Части от оборудване за спорт, което трябва да имате

Поставете фитнес с тези Essentials

Когато подготвяте домашния си фитнес или персонално тренировъчно студио, трябва да сте селективни. Нямате място като големите фитнес зали и здравните клубове, за което можете да си представите всяка част от оборудването. Тук са топ десетте апарата за малка фитнес зала.

1. Обучителен сервиз

Панел за обучение е регулируема платформа, използвана за упражнения за тренировки с тегло.

Трябва да можете да регулирате облегалката от равна позиция, за да наклоните, а вероятно и подложката за крака. Има много фантазии, но търсете добре изработена и лесно регулирана пейка с основите. Лично тренировъчно студио може да се нуждае от поне две от тях.

2. Комплект гангстер

Комплект от гири е задължителен, вариращ от много лек до много тежък, в зависимост от потребителския профил на групата. Дрънкалки идват в разнообразие тези дни, от пластмаса, покрити в различни цветове до регулируеми тегло комплекти. Вземете комплект със стойка и спестете много време и неудобства.

3. Барбелов комплект

Можете да правите няколко начина с барбекюта. Отидете за олимпийския бар, клекналия багажник, багажната престилка и сменяемите плочи, ако можете да си ги позволите. В противен случай набор от фиксирани или лесно регулирани ленти с по-малък бар ще ви обслужва добре. Отново, багажникът за съхранение е от съществено значение.

4. Кетълбел Комплект

Kettlebells предлагат алтернатива на гири, защото активират малко по-различен мускулен профил и макар и да не са непременно по-добри, те са популярни и си струва да работят.

Kettlebells идват в различни тегла, размери - и дори фигури.

5. Издърпайте рамката и шината

Това е за правене на chinups и pullups. Потърсете багажник с примамка, снабдена с дърпаща лента, за да спестите разходи и пространство.

6. Неблагодарна

Неблагодарна за бягане и ходене, която е регулируема за наклон и осигурява наблюдение на сърдечния ритъм и други стандартни настройки, е необходимост.

Получете здрава, търговска стандартна бягаща пътека, ако можете да си го позволите.

7. Стационарен велосипед

Стационарният под наем е алтернативен кардиовъзбуждащ треньор към неблагодарна и гребло машина. Вземете всичките три, защото подчертават леко различни невромускулни подходи към аеробната фитнес.

8. Грей машина

Използвайки горната част на тялото и долната част на тялото за големи мускулни групи, това е фин аеробен и анаеробен треньор, който често се пренебрегва.

9. Фитнес топка (топка за упражнения)

Известен брой упражнения могат да бъдат проектирани около фитнес топката, особено упражнения за ядро ​​и корем. Те не могат да се използват от вашите тежки помпи за желязо, но те предлагат разнообразие на редица клиенти на различни нива на кондициониране и експертиза. Може да са ви необходими два.

10. Аксесоари

Добавете по-малки артикули като ролката за отваряне, дървена лента за разтягане на горната част на тялото и ленти и тръби за рехабилитация и "меки" съпротивителни упражнения.

Обобщаване

Може би сте забелязали, че в този състав няма машинно оборудване. Част от оборудването като кабелни машини, лостови машини, машини на Смит и други с голямо разнообразие, стандарт и функция са стандартно оборудване в повечето големи зали, освен може би за много от олимпийските и Powerlifting гимнастики.

Машинното оборудване предоставя определена услуга и е малко елитарно да се разграничи такова оборудване в полза на свободните тежести. Въпреки това, за малките зали, този тип оборудване може да бъде скъпо да купува или наема. Вие или вашите клиенти обикновено получавате без него.

Едно нещо, което трябва да имате предвид, преди да инвестирате в оборудване от всякакъв вид, е пространството, необходимо за безопасното използване на такова оборудване, особено когато упражнява повече от едно лице. Поддържането на Вашата обществена отговорност и професионална застраховка за обезщетение актуални също може да бъде важно.