Най-добрите слушалки за тренировка за всеки бюджет (и необходимост)

Има много предимства при носенето на слушалки по време на тренировка:

  1. Можете да изпомпате любимите си мелодии, за да ви помогне да взривите през труден интервал.
  2. Можете да настройвате околния шум, за да сте в центъра на фокуса.
  3. Можете да избегнете неприятни разговори, като се преструвате, че не чувате, когато някой ви говори.
  4. В някои случаи можете да отговорите на телефона си и да говорите свободни ръце, без да прекъсвате крачка.

И докато е лесно да мислите, че можете да се справите с чифт $ 5 от Walmart, има някои предимства при търсенето на висококачествени слушалки, предназначени за работа. Например, спортните слушалки са по-склонни да останат поставени, независимо от активността, и те по-рядко се разпадат, когато се напояват редовно с пот.

Всеки продукт, включен тук, предлага функции, които го отличават от ухото за градината, а някои от тези опции включват доста невероятна технология. Докато всичко е добро, изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди от бюджет и дейност.

1 - Джейбрид

Jaybird

Истинските безжични слушалки Jaybird Run не са евтини. Всъщност те ще ви върнат около стотина долара, но ако сте спортист за издръжливост, който търси чифт наистина безжични слушалки, не можете да победите качеството, което Jaybird Run дава. Тези слушалки са устойчиви на изпотяване и водоустойчивост с технология, която ги прави преместени. Ще получавате пълни четири часа възпроизвеждане с всяко зареждане, а удобното им калъфче се удвоява като зарядно устройство с петминутна функция за бързо зареждане, която добавя допълнителен час на възпроизвеждане към пъпките ви. Освен това, ако сте аудиофил, ще оценявате приложението на компанията (налице в iTunes и Google Play), което ви позволява да персонализирате звуковото изживяване, като различавате високите и басите според вашите предпочитания.

2 - Phiaton BT 150 NC

Phiaton

Дизайнът на слушалките в стила на шията се превръща в по-популярен вариант за ходене в салона и е добър за тези, които се придържат към традиционните тренировки за фитнес, колоездене или друго упражнение, което не включва много скачане или бягане. Опаковъчната лента на Phiaton BT 150 NC остава без да се подхлъзва, е устойчива на пот и вода и има прибиращи се слушалки, които ви позволяват да използвате едно или и двете пъпки едновременно. Можете да контролирате мелодиите си с докосвания интерфейс в самата лента и получавате около шест часа възпроизвеждане на музика с едно зареждане. Плюс това, отмяната на шума на тези лоши момчета е звездна - няма да имате проблем да настройвате неприятелските повдигачи във фитнеса си.

Една допълнителна функция, която не бива да пренебрегвате, е, че когато слушалките са прибрани, не е нужно да се притеснявате, че те ще се въртят или ще се запъват. Просто хвърлете лентата за врат в чантата си и не я замислете. Можете да вземете чифт за около $ 150.

3 - Aftershokz Trekz Титанов костнопроводни слушалки

Aftershokz

Aftershokz Trekz Titanium Bone Conduction Слушалки имат някои от най-яките технологии в този списък. За разлика от стандартните слушалки или слушалки, които се плъзгат в ухото или около ухото ви, за да доставят звук директно на тъпанчето, слушалките Trekz Titanium използват технология за костна проводимост, за да доставят звук на тъпанчетата ви през скулите ви . Високоговорителите всъщност седят извън ухото ви и срещу скулите ви, като използвате костите си, за да предадат вибрациите на звука към вътрешното ви ухо.

Ползата е, че няма анулиране на околния шум, за да можете да ги носите, да слушате музиката си и все още да чувате, че колата ви приближава отзад - много по-безопасна опция за ентусиасти на спортни на открито!

Trekz не е първото състезание на Aftershokz в технологията за костна проводимост, но най-новата итерация е най-доброто за атлетичния пазар. В допълнение към технологията за костна проводимост, Trekz разполага с по-гъвкава, лека и издръжлива титанова рамка, която ги прави по-лесни за носене и съхранение. Потребителите също се радват на шест часа живот на батерията за музикални и телефонни обаждания и безпроблемна двугодишна гаранция, която спомага за спокойствие, като се има предвид цената от $ 130.

4 - Krankz аудио Класически слушалки на ухото

Krankz Аудио

Най-общо казано, големите слушалки на ухото не са идеални за работа на открито или за супер-потни тренировки с висока интензивност, където правите много скачане - трудно е да се поддържат на място. Казано, няма по-добър начин да изпратите съобщението "не ме заблуждавайте" във фитнеса, отколкото да измъкнете чифт от тези лоши момчета от ушите си. Само малко под $ 100, Krankz Classics са по-достъпни от някои от другите големи имена на пазара и предлагат висококачествени звуци и удобни функции за навигация на ушите, които улесняват контрола на вашите мелодии.

Вероятно най-добрата функция, която Krankz има, са почти 40 часа възпроизвеждане, които получавате на едно зареждане, като им давате най-дългия живот на батериите на слушалките в този списък. Те също така разполагат с удобна функция за сгъване, която ви позволява да ги свивате в себе си за по-компактно съхранение в чантата за фитнес.

5 - Универсални Bluetooth слушалки с марка TRAKK Carbon

TRAKK Technologies

Много слушалки са водоустойчиви, но не прекалено много са напълно водоустойчиви. Въведете TRAKK Carbon водоустойчиви Bluetooth слушалки. Тези лоши момчета имат водоустойчив рейтинг до 3,3 фута в продължение на 30 минути, така че можете да ги носите в дъжд или докато играете в океана без втора мисъл, перфектен, ако сте щандолав paddleboarder или харесвате виси басейн.

С 12 часа възпроизвеждане и 175 часа в режим на изчакване, можете да ги съхранявате в шкаф за фитнес и да разчитате на тях, като трае цяла седмица тренировки, преди да им се наложи такса. И само за $ 70, те са много по-достъпна опция от някои от другите спортни слушалки в този списък. Просто имайте предвид, че вашият Bluetooth сигнал няма да се движи през водата, така че те не са добър вариант за плуване, ако планирате да задържите главата си потапяна.

6 - Безжични слушалки с Bluetooth за персонална настройка Decibullz

Decibullz

Ако имате трудно време да постигнете перфектната форма на уши, не сте сами. Не две уши са точно еднакви, което прави трудно да се произвеждат спортни слушалки, които ще останат на мястото си. Decibullz разчупва формата (така да се каже), като предлага нов начин за персонализирано приспособяване на ушите ви към вашите уши за малко под $ 100. Въз основа на концепцията за формовани спортни накрайници, просто загрявате чашките Decibullz в топла вода, след това ги поставяйте в ушите си, като ги формирате в уникалната си форма. И ако не получите правилната форма на плесента за първи път, просто ги поставете обратно в топла вода и опитайте отново. С идеалното прилягане, едва ли някога ще се притеснявате, че ще ги изпадате по време на поредица от бръмбари или на неравномерен планински велосипед.

7 - Безжични слушалки Plumsott

Plumsott

За наистина достъпна чифт Bluetooth спортни слушалки, не можете да се объркате с Plumsott. Тези лоши момчета струват само около $ 35, но идват с всички функции, които бихте очаквали от големите марки, включително потни и водоустойчиви рейтинги, 30-футово безжично разстояние, 8-12 часа възпроизвеждане на музика, до 240 часа време на готовност и общо добро качество на звука. Ако никога преди не сте опитвали безжични слушалки и не сте готови да очертаете големите пари, това е марката, с която трябва да започнете.

8 - Обвива слушалки, които могат да се носят на китката

MyWrapz

Безжичните слушалки със сигурност са удобни, но винаги е добра идея да запазите чифт кабелни слушалки на ръка. В допълнение към предлагането на добър план за резервно копиране, ако таксуването се изчерпи на безжичната ви версия, има и нещо, което трябва да се каже за качеството на звука и лекотата на използване, които кабелните слушалки предлагат. Например, ако обичате тренировки от кардио машина, включването на набор от кабелни слушалки в кардиото, за да гледате интегрирания телевизор, е много по-лесно, отколкото да се опитвате да синхронизирате кабелните си слушалки през Bluetooth към устройството.

Обвивките за слушалки за китката са особено хубави, защото те са доста буквално предназначени да се носят на китката като гривна. Те изглеждат сладки, винаги са под ръка и ако имате нужда от тях, просто ги разгънете и ги накарайте да ги използват. Цената също е добра, варираща от около $ 20 до $ 40, в зависимост от стила.