Канела, вливан джинджифил, лимон, Iced чай

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 1

Мазнини - 0 грама

Carbs - 0g

Протеин - 0 грама

Общо време 725 мин
Подгответе 5 минути , готвяйте 720 минути
Сервирания 8 (по 1 чаша всяка)

Тази канела, напоена с джинджифил рецепта от лимонов студен чай, използва кори от канела и лимонови резени, за да придаде по естествен начин пикантен чай от джинджифил. Като билков чай, тази напитка е напълно без кофеин.

Може да сте чували, че канела и джинджифил могат да помогнат за излекуването на настинка, но няма доказателства зад претенцията. Какви са ползите от този чай след това? Можете да се насладите на аромат на стреса, на антиоксиданти и на изблици на естествени аромати. За разлика от традиционните ледени чайове, тук няма добавена захар, но има намек за сладост от кората на канела. Като цяло, това прави хубава алтернатива на водата, когато търсите нискокалорични напитки, които да се наслаждавате през целия си ден.

Съставки

подготовка

  1. Поставете всички съставки в голяма кана и оставяйте стръмни и студени през нощта.
  2. Поставете в хладилника да се охлади. Добавете ледени кубчета и пресен лимонов парче на всяко стъкло, преди да сервирате течността. Можете да запазите канела пръчки в стомна за втора партида и да изхвърлите джинджифила и лимон резени.

Варианти и замествания на съставките

Съставките са напълно персонализирани според вашите вкусови предпочитания.

Добавете една канела стик за по-малко канела, по-сладък вкус профил. Повече джинджифил или по-малко лимон ще добави един пикантен ритник. Повече лимон ще добави намек за кисело.

Можете да използвате портокалови резени вместо лимонови филийки за различен цитрусов профил и витамин С.

Съвети за готвене и сервиране

Ако ходите на парти, добавете ледени кубчета към стомна и налейте освежаващо студени очила за гостите си.

Можете да се насладите на тази напитка със или между храненията, но имайте предвид, че може да не е най-доброто за всеки. Ако избягвате джинджифила поради намеса в лекарствата, които приемате, този чай не е за вас. Тези с киселинен рефлукс също трябва да ограничат приема на тази напитка. Накрая, ако сте чувствителни към джинджифила (може да предизвика разстроен стомах или разхлабени изпражнения в някои), насладете се на този чай с умереност.