8-те най-добри нагревателни подложки за купуване през 2018 година

Освободете възпалените мускули и болки без медикаменти

Когато става въпрос за болки и болки, подгряващата подложка може да осигури успокояващо облекчение. Тези загряващи устройства могат да помогнат за облекчаване на болката на раменете, шиите, гърбовете и други части на тялото или направо нагоре, когато температурите се понижат.

Единият размер обаче не съвпада с всички. Отоплителните тампони днес идват в разнообразни стилове, за да отговорят на множество нужди. От тези, които помагат при спазми до преносими версии, има тампон за отопление, който ви помага да осигурите нуждата от облекчение. Тук, най-добрите отоплителни тампони за вас.

За солидна, многофункционална отоплителна подложка на отлична цена, тази нагреваема подложка от Sunbeam се заема с тази задача. Той измерва 12 "х 24", така че е достатъчно голям, за да покрие голяма площ, и се предлага с 9-футов кабел, така че не е нужно да сте непосредствено до изхода. Има три настройки за топлина, които могат да бъдат избрани с плъзгащ контролер, който е лесен за работа, особено при ръце, засегнати от артрит. Също така се предлага и гъба, която можете да използвате, ако предпочитате влажна топлина.

Хиляди рецензенти дават на тази подгряваща подложка палеца нагоре, заявявайки, че работи за всичко - от спазми до мускулни болки до любимо място за домашни любимци.

Знаеш ли, че стегнато, болно чувство, че се вкарваш на врата и раменете си, когато си уморен и стресиран? Ако не сте, вие сте късметлия, но ако го направите, ще бъдете повече от успокоени, за да знаете, че има нагреваема подложка, направена специално за лечение на този тип напрежение и болка. Уникалната форма е предназначена да се мотае около раменете и да се носи на врата ви. Няма и въжета, които ви свързват на едно място. Просто поставете тази подложка в микровълнова фурна, след което я поставете на раменете, за да можете да я използвате на бюрото си, докато лежите в леглото или където и да е другаде, която смятате за подходяща.

За онези времена, когато студената терапия е по-добър вариант, можете също така да я поставите във фризера. Това е изпълнено с несвързани глинени мъниста, които равномерно разпределят топлината или студа и се насочват към болезнените ви мускули.

Повечето възрастни, за съжаление, изпитват болка в долната част на гърба в определен момент от живота си. Тя може да варира от разсейване до изтощително, а намирането на облекчение е от ключово значение. Тази нагреваема подложка от Sunbeam е предназначена специално за лечение на болка в долната част на гърба както ефективно, така и удобно.

Подложката е снабдена с затваряне с велкро, така че да можете да я обвиете около кръста си и тя да остане на сигурно място. Той идва с 9-футов кабел и ще се изключи автоматично след два часа в случай, че заспите или по друг начин забравите, че е включен. Ако искате да го вземете в движение, има сменяем пакет, който можете да нагреете в микровълнова фурна или да замразите за топла и студена обработка в движение. Клиентите обичат гъвкавостта, която предлага, и казват, че облекчаването на болката, което тя предоставя, е първостепенен.

Тази нагреваема подложка е предназначена специално за жени, за да облекчи болката от менструални спазми. Тя може да бъде позиционирана така, че да се насочва към стомаха или долната част на гърба и да я използвате за топлинна или студена терапия, като я поставите в микровълнова печка или фризер. Тя е пълна с 10 билки и зърна, така че мирише невероятно и предлага и предимствата на ароматерапията.

Тъй като няма въжета, можете да я вземете навсякъде, когато харесвате велкро лента, за да насочите болката. Клиентите разчитат на този продукт и обичат мобилността и облекчението, които осигурява.

За дълготраен, преносим термотерапия, има тази акумулаторна нагревателна опаковка WilloWisp. Просто го включете, за да го заредите, а след това го занесете навсякъде, където ви е нужно, в продължение на часове топлинно облекчение. Той е прост и ясен в дизайна си, така че може да се използва на всяка част от тялото ви. Тя измерва 5 "x 1.4" x 10 "и тежи по-малко от 2.5 паунда.

Клиентите казват, че се загряват бързо и задържат топлината дълго време, въпреки че някои не харесват факта, че не можете да контролирате температурата, както и с по-традиционните нагревателни тампони.

За онези времена, когато цялото ти тяло се чувства болезнено или най-студените нощи, когато просто искаш да пълзиш в топло уютно легло, тази подгрявана матрачна подложка от Sunbeam си покрила. Изработени от технологията ThermoFine на компанията, има 10 настройки, от които можете да избирате, както и технология за автоматично регулиране, за да поддържате температурата последователна през нощта. Настройката за подгряване ви позволява да затоплите леглото до точната температура, преди да се впуснете в нощта.

Изработена от 100 процента памук, се предлага в размери, подходящи за легла от близнаци до кралски. Той е водоустойчив, може да се мие в машината и да се постави в сушилнята. Клиентите обичат тази нагреваема подложка и казват, че не могат да си представят зимни нощи без нея. Единственият проблем: Ще бъде по-трудно да се измъкнеш от леглото от всякога.

Студените крака са най-лошото и понякога чорапите просто няма да го отрежат, колкото и да са дебели и вълнени. Това отопляем нагревател за крака, обаче, ще поддържа краката ви приятни и топло, независимо колко студено е времето. Също така е чудесно за хора с артрит или други проблеми, които причиняват лоша циркулация. Има четири настройки, така че да можете да получите точната температура.

Изработен от уютен материал от руно с мек център за влакнести влакна, той е мек и мек. Подложката измерва 35 "x 20", така че е достатъчно голяма, за да се поберат и на два чифта крака. И не се притеснявайте, ако краката на някого не винаги са най-прясно миришещи, тази подложка е машинно пране и сешоар безопасно.

За разлика от традиционните електрически нагреватели, то използва инфрачервена топлина и отрицателни йони от нефрит и въглеродни влакна. Инфрачервената топлина обещава да проникне топлина по-дълбоко в тялото ви, за да облекчи болката, да подобри кръвообращението и да намали напрежението.

Тази подложка се предлага в няколко размера и е гъвкава, така че да може да се увие около повечето части на тялото. Интелигентното цифрово управление включва таймер, температурни настройки, функция за автоматично изключване и функция за памет. Клиентите с огромно мнозинство казват, че тази подгряваща подложка надхвърля очакванията и осигурява невероятно облекчаване на болката. Един от тях пише, че е в "съвсем различен клас от обикновените нагреватели".

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .