4 прости промени, за да увеличите мотивацията си

На този етап от програмата ентусиазмът ви за диета и упражнения може да е малко слаб. Това е нормално. Дори ако виждате резултати, планът може да бъде скучен. И ако не виждате резултати, наистина трябва да увеличите мотивацията си. Придържането към плана е от съществено значение за успеха ви.

Така че, нека да прегледаме това, което вече сте постигнали.

В този урок ще продължите да тренирате от предходни седмици, но ще научите нов набор от умения, за да сте на път, когато мотивацията ви е ниска. В дългосрочен план тези здравословни навици за мотивация са също толкова важни, колкото самите тренировки.

Урок 4: Променете вашите навици, за да стимулирате мотивацията

 1. Първа стъпка: Престанете да пренебрегвате вашите постижения
  Ако дадете себе си признание за постиженията си, тя може да има измерим ефект върху способността ви да отслабнете. Научете се да изградите това, което изследователите наричат ​​"самостоятелна ефикасност", за да постигнете всичките си цели, включително загуба на тегло.
 2. Стъпка втора: Станете експерт по мотивация
  Научете как да бъдете ваш собствен треньор. Управлявайте същите стратегии, използвани от обучителите и треньорите на живот, така че да сте въоръжени със специфични умения, когато сте изкушени да отлагате.
 1. Трета стъпка: Научете как да идентифицирате и управлявате стреса
  Стресът ви привлича вниманието от постигането на целите си. Научете как да намалите типичните натоварвания, които засягат диетите и трениращите, докато се справят с битката за загуба на тегло.
 2. Четвърта стъпка: Сънят по-добре, за да избегнете умората
  Не е вероятно да имате енергията да упражнявате, когато спите само четири или пет часа всяка вечер. Научете повече за връзката между успеха в загубата на тегло и съня. След това разработете необходимите стратегии за улавяне на основните zzzz

Не забравяйте да продължите да правите редовни аеробни и силови тренировки по време на тази фаза на плана и да ядете разумни количества храна, за да запазите целите си за загуба на тегло на пистата.