8-те най-добри продукти за подстригване на коляното да купят през 2018 година

Освободете уморените болки в ставите с умни пристъпи

Коляното и травмите в коляното могат да причинят болка и трудности при ходене. Те са изключително често и могат да окажат голямо влияние върху живота ви. Като част от вашия план за лечение на коляното, може да ви се препоръча да носите гривна, каишка или ръкав редовно, както и когато тренирате.

Продуктите за поддържане на коляното могат да помогнат за облекчаване на подуване чрез осигуряване на последователна компресия, като същевременно стабилизират ставата, за да се намали дразненето. Може да се нуждаете от допълнителна подкрепа за болезнената си патела при бягане, нещо, което да се бори срещу артрита, когато се разхождате, или надеждна подкрепа за коляното след нараняване.

И докато подплънката на коляното, подобно на скоба, работи, за да ограничи количеството на стрес, приложено към ставата, важно е да се отбележи, че носенето му през цялото време действително може да доведе до атрофиране на мускулите. Така че, ако имате проблеми с коляното, не забравяйте да говорите с професионалист и да разберете какъв тип подкрепа имате нужда и когато имате нужда от нея.

Инвестирането в продукт, който осигурява подходяща поддръжка на коляното, ще ви позволи да се съсредоточите по-малко върху болката и дискомфорта си и повече върху работата, упражненията и цялостния си активен начин на живот. Тук, най-доброто коляно за вас.

Bracoo Knee Support прави списъка като най-добър продукт за цялостно поддържане на коляното, тъй като е чудесен за артрит, възстановяване на наранявания, тендинит, нестабилност на коляновия капак и обща болка в ставите. Опората е изработена от материал от неопрен, който има перфорирани отвори за охлаждане, подсилен подпръстен пръстен за предпазване от коляното за борба с пателарната нестабилност и система за закрепване с три ленти за личен комфорт и поддръжка на върха. Освен това скобата се предлага с изключителна стойност за нейното качество.

Този избор на Амазонка има над 2000 рецензии, които го поздравяват за помощта му с различни заболявания, включително артрит, спортни травми и обща болка в коляното.

Ако имате нараняване, което само ще ви постави за кратък период от време, може да не искате да инвестирате в скъпи подкрепа на коляното. Ако случаят е такъв, доверената марка Ace има значителна неопренова лента, която ще поддържа ранени или артритни колене на изгодна цена. Този модел има регулируема форма, така че да се побира на повечето хора. Тя не съдържа латекс и е устойчива на миризми, така че няма да мирише след продължителна употреба, но все пак можете да измивате ръчно за санитарни цели.

Ако цената не е непременно проблем, а просто искате нещо, което ще ви даде най-добрата подкрепа за вашия здрав стил на живот и слаби колене, опитайте шоколадовия лекар. Това е шарнирна скоба, която е идеална за спортисти с разтревожени колене, защото може да се огъва и да се движи с вашата дейност, но също така да ви подкрепя. Също така е чудесно за всеки, който се нуждае от допълнителна стабилност след сериозно нараняване на коляното, благодарение на алуминиевите панти, разположени от двете страни на скобата. Това осигурява по-добра двустранна подкрепа, така че коляното остава поставено, като се избягват неестествени движения като хиперекстензия и усукване, така че да можете да се съсредоточите върху спорта или упражнението си.

Опората, изработена от трайни памучни и неопренови тъкани и с извит дизайн, който работи с естествения контур на крака, се чувства комфортно на коляното. Опората също има еластична ликра мрежа на гърба, за да се предотврати миризмата и да се стимулира охлаждането, докато системата X-Fit предотвратява появяването на опънати ленти.

Добра причина да изберете продукт за подкрепа на коляното е ако страдате от патетрален тендинит, който също се нарича "коляно на скока" (мислете баскетболистите). Обикновено колянните ленти работят, за да поставят натиск върху сухожилието директно под пателата. Групата на Mueller е проектирана да преразпредели натиска върху сухожилието, който се получава по време на бягане и скачане. Бандата разполага с един дизайн на каишка, който е един универсален продукт, който е лесен, лек и ефективен. Той също така е много достъпен, което има смисъл, тъй като е най-малкият продукт за подкрепа на коляното в този списък.

За незадължителна опция за подкрепа на коляното, Winzone предлага ръкав, който съчетава голяма подкрепа и комфорт. Втулката осигурява много гъвкавост, така че можете да се чувствате свободни да се движите, така че да не се чувствате ограничени, а просто да имате подходяща подкрепа. Двустранните стабилизатори са чудесни и за ACL и менискусни наранявания.

Този избор на Amazon е регулируем, което го прави чудесно за много типове тяло, а също така е много лесно да се вземе и изключи, което го прави умен купува и за възрастни хора. Освен това, ако не сте доволни, те ще ви предложат парите ви обратно.

Като бегач със слаби колене или скорошно нараняване, едно нещо, което не желаете, е нещо обемисто и тежко. EXOUS предлага надежден лек протектор на коляното, който стабилизира коляното, когато се движи, за да сте сигурни, че нямате ключалка. Освен че е много гъвкав, подплънката не е хлъзгав, така че без значение колко бързо и трудно тичате, твоята пот няма да доведе до подхлъзване, за да се плъзне надолу и да те разсейва от доброто упражнение. Велурските ленти, които са проектирани да се поставят навсякъде върху решетката, което да създаде гъвкав дизайн.

Макар че този модел казва, че едноизмерни пасват на всички, погледнете и се уверете, че се вписвате в стандартните измервания.

Коженият ръкав Tommie Copper предлага умерена подкрепа за тези, които не се нуждаят от нещо изключително тежко. Той предлага забележителна компресия, намаляване на подуването и намаляване на болката на коляното благодарение на медната облицовка, за която се смята, че подобрява циркулацията, предотвратява нараняванията и помага за намаляване на времето за възстановяване след нараняване. Втулката също така приляга доста удобно, тъй като ръкавът е направен от найлон и шпандал. Силиконът, разположен под горната лента, гарантира, че втулката остава на мястото си.

Рецензенти смятат, че е страхотно да се носят под дрехите, тъй като е достатъчно тънка, за да остане дискретно и не се забива зад коляното. Тъканта на CopperZnergy работи, за да избегне миризми, причиняващи микроби върху плат, докато предпазното устройство има и UPF 50+ защита.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .