Най-насекоми и репеленти срещу комари

Дръжте бъговете далеч

Защитете срещу вируса на Западен Нил, Зика и други болести, пренасяни от комари и насекоми, с репелент от насекоми при ходене на открито. Центърът за контрол на заболяванията препоръчва репелент срещу комари с 5% до 50% DEET (N, N-диетил-т-толуамид), като най-добър репелент срещу насекоми за комарите от вида West Nile Virus. Над 50 процента DEET не осигурява допълнителна защита и може да повреди някои тъкани. За деца на възраст под два месеца най-добре е да се избягва DEET и да се ограничи концентрацията до 30% за по-големи деца.

1 - Изключено! Рептилен за насекоми Deep Woods

Изключено! Спрей с дълбока дървесна помпа. С любезното съдействие на Pricegrabber

Можете да намерите Off! в помпа, аерозолен спрей или кърпи. Проверете какво представлява концентрацията на DEET за всеки от тях. Ако е твърде концентрирана, може да повреди тъканите. Възможно е да намерите нестандартни версии, които много хора предпочитат. Тъй като този репелент съдържа DEET, той не трябва да се използва при деца на възраст под два месеца. За по-големи деца, концентрацията на DEET трябва да бъде 10% до 30%, а не по-висока.

| Повече ▼

2 - Отблъскване с отблясъци без аерозол

Отблъсквайте с отблясъци без аерозол. С любезното съдействие на Pricegrabber

Най-накрая, този репелент е почти перфектен. Това е наистина без мирис 15% пикаридин. Това наистина работи. Тя не яде през тъканта ви като DEET, за да можете да я напръскате с дрехи. Също така не е представено, което е огромно предимство за тези от нас, чувствителни към парфюмите. Пикаридин се счита за безопасен за деца.

| Повече ▼

3 - Препарат за отстраняване на насекоми със спрейове от 20% на Соуиър

Репелент на резитливите препарати на Sawyer Premium 20% Picaridin. С любезното съдействие на Pricegrabber

Ако предпочитате спрей с помпа, 20-процентовата спрей за пипаридини Pumperidin, резистентна на Sawyer, е с размер от 3 до 75 грама и може да се носи заедно в опаковката. Те са на стойност запаси за вашите приключения на открито. Пикаридин е безопасен за деца.

| Повече ▼

4 - Грижа за кожата и т.н.

С любезното съдействие на Amazon.com

Хората се разболяха от Avon Skin-So-Soft, когато забелязаха отблъскващи насекоми ефекти. Те имат разнообразни формули, съдържащи DEET, включително тези със слънцезащитен SPF 30 и тези, които съдържат пикаридин и са безопасни за деца. Въпреки това, повечето видове Skin-So-Soft включват аромат, който може да предизвика алергии за някои хора. Някои от съставите включват пикаридин и нямат парфюм. Проверете съставките за евкалиптовото масло и избягвайте тези продукти за деца на възраст под 3 години.

| Повече ▼

5 - Отблъскване на лимон Евкалипт

Отблъсквайте репелент от еластичен евкалипт от лимон. С любезното съдействие на Pricegrabber

Repel Lemon Евкалиптът използва естествени масла от дървото от евкалипт Citriodora. Той е лек за кожата и няма да навреди на тъканите и повърхностите. Отблъсква комари, пясъчници, кърлежи, мушици, стабилни мухи и още повече за шест часа. Въпреки това, FDA препоръчва да не се използва евкалипт масло за деца на възраст под 3 години.

| Повече ▼

6 - Мрежа за главата на комарите

С любезното съдействие на Amazon.com

Ако се намирате в силно заразен район на комарите, мрежата за глава може да е единственият начин да се предпазите от тях или да не ги вдишвате. Въпреки че може да е досадно да се налага да ходи с мрежа, нещата се сърдят дни.

| Повече ▼

7 - Ex Officiu BugSAway Облекло и екипировка

С любезното съдействие на Amazon.com

Болни и уморени от пръскане през цялото време? Сега BugsAway отблъскващ насекоми покритие е включен във всички видове отлични външни облекла и activewear. Тези дрехи са без мирис и са изработени от големи технически тъкани за всички ваши активни външни нужди. Репелентният ефект остава чрез десетки промивки. Можете да намерите ризи, панталони, якета, чорапи, шалове и шапки за мъже и жени. Репелентът за щит срещу насекоми се прави с перметрин, който се счита за безопасен за деца.

| Повече ▼

8 - Ретранслатор за облекла и съоръжения

Сойер Перметрин облекло, съоръжения и панталон спрей. С любезното съдействие на Pricegrabber

CDC препоръчва ретранстери на базата на перметрин за дрехи и съоръжения. Спрей това на дрехите, шапката, обувките и т.н., а защитата срещу комари и кърлежи продължава няколко седмици, дори и при миене. Също така е полезно за пътници, които са загрижени за бъгове за легло. Много проходилки на Camino de Santiago пръскат леглата си и опаковат с перметрин, за да отблъснат бъговете на леглото.

| Повече ▼

9 - Ризи на Халеум

Тази марка също така разполага с активно облекло за спортисти, включително мъже, жени и младежи. Технологията за отблъскване на щит срещу насекоми се основава на перметрин и се счита за безопасна за всички възрасти и е регистрирана в СИП. Дамската риза "Lyft" с дълги ръкави е изработена от мека тъкан и изсъхва много бързо, когато се измива ръчно и се суши на въздух, например по време на пешеходна ваканция. Репелентът трябва да продължи през 70 пране. Той също така има SPF 50 слънце рейтинг. Предимството на марката е, че дизайна е подходящ за бегачи, пешеходци и туристи. Резистентният към насекоми фитинг е на добри технически ризи, които отвличат пот.

| Повече ▼

10 - Морска към върха Coolmax Adapter Liner с щит за насекоми

Море към върха Coolmax Adapter Liner с щит срещу насекоми. С любезното съдействие на Амазонка

Ако не искате да се притеснявате, докато спите, този спален чувал / чорапогащник може да предпази насекомите, включително бъбреците, бълхите, кърлежите и комарите. Тя има Insect щит, който включва перметрин. Той се опакова на малки, за да вземе заедно. Това е страхотна торба за сън, която можете да използвате при пътувания, където не само може да се боите от летящите насекоми, но и вие сте загрижени за бъгове за легло. Перметрин се счита за безопасен както за деца, така и за възрастни.

> Източник:

> Център за оценка и изследване на наркотиците. Аварийна готовност - използване на репелент срещу насекоми и безопасност при деца. Американската агенция по храните и лекарствата Начало. https://www.fda.gov/Drugs/EmergencyPreparedness/ucm085277.htm

| Повече ▼

разкриване

Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим компенсация във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница.