7-те най-добри дъски за закупуване през 2018 година

Удари сърф с правилна форма за вашите нужди и опит

Stand Up Paddleboarding (SUP) стана все по-популярна през последните години. Подобно на сърфинга, той ви извежда на водата на борда, но вместо да седи, за да улови вълна, вие оставате да стоите (или най-малкото се опитате да останете стоящи) по време на пътуването и да се движите през водата с гребло (по този начин името paddleboarding). Другата разлика между сърфирането и SUP е типа на борда, който използвате.

SUP платките обикновено са по-широки от сърфове и те са построени повече с флотация. Отвъд това, обаче, те идват в различни дизайни и размери, за да приспособят всички видове лодки и техните предпочитания. От тези, предназначени за начинаещи до най-добрите за йога и извън нея, има SUP борда там за всички, които искат да получат своята игра на гребла. Тук, най-добрите, които да разгледате.

Този борд от базираната в Калифорния компания Isle получава високи оценки навсякъде и е добър както за плоска вода, така и за малки вълни. С мек връх и вградено захващане, това е чудесно за начинаещи, но тези с повече опит ще се радват и на пътуването. Бордът е 10 фута и дълъг, 31 инча, и ще поддържа до 275 паунда. Предлага се с регулируема гребла и 9-инчова подвижна перка.

Ако я карате и не го обичате, няма да ви навреди, няма да ви напада. Те ще ги вземат обратно и ще ви възстановят до 30 дни (минус такса за възстановяване на 20%). Клиентите казват, че това е качествен борд, особено за цената и казват, че харесват неговия размер и факта, че е лек (27 паунда).

За начинаещи, този съвет от California Board Company е чудесен избор. Той е дълъг 10,5 фута, широк 30 инча и ще поддържа някой до 300 килограма. Това е солидна дъска, която е лека и лесна за транспортиране и маневриране през водата. Изработена от пяна с висока плътност, с водоустойчива сърцевина, също така идва с бънджи, за да можете да прикрепяте охладител към него или дори водоустойчива камера, за да можете да получите някои страхотни снимки, докато сте на водата.

Тази версия се предлага и със система за прибори за сърф (без да губите дъската си), регулируема гребло и подплатена багаж на покрива - всичко, от което се нуждаете, за да се отправите към водата и да започнете. Всичко това за под $ 600 го прави чудесен начин да получите краката си мокри в този спорт (или да ги държат сухи, според случая).

Надуваемите сърфове предлагат максимална преносимост, като същевременно осигуряват солидна возене. Това от iRocker е 10,6 фута дълъг и 33 инча широк, когато са напомпани, с тегло до 350 паунда. Макар че това е само половината от теглото на твърдите дъски, тя все още е изключително трайна и стабилна на водата.

Той идва с гребло от фибростъкло, ръчна помпа с двойно действие и висока мощност, която бързо се раздухва и раница, която да носи всичко. Също така има разширена предна броня зона с D-пръстени, за да закачите вашето съоръжение и каишка за глезена, за да сте сигурни, че няма да загубите дъската си, ако падне. Клиентите радват за този борд, казвайки, че той се надува лесно, е здрав и лесен за маневриране през различни водни пътища.

Надявайки се на гребло за гребла, това може да ви накара да практикувате йога на съвсем ново ниво и тази надуваема дъска е създадена, за да ви помогне да стигнете до там. От "Разширени елементи", това е изключително широк (32 инча), за да ви даде място за вашите надолу кучета, кучета нагоре и всичко между тях. Платката е с дължина 10 фута и има пълна тяга, която го прави удобна и лесна за захващане.

Той идва с ръчна помпа, която я надува бързо и носене, така че да можете да го вземете навсякъде, където искате да тренирате. Йогите обичат тази дъска и казват, че тя лесно се надува, че е лесна за транспортиране и че те харесват, че има странична раменна лента, вместо носеща дръжка в средата, която може да е встрани от движенията им. Намасте.

Paddleboarding е страхотен спорт за деца от всички възрасти и този съвет е направен само за тях. Той измерва само 8 фута, 4 инча, което е по-малко от типичните дъски за гребла, което ги прави по-лесни за маневриране. Тя ще държи децата (или малките възрастни) до 120 паунда. Децата ще харесат ярките си цветове и забавния дизайн, а това е направено трудно да се предотврати повреда.

Платката има пяна и плъзгаща се подложка за пяна отгоре. Централната перка улеснява контрола и поддържа курса. Той може да се използва в чиста вода или в спокоен сърф или реки. Като цяло, това е страхотен съвет, за да накарате децата да започнат в спорта и да направят някои семейни спомени.

Ако искате да сложите няколко мили на дъската ви SUP, ще искате да се насладите на туристическа лодка, която е проектирана да изминава по-дълги разстояния, независимо дали е в езерата, океана или залив. Това от Surftech Sports получава най-високи оценки. Той е проектиран за максимална стабилност, плъзгане и ефективност и може да се използва в плоска или начупена вода. Той измерва 12 фута и 6 инча дължина и 32 инча широк, така че е по-голям от много други дъски, но неговият дизайн го прави лесен и бърз за маневриране.

Други детайли включват бънджи дънки за транспортиране на нещата, вградена дръжка за носене и стандартна единична перка. Този съвет е построен, за да ви отведе в страхотни места.

Ако се уморите да стоите, докато сте на гребло, тази дъска ви дава възможност да седнате. От океан каяк, това е част paddleboard, част каяк, и това е чудесно за по-дълги пътувания, където може да искате да преминете назад и напред между двете дейности. Вие обаче трябва да закупите отделящата се седалка отделно. Платката измерва 12 "6" х 30.5 "и ще държи ездач до 350 паунда.

Клиентите казват, че обичат гъвкавостта на този борд и че той е бърз и стабилен. Един рецензент, обаче, каза, че не притежава достатъчно 350 паунда и започва да се движи под нивото на водата, когато се приближите до това тегло.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .