Най-добра компания за ваканционен туризъм

Победител и финалисти, гласувани от Walkers in Choice Awards

Когато сте на разстояние от света, на кого поверявате пътуването си за цял живот? Walkers номинираха и гласуваха за любимата си компания за туристически обиколки. Когато се присъедините към групова обиколка, трябва да сте подготвени за недостатъците на груповите пешеходни обиколки , но и да се възползвате от предимствата на ходенето с групов тур.

1 - Победител: Пешеходни приключения международен

Пешеходни Приключения Интернешънъл - Ефес Гърция. Уенди Бъмгарднер © 2011

Walking Adventures International е семеен бизнес, който предлага своя лозунг "История, култура, пейзажи ... повече от пешеходна обиколка!" Те приемат малки групи (до един автобус) на пътувания по целия свят и в Съединените щати - 58 държави и броене. Те имат забавен начин да избират къде отиват; бившите и потенциалните клиенти гласуват за избор и като правят възстановяеми ранни депозити за птици.

Номинаторите казват:

| Повече ▼

2 - Fitpacking

Fitpacking - Кони Пресичаща река. © Fitpacking

Fitpacking осигурява седмични ваканционни ваканции за хора с всички видове фитнес и умения. За тези, които са малко наднормено тегло или стареят, те не бързат своите клиенти. Нито диета! Вместо това, пътуванията им отиват в много природни местности, най-вече в Северна Америка, с няколко пътувания в чужбина.

Нашите номинатори дадоха тези причини защо Fitpacking е най-добрият:

| Повече ▼

3 - Разходка за всички сезони

Отбелязаната ходеща авторка Маги Спилър води тези пешеходни ваканции и отстъпления. Дестинациите включват САЩ и Европа. Защо са страхотни? Номинаторите казват: "Оптималните групи с големи размери, с многобройни повторни клиенти, така че ако отидете на няколко обиколки, ще намерите приятели, разнообразието от дестинации и добре проучените планове на Маги и личното внимание на Маги към детайлите". Друга, "Малките групи, добре организираните цени са разумни.В повечето разходки има две възможности, една по-лесна и една по-предизвикателна." Маги винаги привлича интересни разходки и забележителности, но винаги има време да се отпуснете, ако това е, което искате . "

4 - VBT велосипеди и ваканционерски ваканции

VBT води водещи разходки и колоездене от 1971 г. насам. Дестинациите им включват Европа, Южна Америка и Централна Америка. Всеки ден пешеходците могат да избират измежду маршрути с различни дължини и трудности. Те насърчават използването на ходови стълбове . Помощното превозно средство проверява пешеходците по избраните от тях маршрути. Един от номинаторите цитира: "Получени са отличия от списанието Travel & Leisure Magazine и спътник National Geographic Adventure Magazine. Пътуванията включват местни лидери на екскурзии, пешеходци, международни самолетни билети.

| Повече ▼

5 - Социални полета | Непал

Мечтаете ли да пресетите в Хималаите? Socialtours може да ви отведе там на екскурзии с екскурзовод в Непал, Тибет, Индия или Бутан. Те персонализират всяко пътуване.

| Повече ▼