10-те най-добри артикула за зимни разходки през 2018 г.

Останете топли и безопасни по време на студени разходки

Вашата първа стъпка през зимата е безопасността. Това включва поддържане на кожата ви защитена от вятър и измръзване и предотвратяване на приплъзване и падане върху хлъзгави повърхности. Вашата втора стъпка е да останете топла и суха. В дните на по-рано зимно облекло означаваше да носиш вълна и надолу. Днес това означава топло и вълнообразно руно, за да управлява топлината и потта. Сложете дрехите си нагоре, отдолу, отвътре навън, с влажни и дишащи тъкани. Ето елементите, от които се нуждаете за онези студени разходки.

Smartwool отнема по-голямата част от сърбежа от вълна. Стилът на чорапогащните чорапи е идеален за зимни разходки . Smartwool превръща влагата и изсъхва бързо. Чорапите имат дъгова основа, за да ви дадат по-голяма подкрепа и комфорт. Те имат подплата за подметка със средна плътност за допълнително укрепване на краката. Стилът на светлият турист е с дължина на екипажа, мини-екипаж и микро дължина, както и с мъжки, дамски и детски дизайн.

A Buff е безшевна тръба от плат, която може да се носи като шапка, кърпа за врата, маска за ски или балакла. Може да сте видели състезатели на "Survivor", използвайки буферите си по много различни начини. Полярният буфер има лента от microfleece на единия край за допълнителна топлина. Това прави голяма баластра за покриване на главата, шията и брадичката. Можете да го поставите под друга шапка или моторна каска. Буфът се слива много малко. Лесно е да носите един в джоба, чантата или пакета, който да използвате, когато наистина се нуждаете от това, и го подредете, след като се затоплите.

Когато температурата падне под 40 F, може да искате да превключите към шапка с микрофлора. Като шапка с уши клапи може да задържи ушите си да се охлади. Те не трябва да бъдат преувеличени и да изглеждат като ловна шапка. Капачката с банкнота помага да пазите слънцето и дъжда от очите си, докато ходите. Това също така се отличава с широка опашка. Всъщност можете да го обърнете и да го носите така, че да гледате през този прозорец, а устата и брадичката ви да са покрити като с балакла.

Вятърните ръкавици са най-подходящи за поддържане на топлите си пръсти, но какво правиш, когато трябва да манипулираш своя смартфон? Nathan Transwarmer ръкавици са чудесно решение. Ръкавицата с пръсти е изработена от устойчив на вятър и водоустойчив DWR покритие. Тя има троен допир върху текстови пръсти, за да можете да управлявате смарт телефона си. Но тя добавя прекалена ръкавица, която е устойчива на вятър, но може да бъде прибрана, когато не я искате. За безопасността, тя има отразяваща облицовка и яркочервени LED светлини на гърба на ръката.

Полиестерното микрофиле е уютно и меко, но извлича влагата и изолира през студените дни. Когато температурите се понижат под 40 F, можете да слоете пуловер за микрофони под вашето водоустойчиво яке като изолационен слой. Пулверизаторът има двойна работа у дома, тъй като можете да се вмъкнете в пуловер за микрофял, който да се затопли след зимна разходка.

За наистина бруталните дни се нуждаете от изолационен слой между ризата и сакото. Микрофлопната жилетка изолира, но е достатъчно тънка, за да не се добави насипно състояние. Уплътнението осигурява топлина и има водоустойчиво покритие. Влажната течност може да избяга, за да не се забърквате.

Вашият основен слой за студено ходене трябва да има високи възможности за извличане и да осигури известна изолация. Ризата от основен слой може да бъде изработена от полиестер, коприна или лека вълна. Някои проходилки обичат ризите от основния слой Icebreaker, направени от не-сърбяща меринова вълна.

Когато стане наистина студено, краката ви също ще искат изолация. Носете тези дълги дъждобрани под ходилата си. Вие искате плътно прилепване за лекота на наслояване под ходилата. Други обаче могат да искат допълнителната топлина на версиите на Smartwool.

Останете в безопасност с приплъзващи се колчета за обувки или ботуши. Може да искате няколко двойки, които да ви помагат за тези неочаквани времена, когато имате нужда от тях за ледени или заснежени тротоари. Разумно е да поддържате чифт у дома, в колата и на работното си място. Те се плъзгат върху обувките или ботушите и се измъкват, когато сте в безопасност.

За по- голяма стабилност на хлъзгави повърхности , един чифт трекинг полюси може да бъде спасител. Задайте си 4-wheel drive от ходене с trekking стълбове. Те имат върхове от волфрамов карбид за ухапване на меки повърхности и трайни гумени накрайници за тротоари. Когато е заснежено, използвайте сменяемите кошчета за сняг, за да запазите полюсите от потъването им. Полюсите се сгъват заедно за съхранение и се простират от 25,75 инча до 54 инча. Те са толкова евтини, че можете да купите двойки, за да имате удобство във вашия автомобил, у дома и на работното си място.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .