Нагревател за налягане

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 168

Мазнини - 3g

Carbs - 31гр

Протеин - 6g

Общо време 15 мин
Подгответе 5 мин , готвяйте 10 мин
Сервирания 4 (по 1 чаша всяка)

Всеки любител на овесена каша има мека точка за сърдечен, пълнозърнест орех. По-малко превалентна форма на овес (те не са валцувани плоски), тези зърнени влакна с високо съдържание на фибри имат приятна дъвкава текстура, което прави цялото ново закусващо преживяване. Единственият недостатък, който се радва на цялото зърно от зърнени храни, е, че обикновено готвят най-малко 30 минути.

Тук е мястото, където се подава вградената готварска печка . Този уред за плот използва прах от пара, за да ускори бързо готвенето и подготвя храна с почти магическа скорост.

Съставки

подготовка

  1. Впръскайте вътрешността на готварската машина под налягане със спрей за приготвяне на нежелана захар
  2. Поставете овес, вода, канела, захар и сол в саксията и разбъркайте.
  3. Запушете капака на място и го поставете на високо налягане за 10 минути.
  4. Когато времето за готвене е нагоре, използвайте метода за бързо освобождаване (вижте ръководството за машината за конкретни упътвания) и позволете да готвите малко преди да сервирате.
  5. Сервирайте с пресни плодове.

Варианти и замествания на съставките

Вместо канела опитайте други топли подправки като ванилов боб, кардамон или индийско орехче.

След като овесът се приготви, нагоре с всякакъв вид пресни плодове или вихър в лъжица плодов сладко или кремообразно фъстъчено масло .

Съвети за готвене и сервиране

При отваряне на готварската машина внимавайте. Храната ще бъде изключително гореща и ще трябва да изстине няколко минути. Използването на готварска печка може на пръв поглед да изглежда обезсърчително, но повечето модели идват с лесни за изпълнение инструкции, които правят безопасното използване много възможно.

Няма храна под налягане? Няма проблем. Направете същите тези рецепти, като използвате традиционния метод за печене нагоре и съответно настройте времето за готвене. Можете също да направите "овърнайт" овес и да ги приготвите в бавна готварска печка на ниско в продължение на осем часа.