Фитнес рутинни процедури за бизнес пътниците

За честите бизнес пътници, създаването и поддържането на последователен фитнес навик може да изглежда почти невъзможно.

С дългите часове, дългото време, прекарано в самолети, влакове и автомобили, трябва да се яде за повечето ястия или да се поръча рум сервиз, малко сън и обикновено синхронизиран часовник на тялото (виж циркадианските ритми), има малко място или енергия, за да добавите редовно упражнение към такава пълна табела.

И все пак, един от ключовете за ефективна работа в дългосрочен план е да бъдем енергични и здрави. Няма смисъл да се жертва здравето и изпълнението за повече работа.

Да останеш настрана докато си на път

Оставащите в хотелските зали може да изглеждат най-простият вариант за бизнес пътниците, посветен на поддържането на годност. Въпреки това, не всички хотели разполагат с фитнес зали, а тези, които правят, обикновено са слабо оборудвани. Въпреки това, фитнес залата е само толкова полезна и продуктивна, колкото го използва. Упражнението започва преди всичко с тялото ви, а не с оборудването, което можете да използвате за упражнения.

Изградете вашето рутинно пътуване

Предложението тук е да изградите пътуването си във фитнеса около собственото си тяло. Има много неща, които можете да направите в собствената си хотелска стая или на открито, без да е необходима фитнес зала или друго оборудване. Ето как:

Основни тренировки за силови тренировки

След загряването на ставите, се преместете в основните си тренировки за тренировка, движения, клякания, дъски и странични дъски. Съществуват и други добри, но тези 4 могат да се направят навсякъде по всяко време без да е необходимо нещо в допълнение към тялото ви.

Настройте веригата си за тренировка за телесно тегло така:

Това се равнява на един кръг и отнема 2 минути, за да завърши

Вземете 30 секунди почивка и повторете схемата за общо 3 до 10 кръга. Десет кръга ще отнеме 25 минути, включително 30 секундни периоди на почивка.

Охлаждане и стречинг

Без тренировка не е завършена без охлаждане и опъване .

За да започнете охлаждането, повторете загряването на ставите на ставите.

След хладното движение на ставите, прекарвайте най-малко пет до 10 минути, като разтягате всички големи мускули на тялото си, hamstrings, flexors, хилки, телета и мускулите по гръбначния стълб.

Обучението по гъвкавост е изключително важен аспект на всяка фитнес програма и още по-важно за честия пътуващ поради сгъстяването му към мускулите и ставите, което се случва при продължителното седене, което върви с пътуването.

Основните йага асани , като куче надолу, кобра, мост Поус и детската поза, ще покрият повечето от вашите нужди от гъвкавост.

Тази рутина е лесна за изпълнение, но ще плати големи дивиденти на бизнес пътника за поддържане на здравословно, функционално тяло. С тази рутина на пътуването като база можете винаги да добавяте разнообразие, като включвате случайни тренировки за фитнес, когато сте на разположение, като добавяте джогинг, спринт или бягане на стълби, или като донесете светлина, преносими инструменти за упражнения като скачане на въже, фитнес ленти и / обучител на окачването.