7-те най-добри спортни часовници за жени да купят през 2018 година

Извлечете максимума от тренировката си с тези най-продавани спортни часовници

Спортен часовник е чудесно средство, ако се насладите на упражнения, но може да се окаже трудно да се знае къде да започнете да избирате най-добрия часовник. По принцип женските спортни часовници са подобни на мъжките, но идват в по-малки размери и различни стилове. Това означава, че те предлагат същата функционалност и дълготрайност като мъжките часовници.

Вашето първо решение е дали наистина искате да купите спортен часовник. Проучване от 2017 г. установява, че бегачите, които предпочитат спортните часовници, често са тези, които са по-възрастни, по-опитни и са по-силно ангажирани. За разлика от това, приложенията често се използват от начинаещи, с по-малко обучение или с по-малко участие в спорта.

Ако сте решили да гледате часовник, отделете малко време да си помислите какво искате от един часовник. Има голямо разнообразие от опции и искате да намерите часовник, който ви дава инструментите, от които се нуждаете, без да източвате портфейла си за функции, които не ви трябват. Има няколко различни функции, които може да има спортен часовник, включително:

Някои часовници вървят по-далеч и имат всичко от висотомер до барометър.

Всеки е различен и е важно да мислите за специфичните ви нужди. Часовникът, който ближният ви абсолютно обича, може да не е най-добрият часовник за вас. По-голямата част от тези часовници са много издръжливи, но може да откриете, че някои часовници по-добре отговарят на вашите нужди по отношение на здравината. Ето списъка с най-добрите женски спортни часовници.

1 -

Timex Sport Watch на жените предлага страхотна линия от дамски спортни часовници с функции за всеки спортист. Основните функции включват хронометър, предварително зададени таймери, предупреждения, аларми, нощна светлина Indiglo и водоустойчивост.

Моят личен фаворит е женското лъскаво Ironman Watch с 50 слотове, което позволява запаметяването на до 50 разделяния, таймер за обратно отброяване и интервален таймер, две часови зони и няколко настройки за аларма.

2 -

Спортният часовник Timex Ladies е снабден с най-важните функции, включително хронометър, таймер за обратно отброяване, аларма, календар и нощна светлина Indiglo и е водоустойчива до 50 метра.

Всички тези основни функции се предлагат на много достъпна цена (под $ 20).

3 -

Този спортен часовник на разумна цена идва с чудесен външен вид и функции. Часовникът Casio Baby-G дамски спортен включва електро-луминесцентно осветление с дисплей, 12/24 часови формати, часови сигнали за време, ежедневна аларма, таймер за обратно отброяване, автоматичен дневен календар и 20-страница телемемо.

4 -

Soleus прави прост, добре изглеждащ спортен часовник (Тигрицата), който е труден, лесен за четене и осигурява само основните неща: Харди, гъвкава каишка, цифров дисплей със задно осветяване с голям брой, хронограф и водоустойчивост до 50 метра. Можете също така да намерите часовник (Surge) с всички камбани и свирки, включително монитор за сърдечен ритъм, таймери за обиколки, аларми и др.

5 -

Asics прави страхотен спортен часовник за жени на достъпна цена ($ 30-50). Часовникът предлага по-малко лице и разполага с лесни за избор бутони отпред, за да покажат различните стойности на режима. В паметта могат да се съхраняват десет тренировъчни сесии с до 80 обиколки с разделяне. Той също така предлага дисплей със задно осветяване, съхранява две часови зони и има два аларми, хронограф и функция за отброяване.

6 -

Постигнете фитнес целите си с най-новата спортна часовникова технология от Timex. Той разполага с хронограф, монитор за сърдечен ритъм, таймер за обратно отброяване и други важни функции за спортните ентусиасти.

7 -

Suunto превръща обикновения спортен часовник в мини-компютър. Този часовник включва всичко от монитор за сърдечен ритъм, алтиметър, барометър и компас. О, да, има и основните характеристики на спортните часовници.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .