Зимни Упражнение Essentials - Какво трябва да отидете навън

Когато студените температури се промъкнат, е време да промените тренировката си, за да приспособите времето. Това не означава, че трябва да се движите на закрито (въпреки че това не винаги е лоша идея). Това означава, че трябва да имате някакви качествени дрехи в гардероба за упражнения, за да направите тренировките по-приятни. По-долу са някои от любимите ми дрехи за мъже и жени, за да сложат нагоре през зимата и да запазят топло и сухо.

1 - Зимни панталони за мъже и жени

Амазонка

Едно от най-важните неща, от които се нуждаете, зимата, пролетта, лятото или есента, е, разбира се, панталони. Но през зимата имате нужда от специални панталони, ако искате да ходите или да бягате навън, когато е наистина студено.

Съпругът ми мрази, че тичането на чорапогащи често е най-добрият начин да се запазят краката топли и тостери, така че той хвърля на чифт къси панталони над тях, което е приемливо в света на фитнес модата.

Те са чудесни, защото те са леки и дишащи, имат малко джоб за ключовете и имат отразяващи графики, така че няма да се сблъскате. Те са склонни да са по-леки, така че не бих избрал тези, ако темповете са в единичните цифри.

2 - Nike Womens Дрифт-Fit Racer половин цип тениска

Дамска пухкава пуловер. Амазонка

За върха си, вие също ще искате да се придържате към нещо леко и дишащо, така че потта ви се изпарява, което ще ви помогне да сте сухи и топло. Пуловерът Dri-Fit на Nike е идеалният основен слой за открито упражнение и достатъчно лек, за да се побере под козината по време на студено време. Платът няма да се разруши и ще откриете, че този връх ще продължи дълго.

3 - Патагония за мъжки костюм Capilene

Амазонка

Тази копринена риза (собственост и обичана от съпруга ми) е толкова лека и удобна, тя е почти като гола с едно голямо изключение - ти е топло и сухо. Тя е достатъчно лека, за да се носи сама в топли дни, но достатъчно дишаща, за да се носи под по-тежки слоеве, когато е студено навън. Също така е перфектен като основен слой за ски и сноуборд.

4 - Мъжки накрайник Brooks Infinit 1/2

Амазонка
Следващият ви слой, ако носете основен слой, е дишащ връх - или жилетка, или риза с дълъг ръкав, в зависимост от предпочитанията ви и от това колко студено е външното. Този полу-цип върха е добър избор за студено време, особено ако вали или вали навън. Можете да контролирате телесната температура, като я сгъвате нагоре или надолу, а външният материал от найлона пролива вода и вятър, за да може да носите това без яке, ако не е твърде студено.

5 - Ханес Дамска спортна екипировка Флейз пълно яке

Амазонка

Този върх е идеален за открито тренировки, защото е лек и дишащ, но също така ви държи топло, без да добавяте твърде много насипни количества. Можете да носите това върху основен слой, като коприненото дълги бельо горе и за допълнителна топлина под вятърното яке. Тъканта е предназначена да изкриви потта, така че да не станете твърде студени.

6 - Ръкавиците за стречинг в северната стена

Амазонка
Намирането на добър чифт ръкавици за упражнения на открито е трудно, но North Strength Stretch ръкавиците са чудесни за поддържане на ръцете ви топло и сухо по време на студено или влажно време. Те са изработени от вълна, която ви държи топла, а външният материал е от полиамид / ликра, който осигурява устойчивост на вятър и защита от елементите. Тези ръкавици дори държаха ръцете ми топли в зловещо студени дни, така че те също ще работят за ски или сноуборд.

7 - Северно лице Apex Bionic Jacket за мъже и жени

Амазонка
Ако живеете в по-студен климат, това яке е задължително за всяка дейност на открито. Съпругът ми и аз двамата имаме това яке и ние и двамата го обичаме по различни причини. Той го обича, защото предлага защита от елементите без добавяне на насипно състояние. Обичам го, защото блокира вятъра и все още се вписва под моята по-тежка зимна палто. Може да е малко топло, освен ако не е много студено, но това е добър избор за дълги разходки или разходки. Вътрешният слой е направен от руно, което ви държи топло и сухо, а външният материал е силен и гъвкав.

8 - Северната стена на фланеца с къса светкавица

Амазонка
Това е друг фаворит на Северното лице, който и аз и аз обичаме. Това е 100% руно, така че държи главата си топла за всичко от бягане до лопата сняг. Не е толкова чудесно, когато е ветровито, но е толкова лек, всъщност е удобно да се носят през цялото време. Той идва в различни цветове както за мъжете, така и за жените и най-вече няма да предизвика главоболие.