7-те най-добри хранителни комплекта да купите през 2018 година

Направете ястие подгответе бриз с тези полезни услуги

Има безброй предимства за готвене и хранене на храната у дома. Изследванията показват, че готвенето за себе си ви насърчава да ядете по-здравословно, е свързано с по-дълъг живот, намалява въглеродния си отпечатък на земята и помага да се отглеждат по-щастливи и по-здрави деца. Но в допълнение към всички очевидни плюс страни, това е също толкова възнаграждаващо и удовлетворяващо да седнете на хранене, което сте направили.

През последните няколко години е имало огромно увеличение на доставките храна комплекти, които са на разположение в цялата страна. В тези лесни за употреба комплекти, компанията осигурява домашно готвене с необходимите съставки и прости инструкции, а вие правите останалото. Това е забавен и лесен начин да останете в крак с целите си за приготвяне на храна през натоварената седмица и не изисква никакви допълнителни магазини за хранителни стоки, което го прави идеален за заети семейства.

Прочетете нататък, за да разберете подробностите около най-добрите налични комплекти за хранене и не забравяйте да проверите дали техните отделни уеб сайтове са налични във вашия район.

Blue Apron осигурява домашни готвачи с всичко необходимо, за да направят сериозно задоволяване на храната бързо. Това е един от оригиналните услуги за хранене и е широко използван в САЩ. Най-добрата част? Частите са абсолютно огромни, така че знаете, че получавате много за абонаментната цена. Ястията от Blue Apron обикновено са сърдечни, включително рецепти като скариди с италиански стил и сладки пиперки над Fregola Sarda Pasta, Red Quinoa и печена зеленчукова салата с Date-Citrus Vinaigrette, както и изискана гъбка и сирене на скара Fontina с фили и салата от ябълки. Всяка седмица получавате осем опции за хранене, от които можете да избирате.

Друга страхотна функция, която Blue Apron предлага, е възможността да сдвоите ястията си с услугата ви за доставка на вино. Абонатите могат също да закупят абонамента за вино сам. За $ 65 долара на месец, Blue Apron ще ви достави шест бутилки вино, което ви позволява да избирате между червени, бели или и двете. Те дори предлагат дегустиращи бележки и опции за сдвояване.

Красотата на Hello Fresh е в простотата на рецепти. Всяка седмица техният екип от диетолози и готвачи работят заедно, за да разработят 15 нови варианта за хранене, а Hello Fresh след това предлага храненията, които смята, че ще ви харесат най-много на предишните си селекции. Съставките се доставят директно от независими производители и се доставят на вашия адрес, опаковани с ледени пакети в изолирана кутия, за да останат готини и да запазят храната си пресни, докато не се върнете в края на деня. И ако гладувате, не се притеснявайте - по-голямата част от рецепти Hello Fresh може да се приготви само за 30 минути или по-малко.

Друго голямо нещо за този комплект е гъвкавостта на различните видове планове. Абонатите избират от един от трите плана: класически план, който предлага най-голямо разнообразие от ястия; вегетариански план за вегетарианци; и семеен план, който включва повече възможности за деца.

Ако сте човек, който не може да застане зад монотонността на някои от наличните комплекти за доставка на храна, не се отказвайте от концепцията, докато не сте опитали да поставите. Те се описват като "за хора, които обичат храната" и предлагат безпрецедентна гъвкавост. Изберете комбинация от седмични ястия от техния списък с 20 опции. Сортът се променя ежеседмично, за да запази нещата свежи и нови.

Храната е разнообразна и иновативна, включително селекции като Сирена Сирене-Карамелизирана Лук Пица с Круша и Рукола и Крипта Calamari със Зелените и Miso Vinaigrette. Plated също предлага почти дузина различни селекции за честота и порции, така че можете да вечеряте в продължение на две, четири нощи в седмицата, също толкова лесно, колкото вечеряте три, четири пъти седмично.

Тази услуга за пълноценно хранене на растения осигурява вегани и не-вегани, както и прекрасни и естествени ястия. Менюто предлага разнообразна селекция от сърдечни, задоволяващи рецепти, включително Chickpea Saag с Naan и Mango Chutney и дори One Pot Jambalaya.

Ценообразуването е $ 72 на седмица за 3 хранения на седмица, всеки от които обслужва 1-2 души, или 78 долара на седмица за същото количество TB Performance Meals, които са хранене, разработени с Том Брейди. Мероприятията за изпълнение на TB имитират нещо, което футболната звезда може да яде в типична седмица. ТБ са по-високи в протеините в сравнение с обикновените ястия от Purple Carrot и са без глутен. В съответствие с тяхното добро за земното отношение, опаковката на Purple Morocco е направена от напълно устойчиви материали.

Ежедневната реколта се откроява от другите комплекти за хранене, тъй като тя не се фокусира около вечерята. Вместо това, абонатите могат да избират от разнообразие от сладкиши, блюда за бране, супи, лате, овес за нощувка, чай парафайти и сунда. Тези опции го правят идеален за закуски на разстояние, бързи закуски или по-здравословни десерти. Жътварските купи са основните продукти, предлагани от DH, и са идеални за ядене като лека закуска или прилично ястие, но определено не е цяла храна. Предлаганите възможности за събиране на реколтата включват Butternut Squash + Chimichurri, Брюкселско зеле + Тахини и Червено ленено + Кичари.

Цялата храна идва криогенно замразена в предварително разфасовани контейнери, които предприемат само няколко стъпки за приготвяне. Всички съставки са вегански, органични и сурови. Плодовете започват от около 7 долара на порция, което е сравнимо ценообразуване за закупуване на гладка на сок бар. Въпреки това удобството в дома и всички естествени съставки го правят ценен за цената.

Главният готвач е друга услуга за доставка на хранене, която се концентрира върху прости, 30-минутни рецепти. Техните сфери на доставка обхващат 97% от страната, така че има шансове да са налични във вашия квартал. Докато Home Chef предоставя разнообразие от възможности за клиенти, които ядат месо, те винаги предлагат и вегетариански варианти, много от които също се квалифицират като вегани.

Докато повечето услуги за комплекти предлагат плъзгаща се скала на ценообразуване за различни планове, Home Chef ястията са всичките 9,95 долара за сервиране, а техните фъстъци и кошнички с плодове са 4,95 долара. Всяка доставка е опакована в рециклируеми кутии, бутилки и буркани, които са заградени навсякъде, за да ви помогнат да сведете до минимум вашия въглероден отпечатък.

Peach Dish е южно-центристки комплект за хранене, който се гордее със своите практики от фермата до вратата. Съставките се доставят от стотици по-малки ферми в южните щати и се доставят на стотици хиляди абонати в цялата страна. Компанията също така е твърдо решена да се заеме с въпроса за хранителните отпадъци, глобален проблем, който повечето услуги за хранене всъщност свършват.

Вкусните, прости рецепти се разработват всяка седмица от известни южни готвачи, включително Стивън Сатърфийлд, Зеб Стивънсън, Вирджиния Уилис и замъка Шери. Всяка седмица се предлагат девет хранения, три от които сезонно се променят, а останалите шест се редуват ежеседмично. Тази система ви дава възможност да опитате нови неща и да се наслаждавате на последователни фаворити едновременно. Докато Peach Dish често включва продукти от животински произход в своите рецепти, те винаги предлагат две вегетариански ястия на седмица. Някои от тези вегетариански ястия отговарят на изискванията на веганизма.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .