4-те най-добри списания за пазаруване през 2018 година

Ходенето е днес най-популярната физическа активност сред американците с повече хора, които се занимават с ходене (30,5%), отколкото с бягане (8,8%), тренировки с тегло (8,9%) или плуване (7,3%).

Следователно има смисъл, че пешеходното списание трябва да бъде също толкова популярно, когато разглежда книжарниците. Но, както и при всички печатни издания, песните са били ударени от онлайн икономиката с много популярни заглавия като Walking and Walking За кофражните операции (съответно през 2001 и 2014 г.).

Въпреки това остава голямото търсене на ходене на статии от ентусиасти от всички възрасти и интереси. За тази цел предлагаме четири от най-добрите списания, които да добавите към месечния си абонаментен списък:

За проходилки, които се интересуват от управлението на теглото и общата си годност, Prevention предоставя пълния пакет в красиво изработен формат.

Всеки месечен брой има специализирана секция за разходка, написана от опитни експерти, които предлагат идеи и съвети, ценни както за начинаещи, така и за опитни проходилки. Статиите до голяма степен са насочени към най-модерните жени от поколението на бумерите.

Докато превенцията може да не е за всеки (особено хардкор или рали ), той предлага достатъчно холистично здравословно съдържание, за да задоволи и най-опитния ентусиаст.

Последните статии включват "Това е вашето тяло за ходене" и "Правилният начин да се разхождате".

Предотвратяването е налице както в печатните, така и в електронните четци.

Runner's World е от дълго време и се е превърнал в доверено име на маркер и спортисти. Разбира се, съдържанието му е насочено повече към скоростта на въртене, отколкото към разходката, но предлага видовете прозрения, които са ценни за ходещите на всяко фитнес ниво.

Темите могат да включват преглед на обувки за ходене за хора с проблеми с краката или поетапно ръководство за предварително упражняване на участъци . Последните статии включват "Силата на ходенето" и "Този 17-часов маратонец се опита да изпълни състезание".

Така че не се отлагайте от името на списанието. Runner's World е чудесен избор за всеки, който дърпа на чифт спортни обувки и поставя един крак пред следващия.

Runner's World се предлага както във формат на печат, така и в четец на електронни четци (въпреки че опцията за четец на електронни книги струва много по-малко).

Открит е от 1977 г. насам и е направил своя белег като списание за всеки, който се радва на активно на открито. Докато Outdoor ще проучи всички видове дейности на открито от рапването на бели водни рафтинг, той посвещава голяма част от съдържанието си на ходене, бягане, туризъм и backpacking.

Статиите са първокласни, покриващи всичко от здравеопазването и електрониката до пътуването и мотивацията. Последните статии са включени "Какво е добра ходеща обувка за бивш бегач?" и "Проучване: Туризмът ви прави по-щастлив".

Outdoor е налице както в печатните, така и в електронните четци (макар че опцията за електронно четене е истинска кражба).

Country Walking е най-популярното певческо списание на Великобритания, насочено към всички от количките през уикенда до експертните алпинисти. В допълнение към предлагането на ценни прозрения в ходенето по спорт, списанието предлага много вдъхновение на всеки, който някога е искал да се занимава с чисто ходене на открито.

Списанието е красиво оформено с ослепителни пълноцветни снимки и лесен за навигация формат. Дори хардкор състезателите могат да намерят много, за да оценят в това вдъхновяващо списание.

Country Walking се предлага както във формат на печат, така и в четец на електронни четци.

> Източник:

> Бюрото по трудова статистика на САЩ. "Спорт и упражнения сред американците". Вашингтон; издаден на 4 август 2016 г.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .