Насладете се на менюто Panera Bread, докато се придържате към вашата диета с ниско съдържание на въглехидрати

Влизайки в ресторант Panera Bread, може да се почувствате като кошмар с ниско съдържание на въглехидрати , и по основателна причина. Между закуската, сандвичите, багелите, прясно изпечения хляб и изобилието от сладкиши, това е като минно поле на храни, които са извън границите (вижте най- добрите и най-лошите здравословни избори в Panera Bread ). Но не се отчайвайте; ако сте на диета с ниско съдържание на въглехидрати, не е нужно да прескочите обяда с приятелите или семейството си, само защото са избрали да ядат в Panera. Необходима е малко допълнителна работа, но е възможно да се захванете с хляб с ниско съдържание на въглехидрати.

Panera Bread използваше "скрито меню" (менюта, които не са непременно "тайни", но елементите не са супер популярни, така че компанията не ги поставя на борда на менюто) със здрави възможности за нисковъглехидрати. За съжаление, Panera е прекратила всички тези опции, които в крайна сметка не успяха да уловят (може би, ако не бяха скрити, може би са направили по-добре, отколкото са правили). Но ако се насочвате към Panera, имате няколко опции с ниско съдържание на въглехидрати, които все още имате на разположение в менютата за салата и супа. И ако не сте толкова гладни, половин сандвич (печена пуйка и авокадо BLT и пържола и рукола, както на салад, така и с най-малко въглехидрати).

Най - ниските въглехидрати салати

Без изненада, поръчването на салата е начинът, по който да отидете, когато наблюдавате приема на въглехидрати. В менюто има дузина салати (а някои сезонно се променят), но тук са четирите с най-ниско съдържание на въглехидрати.

Най-ниските въглехидрати

Супата се предлага като чаша, купа или в купа за хляб. Очевидно е, че купата за хляб е извън въпрос, но можете да разгледате няколко от супите в менюто, когато закупите размера на чашата. Не всяка супа се сервира всеки ден, затова проверявайте менюто онлайн.

Най - нискокалорични печени стоки

Ако просто не можете да се борите с този сладък зъб, можете да се похвалите с малко нещо, без да раздухвате диетата си. Panera предлага няколко малки печени продукти с разумни въглехидрати. Изберете оранжев мини скум (27 грама), див червен боровинък (21 грама) или малък шоколадов чипър (13 грама), за да задоволите тази жажда.

> Източник:

> Информация за хранене на хляба Panera - САЩ