Преглед на обувките: ABEO AERO от The Walking Company

Общи характеристики на този фитнес обувки

Една бърза 20-минутна разходка е един от най-лесните начини за регистриране на висококачествени упражнения. За да се възползвате максимално от ходене на тренировка, ще искате да се уверите, че носите обувки, които са удобни, прилягат правилно и са добре направени за ходене. Не е задължително да купувате " обувки за ходене ", но има основания да се разсъждавате, че обувките за фитнес, предназначени за конкретна дейност, трябва да бъдат разгледани.

За бързо ходене една опция е линия AERO на обувки, продавани от The Walking Store. Обувките AERO са част от линията ABEO на Walking Store и се предлагат в много стилове. Освен "неутралните" проекти, които ще работят за всеки, има и ерос специално за хора, които се нуждаят от помощ за контрол на движението или стабилност. Има стилове за мъже и жени в редовни и широки ширини.

Можете да закупите обувки ABEO AERO онлайн или в тухлено-хоросан магазин Walking Company. Ако купувате от магазин, получавате безплатен цифров анализ на краката, за да определите височината на арката и да се приберете в определени точки на натиска на крака. Тази информация може да помогне на продавачите да препоръчват модели с точната необходима поддръжка на арка, която ще бъде най-стабилизираща за вашия крак.

Общи характеристики на обувките ABEO AERO

Тези ходещи обувки се предлагат в широк избор от цветове и ширини. Те дори идват с две комплекти дантели, едната в базовия цвят и един в акцентен цвят.

Изборът на изключване на дантели може да направи забавната обувка да се носи. Но какво да кажем за характеристиките на обувките ABEO AERO, които ги правят удобни и добра възможност за упражнения? Те включват: