12 съвета за ходене с вашето бебе

Да се ​​разхождате с бебето си е чудесен начин да излезете от къщата и по пътя, за да възвърнете формата, в който сте били преди бременността си. Страхотно е да възстановите физическата си фитнес, да активирате настроението си и да се свържете с квартала и природата.

Как майките могат да започнат да ходят с бебетата си след бременност

Детски колички за ходене с вашето бебе: Количка за ходене / джогинг трябва да бъде висока на вашето бебе душ списък желания.

Ще трябва да тренирате редовно, когато бебето пристигне, за да се върне в състояние. Раниците са опция, но повечето семейства откриват, че бебето бързо израства удобно носене. Потърсете тези функции, препоръчани от Американския колеж по спортна медицина:

Пътеки за избягване на ходене с количка: Не вземайте количката на чакъл или груби пътеки, вибрациите и ударите не са подходящи както за детето, така и за китките, ръцете и раменете ви при натискане на количката. Придържайте се към тротоарите и асфалта.

Доставки: Може да се наложи да планирате да сте сигурни, че имате всичко, от което имате нужда заедно с вас. Не забравяйте да донесете вода за вас и бутилка за вашето бебе.

Вземете мини кит за промяна и почистване на пелените. Тъй като бебето ви остарява, тя също ще иска закуски и любимата си плюшена играчка.

Излезте в природата: Намерете павирана пътека, която минава през парк или природна зона, където можете да видите зеленина. Изследванията показват, че ходенето в естествени условия намалява стреса и има повече ползи за вашето настроение.

Колко време можете да ходите за здраве и загуба на тегло : Можете да получите препоръчителната си физическа активност, като ходите бързо за 30 минути на ден. Можете да го разбиете на сесии от 10 минути или повече. За загуба на тегло , най-добре е да ходите 30 до 60 минути непрекъснато, най-дългия ден от седмицата. Ако това е повече от това, което можете да направите в началото, изградете го, като добавите още пет минути към пешеходната си сесия всяка седмица.

Обувки: Бременността може да е довела до постоянни промени в краката ви. Добра идея е да предприемете пътуване до най-добрия магазин за обувки във вашия район и да се подготвите отново за спортни обувки . Добрите обувки правят добри разходки.

Сърдечна честота: За да изгубите теглото и да изградите фитнес, сега можете да се върнете обратно нагоре, за да отидете на целевата сърдечна честота за загуба на тегло или за кондициониране. Натискането на количката може да ви помогне да повишите сърдечната честота при по-ниски скорости. Възможно е обаче да не успеете да постигнете достатъчно високи скорости на ходене, ако вече сте в добро състояние.

Вашият ходене поставка: Джогинг колички може да доведе до лоши навици на позата. Вашият център на тежестта е изместен от бременността и сега трябва да си възвърнете добра поза. Концентрирайте се върху поддържането на подходяща позиция на ходене и избягвайте накланянето напред или назад.

Вземете бебето си отдясно: Чрез ходене с бебето ви вкарвате редовни навици за упражнения в детето си от първите му спомени. Това е подарък, която всяка майка трябва да даде на детето си. Можете дори да влизате в забавни писти и благотворителни разходки, които позволяват количките. Вашето дете може да има стена, пълна с медали, дори преди да вземе първата си стъпка. Можете да посочите това след няколко години, когато не можете да извадите детето си от дивана или далеч от екраните си (или каквото имаме дотогава!)

Родители, които вървят заедно : Майки, които ходят с партньора си и бебето си, това е време да се свържете, да изградите семейството и да се отпуснете от един ден у дома или на работното място.

Това е естествен начин да изградите връзката си и да имате време за разговор, докато бебето върви за пътуване.

Пешеходни Дати на игра: Трябва да се свържете с други майки, колкото детето ви трябва да играе с други бебета. Вместо да се срещате в домовете си, направете го среща, за да се разхождате. Тя може да бъде толкова просто, колкото кръгъл блок или вътрешността на търговски център.

Баба и дядо Време : Вашите родители, роднини и братя и сестри искат да прекарат време с вас и бебето. Направете активно време за разходка. Ако наистина се нуждаете от почивка, можете да ги изпратите с бебето и количката, докато се отпуснете у дома или се подлагате на самостоятелна тренировка.