5 начина Pilates драматично подобрява сексуалния си живот

Пилатес отдавна е свързан с рехабилитация или привеждане в съответствие, но има много по-забавни причини да добавите Пилатес към вашия репертоар. Хората откриват, че не само упражненията правят секс по-добре, но и че много от основните предимства на Пилатес имат повече от основни предимства в спалнята. Пилатес е известно, че тонизира тазовия под, укрепва коремните части и като цяло подобрява функционирането на тялото.

Това, което е по-малко известно, са специфичните начини, по които Пилатес може да повлияе положително на вашите най-интимни отношения. Ето 5 техники, които можете да прехвърлите от мат до матрака в нито един момент.

Използвайте таза на таза

Трябва да е съвсем очевидно, че тонизираните мускули на таза са нещо добро за секс. Въпреки това повечето хора нямат усещане за мускулите на тазовия им под, или как да ги ангажират съзнателно.

В Пилатес работим с тазовия под, като част от основата за сърцевината на тялото. Много упражнения включват съзнателно използване на мускулите на тазовото дъно като част от общото намерение за интегриране, тонизиране и повдигане през средната линия на тялото. Не говорим за претоварване на тазовия под, или за това, че тези мускули трябва да бъдат активно ангажирани по всяко време. Това, което искаме, е тазовият под, който може да отговаря по подходящ начин на нуждите на която и да е дейност, независимо дали става въпрос за секс или упражнения.

Какво да правя? Доведи келгелите си в леглото. Правете Кегел с партньора си, докато правите секс. Използвайте неподвижни или по-тихи моменти, за да изтеглите и вдигнете мускулите на таза и забележите какво чувствате.

Къщата на Пилатес

Искате ли страхотно тазово действие или по-силен удар? След това говорите за концерт на дейност, включващ бедрата, задните мускули, коремните мускули, мускулите на гърба и др.

Накратко, пиластърската електроцентрала, която е нещо повече от ядрото. Безопасно е да се каже, че всеки край на всяко движение на Пилатес инициира от този център на тялото. Нещо повече, за разлика от много други режими на тренировка, при които се извършват движения при високо повтаряне, Пилатес балансира моменти на стабилност с моменти на подвижност, така че винаги увеличавате силата и стречинг. Това означава максимална мощност и гъвкавост на таза, с голяма печалба между листовете.

Какво да правя? Работи си рамото мост на Мат . Свийте нагоре и надолу между всяко повторение. След това донесе това движение на матрака. С последователност, вашето представяне и интензивност трябва да помогнат на всеки да премине финалната линия.

Активирайте дишането на Пилатес

Когато се упражнявате или правите страхотен секс, се нуждаете от цялата богата на кислород кръв, която можете да получите чрез вашето тяло, освежавайки клетките, подобрявайки издръжливостта и събуждате всичките си сетива. За съжаление, за много хора версията им на тежко дишане е плитко гърчене - не е оптимално за пълен секс или упражнения. В Пилатес се учим да удължаваме и ускоряваме дишането си, издишваме с точката на натоварване. Преведете това в любовта, когато се занимавате с нещо повече от бърза и вие и вашият партньор може да извлечете секс сесия, която отнема цял следобед или повече.

Какво да правя? Работете с упражненията си Pilates Hundred . След това практикувайте 5 броя вдишвайте и 5 броя издишвайте прекъсващо по време на секса. За тези, които искат да проучат идеята за тантрическо дишане в секса, това е добра първа стъпка.

Концентрацията е начинът на пилатес

Един от тъжните факти за упражненията е, че повечето хора се опитват да не са там заради това. Те работят върху телата си, но изпращат умовете си на друго място. Ако репетирате психически проверка по време на физическа активност, може би ще попаднете в този модел по време на секс. Разсейването е враг на сексуално удовлетворение, така че работата върху вашето внимание е наложителна. Целта на Джоузеф Пилатес е да интегрира тялото и ума към издигането на духа и пълното удоволствие от удоволствията на живота.

Какво да правя? Започнете отначало. Започнете с упражненията Пилатес Мат у дома . Работете върху първите пет движения с максимална концентрация. Не позволявайте на ума си да се разхожда из тялото ви. Обърнете внимание на вашите усещания, предизвикателства и дишане. Следващият път, когато се чувствате неприятно, носете новия си намерен фокус и останете в течение. Това може да е най-голямото предизвикателство за някои, но има най-голямо въздействие.

По-доброто равновесие означава по-голямо разнообразие

Пилатес се движи на гърба, на стомаха, на седене, на колене и на стоене. Много движения предизвикват стабилността и баланса ви. Сексуалната игра може да бъде малко страшно за някои, тъй като ние често се сблъскваме с навици, които включват повтаряне на една и съща позиция. Тъй като остаряваме, опитването на нови неща е по-трудно умствено и физически. Подобряването на баланса ви може да помогне да се вдъхновите на всички, за да изпробвате нов метод и същевременно да ни държим в безопасност.

Какво да правя? Включете някои постоянни движения на пилатес във вашата рутина. Повечето могат да се правят навсякъде и по всяко време, така че не е нужно да се ангажирате с тренировка, за да подобрите баланса и координацията си.

Накрая, Пилатес е за балансиране на тялото ви. Баланс на сила, мобилност и дори химия на тялото ви. Прекалено интензивните упражнения са наблюдавани за намаляване на половите хормони и задвижване, докато упражняването с умереност може действително да стимулира и двете. Бъдете наясно каквото упражнение избирате, че приемането на чувствителността на Пилатес към правилния размер на вашата тренировка е най-добрата стратегия за щастливо здраво тяло както вътре, така и извън спалнята.

Какво чакаш?