Най-доброто облекло за фитнес за всяка дейност

Според NPD Group през 2014 г. покупките на спортни артикули възлизат на 33,7 млрд. Долара - огромен 16% от общия пазар на облекло. За съжаление, растежът на пазара на активни облекла надхвърля действителното използване на активно облекло за спортни цели, но за тези, които избират да използват йога панталони за йога, има много възможности да бъдат направени. И докато никой не трябва да се счупи да си купува обувки за обувки и тръби за втриване на влага, всеки спорт или физическа активност има свой специален стил. Разгледайте някои от най-добрите съоръжения и дрехи за всяка фитнес, от вътрешно скално катерене до боксове за танци.

1 - Групово колоездене облекло

Sugoi

Ако никога преди не сте били на групите за колоездене, ще получите болка ... и това няма да е само вашите мускули, които болят. През цялото това време в седлото остават повечето хора нахлули в чатала. Ако сте готови да се ангажирате с колоездене като фитнес дейност, поемете ангажимент за добър чифт велосипеди и някои други задължителни части от костюм. Помислете, копчета за втриване на влага, за да поддържате хладен, здрав спортен сутиени, за да държите гърдите си на място, а ако ушите ви са чувствителни, щепсели за уши, за да поддържате бавна музика на тих рев.

2 - Бар облекло

Шаши

Класовете "Баре" обикновено се държат боси, но ако мисълта да си вземете чорапите пред чужди хора, ще ви дам "heebie-jeebies", има решения. Грипните чорапи са само един от многобройните неща, които трябва да имате за любимия си баре клас , който включва кройки с четиристранно удължение, торбичка с фиксирана торбичка за фитнес и, разбира се, сладки ленти за глава.

3 - Бойно облекло и аксесоари

Левитация на активните облекла

Пригответе се да се потите! Курсовете по бокс и кикбокс са интензивни, а вие ще имате нужда от дрехи и аксесоари, които ви помагат да се охладите . Да не говорим, че ще искате собствени ръкавици ... никога не трябва да се доверявате на фитнес за ефективно почистване на потта на някой друг от асортимента на общи ръкавици.

4 - Танцова тренировка трябва да има

ALALA

Има много клубни танцови класове, които се появяват в цялата страна. Мисли Зумба, но с коктейли след класа. Вие ще искате да изглеждате тлеещи, докато все още се чувствате комфортно. Може да бъдете изненадани от това как "клубът" може да изглежда много облекло за фитнес танци , което ви кара да се впуснете в тренировъчната тренировка с вашия личен стил.

5 - Интериорно съоръжение за скално катерене

Lululemon

Вътрешното скално катерене и откритото скално катерене са подобни, но не съвсем същите. Облеклото може да бъде доста гъвкаво, но има няколко аксесоари , които не искате да излизате без. Например, добра идея е да закупите обувки за катерене, които са специфични за дома, а не да имате двойни задължения.

6 - Женска екипировка за жени

прана

Влезте във всеки магазин тези дни и вие сте длъжни да намерите уби от йога панталони да избирате. Най-добрата част е, че вече не сте ограничени до основно черно - има много стилове, цветове и модели, от които да избирате. Просто не забравяйте да проверите плячката на йога панталоните, преди да направите покупка. Не искаш да завършиш с проницателна плячка в средата на куче надолу. Ето някои от най -добрите парчета йога .

7 - Мъжко облекло "Athleisure"

Lululemon

Това е мястото, където нещата се забавляват. Тъй като целият свят е станал по-непринуден, облекло "athleisure" се появява навсякъде, включително технологични тъкани с висок моден стил. Това облекло е проектирано така, че да издържа на активен начин на живот, независимо дали пътуването с велосипед работи или се разхожда по време на обяд, докато все още е подходящ за всекидневния живот. Момчета, ето какво ви е нужно, за да накарате лицето да изглежда.

8 - Дамско облекло "Athleisure"

Lululemon

Точно както момчетата имат облекло за спорт, дамите също. В някои случаи дори можете да се махнете с носенето на тренировъчна екипировка за работа ... въпреки че, разбира се, това зависи от вашата работна среда. Във всеки случай, кой не обича облекла, които имат двойно мито?

9 - Слово от

Разбира се, няма трудни и бързи правила, когато става въпрос за фитнес облекло, и няма нужда да се купува в (буквално) фитнес модата мания. Най-важното нещо, което трябва да имате предвид при избора на спортно облекло, е да избирате елементи, които се чувстват комфортно и уверени. Ако това е двойка стари пот и тениска от вашите дни в гимназията, повече сила за вас.