11-те най-добри отоплители за уши, които да купят през 2018 г. за разходки през студените метеорологични условия

Дръжте ушите си препечени с тези решения

Имате ли болезнено студени уши при ходене в студено време ? Може да бъде предизвикателство да се намери удобно решение, особено ако носите очила, слушалки, слушалки или слухови апарати. Може дори да искате да избегнете шапка и да не носите зимна шапка , или шапката ви не покрива ушите ви и имате нужда от решение. Следните елементи са част от избора ви за поддържане на вашите уши топло в студено време.

1 -

Можете да носите уютни охлюви зад главата, подходящи както за мъже, така и за жени. Или, можете да отидете плюш със забавно и фънки over-the-head ухото муфи, за да покажете своя ретро страна. Изборът включва плюшени закачалки за играчки, маски за животински отпечатъци, изкуствени кожуха, изтрити цветни муфи и цветни муфи, които да съответстват на Вашия костюм.

2 -

"Survivor" популяризира универсалния Buff. Целогодишният стил е направен с безшевни микрофибърчета, които отклоняват влагата. Полярният Buff стил е половин микрофибър и половината Polartec fleece. Така или иначе, можеш да я носиш като лента за глава, като капачка, която идва над ушите, като балюстрада или в дузина повече начини. Красотата на Buff е, че сте ограничени само от въображението си. Бъдете мъдър проходилка и пъхнете един в джоба си за използване при зимни разходки.

3 -

Дръжте ушите си топли и се насладете на мелодиите си. Тези маски за уши от изкуствена кожа са свързани към вашия смартфон или друго аудио устройство. Някои хора предпочитат дизайна над главата до дизайна зад гърба. Те имат контрол на силата и звука на кабела.

4 -

Куршумите от косми от естествена кожа се предлагат в няколко дизайна, включително един, който е удобен за опаковане с опашка, с отвор за опашка и ухото с ухото. Лесно е да обичате меката и еластична микрофлора от костенурка. Те идват в унисекс дизайн в разнообразие от цветове, за да съответстват на Вашия стил, от основно черно до безопасно оранжево пламване до чаена роза или ирис.

5 -

Дръжте лентата на лентата за ръка през по-хладните месеци. Една earwarmer банда работи добре със слънчеви очила и earbud слушалки. Това не заема много място в пакета или джоба ви, ако решите, че нямате нужда от него. Полиестерното микрофлоиство отнема влагата, която може да бъде пот или дъжд. Не забравяйте да го пробвате, за да сте сигурни, че не е твърде стегнат. Бръчките обикновено са малко по-еластични и по-склонни да дават по-добра форма за различни размери на главите. Въпреки че има плат или плат-облицовани дизайни, те имат по-малко разтягане и може да не дадат добра приляга.

6 -

Добрата стара шапка за чадър или биберон е идеална за студено и ветровито време, прилепващо към главата ви и затопляйки ушите ви. Колумбия има разнообразни дизайни, които включват акрил, вълна, Omni-Therm, а някои с вътрешни облицовки от руно. Можете да съответствате на стила си с този универсален елемент.

7 -

Тези earwarmers имат лента около задната част на главата ви, а не други на върха, което е стил много предпочитат. Те са конструирани така, че да могат да се плъзгат в слушалките, така че вашите уши да стоят топли, докато слушат песента ви или аудиокнигите, с кабела в задната част на врата. Те работят чудесно с шапки и не бъркайте косата си.

8 -

Това е чанта и има законопроект. Той държи главата ти гореща, а очите ти са засенчени от зимния отблясък. Изведнъж всички правят звънец. Ако имате нужда от дупка с опашка, ще трябва да пазарувате умно, за да я намерите. Колекцията "Колумбийска градска градина" прави.

9 -

В най-студеното време балаклава ще предпазва врата, бузите и брадичката ви, както и да изолира главата ви. Трябва обаче да го премахнете, преди да посетите банка или магазин за хранителни стоки, тъй като охранителите и персоналът могат да се разтревожат.

10 -

Забрани групата. С Earbags, няма група, която да ви побърква косата. Приплъзвате едно върху всяко ухо и те се държат добре и ви държат ушите удобни. Ако обаче имате малки уши, те може и да не работят добре за вас.

11 -

Една изкуствена козина или шапка с дълги уши, с които можете да вратовръзка или бутон под брадичката си, е просто нещо за наистина студени разходки или за ловуване, което е ужасно wabbit или се преструвам, че сте герой от "Fargo". Може да се забавлявате с този стил.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .