitafusion. Идеална за бременни и кърмещи жени, този плодово-ароматизиран смолист пакет предлага дневната ви препоръчана доза фолиева киселина.

Според Vitafusion, всяка порция има толкова количество витамин С, колкото 10 мандарина, а продуктът поддържа имунитета на майките. Имайте предвид, че този продукт съдържа рибено масло и е направен в съоръжение, което също прави продукти с яйца, риба, ракообразни, соя и черупкови плодове.

Над 1000 души се замислят за това гуми, заради вкуса и ползите от тях. Хората обичат вкуса, размера и структурата, както и как ги кара да се чувстват. За новите майки, които не искат да преглъщат голям пренатален витамин, това може да е най-добрият вариант за вас.

Следващата стъпка към постигането на по-добра кожа може да бъде в бутилка. Тези таблетки от Viva Naturals са малки, но силни, с твърдения, че те могат да спомогнат за подобряване на клетъчното здраве, да подобрят здравето на сърдечно-съдовите заболявания и да действат като "мощни храни за кожата." Това означава по-стегната кожа и еластичност благодарение на съставки като биофлавоноиди, процианидини и феноли , Произведен от екстракт от кора от кора, този "супер антиоксидант" е без ГМО, без консерванти и свободен от хербициди.

Повече от 200 души споделят своите петзвездни рецензии на продукта, като много от тях казват, че са променили и подобряват външния вид и текстурата на кожата си.

Ако имате проблеми с храносмилането, тази добавка може да помогне да ги разрешите. С хранителни вещества като В-витамини, хром и желязо, този витамин от One A Day поддържа метаболизма ви и помага да превърнете храната си в енергия. Препоръчва се да приемате това веднъж дневно и да ядете балансирана диета и упражнения редовно.

Но този мултивитамин насърчава повече от функцията на вашата храносмилателна система. Заедно с метаболизма си, една порция трябва също така да спомогне за увеличаване на физическата енергия и за поддържане на здравето на костите. Той съдържа 100% от препоръчителната ви дневна стойност на витамин С, фолиева киселина и желязо, сред другите хранителни вещества. Също така е без глутен и няма изкуствени вкусове или подсладители.

Ако имате трудно време да получите достатъчно zzz, хранителна добавка като High Absorption Magnesium таблетки от Doctor's Best. Едно от първите три предимства на високоабсорбционния магнезий е неговата претенция за насърчаване на спокойствието и намаляване на безсънието.

Този продукт е вегетариански, без ГМО, без соя и без глутен. Онези, които се интересуват от това, може да открият, че този витамин помага на метаболизма ви да функционира по-ефективно и позволява на мускулите ви да се отпуснат. Когато мускулите ви се чувстват по-спокойни, това може да направи съня по-удобен и по-лесен като цяло. Храносмилането и здравето на костите също се подкрепят с тази добавка. Понастоящем той е най-добрият продавач №1 за магнезиеви минерални добавки на Amazon, а близо 2 000 потребители са му дали петзвезден рейтинг. За няколко, подобриха съня си и понижиха нивото на стрес.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .