7-те най-добри полюса за пазаруване през 2018 година

Останете стабилни и предпазвайте ставите с чифт от тях

Ако се нуждаете от фитнес, като ходите или пеша, може да искате да инвестирате в чифт (или само в един) ходещи стълбове, които не само предпазват коленете и глезените от голямо ударно движение, но също така ви придават сцепление при стръмни и неравен терен.

Има множество пешеходни стълбове там за всеки тип турист и пътешественик. От начинаещи и тези, предназначени специално за жени и деца, за двойки, които са подходящи за пътуване, има полюс, който да отговаря на вашите нужди. Тук, двойките, които трябва да имате предвид, когато купувате полюси .

Тези сгъваеми полюси от Black Diamond постоянно застават на върха на списъка с фаворити от туристи, които обичат трайността, производителността и гъвкавостта. Изработени за използване през четирите сезона, те имат компактни шахти от въглеродни влакна, двойни регулатори FlickLok Pro и коркови клещи. Не се безпокойте, дали сте ляво и дясно, защото подплатената каишка за китка може да се настрои така, че да приспособи и двете. В комплекта са включени два комплекта кошове, които позволяват снежната и редовна пешеходен туризъм.

Дължината на полюсите може да бъде регулирана от 25 до 51 инча, а двойката тежи общо над 1 паунд. Като цяло клиентите казват, че тези полюси предлагат всичко, което искате, в ходещите полюси на разумна цена.

Монтем е нова компания на пазара, но техните полюси получават страхотни ревюта за ниските си цени и солидни резултати. Тази двойка е изгодна и притежава всички характеристики на много по-скъпи марки. Изработени от алуминий 7075 (същият материал, използван за изграждане на самолети), двойката тежи малко над 19,2 унции. Те могат да се коригират до височини от 24 до 53 инча и да имат специална система Flick-Lock, която да ги държи здраво закрепени на място.

Те са достатъчно малки, за да ги направят добре за пътуване, но са изработени от алуминий, така че и те са здрави. Те правят голям набор от полюси за някой, който току-що започва или като допълнителна двойка, за да има на разположение. Клиентите се притесняват за тях и казват, че са изключително ценни, добре проектирани и правят туризмът по-лесен и по-приятно.

Тези ходови полюси от Sterling Endurance предлагат максимална преносимост, тъй като те се сриват само на 13,5 инча. Включена е и чанта за съхранение, така че можете просто да ги хвърляте в раница или друга чанта, за да ги вземете в движение.

Изработени от специален тип алуминий, те са изключително издръжливи (сравними с някои стомани в действителност), но те са леки. Те могат да се приспособят към височини от 44 до 54 инча и да имат Quick Flip Lock, за да ги задържат на място. Клиентите, които са използвали тези полюси по целия свят, разказват за тях, като над 80% от 600-те рецензенти на Amazon им дават пет звезди.

Black Diamond е известен със своите висококачествени, издръжливи трекинг стълбове и тези, които са предназначени специално за жените, не са изключение. Те са конструирани да предпазват китките на жените от подутини, а ергономичната дръжка за пяна също е оразмерена за ръцете на жените. Лесно се регулират от 24 до 49 инча с настройки на лоста на флоу, а двойката тежи само 1 фунт 4 унции.

Те също така идват с технологията Control Shock Technology, която според клиентите значително намалява въздействието върху коленете, бедрата и другите стави. Като цяло, рецензенти казват, че тези полюси са чудесни за сигурността и стабилността дори на труден терен и си заслужават цената.

Ако искате да вземете полюсите си в движение, тази двойка от планинския екип е готова. Перфектни за пътуване, те са леки (1 паунд 5 унции за двойката) и се сгъват само на 16 инча, така че те няма да заемат твърде много място в багажа ви, но те все още осигуряват цялата функционалност, която искате. набор от здрави полюси, готови за справяне с труден терен.

Ярки в мароканско синьо, тази двойка идва със снежни кошници (за снегоходки), както и кошчета за пешеходен туризъм. Те имат корк и EVA (етилен-винилацетат) дръжки и подплатени ремъци за китката за комфорт, а системата Interlock ви позволява лесно да се приспособявате към височини между 48 до 54 инча. Те идват с подменяеми гумени ботуши и карбидни върхове, които можете да разменяте в зависимост от терена.

Когато не искате вашите полюси да ви претеглят, там са тези ходови полюси от Hiker Hunger, които тежат по-малко от един килограм. И двата полюса комбинират тегло само 15,2 унции, което ги прави чудесни за хвърляне в куфар, раница или друга чанта, която ще носите. Сгъваемите стълбове могат да се простират от 24 до 54 инча, а парчетата могат да се разделят и да се съхраняват в торба, която се доставя с полюсите.

Въпреки че са леки, тези полюси също са силни. Изработени от 100 процента въглеродни влакна, те са абсорбиращи ударите и имат ергономичен корков захват за комфорт. Те идват със снежни кошници, кошници с кал, гумени накрайници и гумени крачета - всичко, от което се нуждаете за туризъм, снегоходки и отвъд. Почти 90 процента от над 800-те рецензенти на Amazon дадоха на тези полюси пет звезди, като заявиха, че са силни, леки и надхвърлят очакванията.

Добавете нов елемент на забавление, за да се разхождате за деца с чифт собствени холдингови полюси. Децата обичат да имат собствена екипировка и тези стълбове са направени, за да се поберат в тях точно. Те също така идват в набор от ярки цветове, включително розово, зелено и синьо, което винаги прави нещата по-забавни.

Тези полюси могат да бъдат настроени на дължини от 17 до 33,5 инча, а ремъка за китките също е регулируем. Изработени от лек алуминий, тежат само над 11 грама всяка и идват с два комплекта върхове и два комплекта кошници, които помагат да се предотврати потъването им в сняг или кал. Клиентите казват, че освен че са недодялани за малките, тези полюси са леки, здрави и лесни за приспособяване, за да прилягат децата на различни височини.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .