7-те най-добри ръкава за коляно да купят през 2018 година

Защитете вашите стави, докато работите с някой от тях

Тези ярко оцветени колянни ръкави, спортни с тежести в салона, както и любимите ти спортисти, не са само приказно модно изявление. Принадлежностите, подобни на превръзката, се носят по време на тренировка по редица причини, независимо дали трябва да стабилизират ставите, да предпазват коляното от нараняване или да облекчат артрита и други болки.

Журито все още не е наясно дали колянните ръкави действително подобряват производителността. Някои проучвания са установили, че те могат да подобрят съвместното позициониране при упражняване и облекчаване на дискомфорта, докато други не показват ползи. Независимо от случая, много спортисти се кълнат в аксесоарите. (Това е разбираемо, но ако имате болка в коляното, най-добре е да поговорите с лекаря си, преди да се самооправите с коляно.) Независимо дали искате да опитате за първи път или ако сте в ръкавици за коляно на пазара за нова двойка, прочетете за някои от най-добрите покупки за всеки тип спортист.

Коляните за коляно, които използват компресиращи тъкани, могат да увеличат притока на кръв и да помогнат за възстановяване след тренировка. Кожухът Mauwi е изработен от спандекс, найлон и латекс, за да придаде неподправена, спомагателна форма, която може да помогне при малки наранявания на коляното и усложнения като тендонит, артрит и сълзи на ACL и менискус.

Рецензенти казват, че ръкавът им е помогнал да се движат след операция на коляното с един потребител, който казва, че продуктът им позволява да се изкачват по стълбите и да карат по време на фазата на възстановяване. И благодарение на поддържащия ергономичен дизайн, тези ръкави няма да се плъзгат надолу, премахвайки чувството на неудовлетвореност от това, че трябва да издърпате ръкавите на мястото си.

Ако възпалението на артрита и сковаността на ставите ви забавят - особено когато се качвате на стълби, колена или изправете се, след като седнете - коляно ръкави може да бъде отговорът. Продуктът Mava Sports е предназначен за артрит и облекчаване на болката в ставите, но може да се използва и за кръстосано обучение, повдигане на тежести, фитнес тренировки и други физически дейности.

Комфортът е ключът за обикновените носещи ръкави, а един рецензент казва, че носят маншетите на маската за спортно коляно през целия ден и едва ли са забелязали, че са заети. А за тези с чувствителна кожа бамбуковият материал от въглен от въглен създава продукт без дразнене.

Подплатеният ръкав може да осигури на коляното известна защита срещу отклонени лакти или падане на съда, поради което ще видите много баскетболисти в ръкавите на McDavid. Те се отличават с клетъчна пяна и са изработени от влажна тъкан, която поддържа подложките сухи, хладни и без миризма. По-голямата дължина предпазва още повече крака от изрезки или драскотини.

Един рецензент на McDavid подплатени коляно ръкави казват, че допълнителната защита им помага да се чувстват по-уверени на баскетболното игрище. Въпреки това, много хора казват, че ръкавите тичат малко, така че може да искате да помислите за оразмеряване.

Клетките могат да поемат колене, особено ако ги изпълнявате с тежести. Изработени от неопрен, ръкавите на коляното на Bear KompleX помагат да се натисне ставите, когато се правят клекнати, както и почистване на мощности, откъсвания, кутии, скокове и други чрез стимулиране и поддържане на мускулите. Те идват в множество цветове и модели - от масивно черно до патриотични звезди и ивици - и някои цветове са дори обратими, за да разкрият съвсем нов външен вид.

Рецензенти казват, че ръкавите на Bear KompleX изобщо не се забиват в дъното на кляка, а светлинната компресия поддържа топлината на ставите на коляното, което помага да се избегне нараняване. При закупуване ще имате възможност да избирате между 5 мм или 7 мм дебелина. Хората, които използват ръкавите казват, че дебелият вариант може да е по-добър за тренировка за теглото, докато версията от 5 мм е най-подходяща за кардио.

Правилната комбинация от ръкави може да ви помогне да вдигнете до следващото ниво. Ако искате да запазите ставите си безопасни в стаята за тежести, помислете за изпробването на ръкавите за коляното Nordic Lifting. Изработени от компресиран плат, те могат да се използват и за обучение на CrossFit.

Хората, които притежават скандинавските ръкави, казват, че харесват колко дебел е материалът и че ръкавите са много удобни за носене, както и за дълготрайни (нещо, което е важно, ако ударите често в салона). Като бонус, ръкавите на Nordic Lifting идва с безплатна гаранция за подмяна на едногодишния срок.

Болките и нараняванията на коляното могат да поставят спирачките на вашето темпо или да ви накарат да спрете да бягате съвсем, но ръкавите на коляното могат да ви държат на крака, подобно на Ultra Flex Athletics Knee Compression Sleeve Support. Гел за захващане на силикон помага на ръкавите да останат на място по време на тренировка, а тъканта, изработена от шпандак, найлон и латекс, гарантира дълъг живот.

Външните ръкави Ultra Flex Athletics обещават да намалят възпалението и подуването и да помогнат за възстановяване от коляното на бегача, артрит и тендонит. И с почти 8000 петзвездни ревюта на Amazon, хората, които притежават ръкавите, се съгласяват, че те изпълняват това обещание. Мнозина казват, че продуктът им е помогнал да се възстановят от проблемите на коляното и един казва, че това е "спасител на дълги писти".

Никога не е прекалено рано да започнете спортни колянови ръкави, а за младите състезатели, баскетболисти, велосипедисти и др., Ръкавите CompressionZ са чудесен избор. Работният плат държи децата да са топло в студени температури и да се охлаждат, когато е горещо, а плоските шнурове няма да раздразнят или дразнят по-деликатната си кожа. Плюс това, 4-лентовата технология за разтягане в тъканта запазва своята форма и приляга дори след многократни измивания.

Ръкавите могат да помогнат на по-младите спортисти да се възстановят от наранявания или болки в коляното и да ги направят по-конкурентни на полето или на съда. Хората, които си купиха ръкавите за децата си, казват, че децата им обичат носенето на екипировката и дори разпространяват думата на съотборниците си колко велики са ръкавите!

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .