Най-добра екипировка за домашни бойни тренировки

Когато искате по-силен тласък, няма по-добра тренировка, отколкото рутина на бокс или кикбокс. Класове във фитнес зали като 9Round и Title Boxing Club са предизвикателни и мотивиращи, но няма причина, поради която да не можете да ударите и да удряте пътя си у дома. Просто се уверете, че вашият уред преминава теста "издръжливост" - трябва да е влага, да се движи навътре и да е атрактивен, за да се зареди.

1 - Започнете с велики боксови ръкавици и тайна

Колаж от Лора Уилямс

Разбира се, това не е само дрехите, от които се нуждаете за звездна домашна тренировка. За истинско боксуване имате нужда от ръкавици за работа, боксове и тежка чанта, която да започнете. Започнете с предупреждения за собствения си комплект от ръкавици, като ръкавиците Everlast, които са неутрални по отношение на пола и са с 12-унция.

Опаковките за китката не се изискват, но те помагат да осигурите стабилност на китките си по време на това ударно пробиване. Освен това те не са толкова скъпи и могат да бъдат измити в машината, така че защо да не вземете чифт? Тези черни тайни от Everlast струват по-малко от $ 10.

2 - Разплитайте висококачествена тежка чанта

Вашата тежка торба е там, където прозвучителният гума удари пътя. Искате торба, която е достатъчно тежка, за да вземе удар и в идеалния случай позволява да се правят снимки на главата и снимки. Багажът Aqua Bruiser от 160 паунда е една наистина готина опция, защото е оформена като човешки противник с глава и тяло и се изпраща празна, което означава, че е по-лесно да се мотае и да се движи. След като го затворите, просто го напълнете с вода и отидете на работа.

3 - Използвайте голяма мат за земната работа

Боксовите тренировки не включват само пробиване и ритане на тренировки - те включват програмиране за цялостно кондициониране на тялото, включително работа с бебета, гърбици, планински катерачи и др. Важно е да имате висококачествена подложка, която да ви помогне да преминете през тези наземни упражнения, без да разкъсвате ръцете или коленете си. Помислете за WellnessMats MobileMat като един пример. Този матрак от пет фута се сгъва в средата и има дръжки за лесно съхранение и транспортиране и е проектиран с половин инчов патентован материал, който предлага допълнително омекотяване и поддръжка. Плюс това той остава поставен и няма да се плъзне по време на интензивна дейност.

4 - Swing, Throw и Hold Weight за кондициониране

Говорейки за работата на общото тяло, ще се нуждаете от някакъв вид тежести, за да увеличите максимално усилията си, докато правите по-ниско тяло, горната част на тялото и упражнения с аб. Докато почти всяка тежест ще направи, sandbells като Prinit Steelbells на Onnit са отлична опция. Тези стоманени заредени дискове могат да се размърдат като кетъл звънец, лесно захванати в една или две ръце или хвърлени като лекарска топка. Освен това, когато ги хвърляте, те не скачат или не се търкалят, така че лесно можете да ги вземете и да ги хвърлите отново. Наличието на двойка на ръка за силови тренировки е лесен начин да се пристъпи към следващото ниво.

5 - Използвайте скачащо въже за добавено сърце

Скачащите въжета са най-добрият инструмент за кондициониране на боксьорите, така че продължете напред и вземете леко въже за бързо придвижване, за да добавите допълнителни кардио към вашата рутина. Тъй като се справяте по-добре със скачащо въже, вашите бойни умения, като гъвкавост, координация и бързина, ще се подобрят. Вземете въже за скорост като Harbinger X4, налично в Dick's Sporting Goods.

6 - Функционално тренировъчно облекло за жени

Момичета, ще се разхождате и тъкачите през тежка тренировка на горната част на тялото - имате нужда от дрехи, които ще останат поставени и ще работят с вас през тренировката ви. "Прекалено много жени отиват за сладки принадлежности за фитнес", казва Александра Уорд, бивш национален състезател по кикбокс и личен треньор. - Това може да работи на неблагодарна, но не се движи в кикбокс. Тя предлага носенето на висококачествени йога панталони, защото те остават пуснати и няма да се возят нагоре, както и спортен сутиен с подметки, които държат всичко на мястото си. И накрая, дишаща, дишаща чай или резервоар нагоре трябва да довърши вашето облекло.

Ако се интересувате от функционалност и мода, помислете за този състав:

7 - Функционално тренировъчно облекло за мъже

Момчетата може и да не се притесняват, че татажът им се подскача наоколо, но те все още трябва да дадат предимство на движението и комфорта по време на ритъма на кикбокс и ботушите. Висококачественото, дишащо атлетично облекло е начинът, по който да се стигне. Помислете за висококачествени спортни къси панталони, шапчица или връх на танка и суичър, който да се хвърли, след като класът приключи. Ето няколко страхотни опции:

8 - Следвайте боксовите тренировки, за да сте мотивирани

Всичко е добре и добре да имате екипировка, но ако не се чувствате сигурни, че удряте чантата, няма да можете да извлечете много от домашната си боксова тренировка. За щастие има много ресурси, които да ви помогнат да овладеете хода си. Можете да започнете с достъп до тези безплатни тренировки, разработени от експерти, от:

Словото от

Истината е, че когато започнете бокс или кикбокс у дома, нямате нужда от много съоръжения. Докато най-трудните тренировки включват тежка чанта, ръкавици и тайна, няма причина, поради която да не можете да започнете с физически упражнения и се движите в сянка. Важното е да се движите и да видите дали харесвате дейността. Онлайн абонаментните услуги, като Grokker , предлагат редица уроци, ръководени от инструктори, за да ви дадат вкус на опита от кикбокс.