Grokker преглед: онлайн фитнес и йога видеоклипове

Достъпни и висококачествени онлайн видеоклипове за йога и фитнес

Светът на онлайн фитнес е процъфтяващ , но с толкова много възможности - видеоклипове в YouTube, приложения за тренировки , социални медийни програми , стрийминг видео услуги и тренировки от отделни треньори - може да бъде изключително трудно да се отдели пшеницата от плявата.

Но само защото имате достъп до хиляди тренировъчни програми с едно щракване на един бутон, не означава, че те са гарантирани: 1) водени от квалифициран инструктор, 2) преподавани добре или 3) придружени от видео с висока разделителна способност или качествен звук.

Какъв е сценарият "използвай на свой собствен риск", който оставя средностатистическия потребител да се почувства потънал в море от опции.

За щастие, има няколко отлични фитнес платформи, които са направили точка на curating и култивиране само най-добрите съдържание тренировка наоколо. Грокер е една от тези платформи.

Grokker предлага висококачествена онлайн услуга, както и съответните приложения за iOS и Android, които осигуряват видеоклипове с висока разделителна способност, фитнес, сън и йога . Цялото съдържание на Grokker се произвежда и ръководи от високо квалифицирани инструктори, което води до едно гише за едни от най-добрите за здравето съдържание в интернет.

Защо Grokker Rocks

Разглеждане на сайта

Ако сте човек, който се занимава с фитнес или гал, помислете внимателно за това, че сте принудили членството си в салона в полза на онлайн услугата. Докато тренировъчните алтернативи, предоставени от Grokker, със сигурност са достатъчно добри, за да заменят всяка физическа фитнес зала, важно е внимателно да прецените вашите предпочитания.

Безплатен пробен период

Ако търсите начин да се откажете от членството си в салона в полза на Grokker, добре е да изпробвате платформата няколко седмици, преди да се потопите през цялото време. Grokker предлага двуседмичен безплатен пробен период повечето конкурентни услуги), така че ако се интересувате от изпробването му, няма причина да не го опитате.