Натурално подсладена бяла руска коктейл рецепта

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 334

Мазнини - 17 гр

Въглехидрати - 11гр

Протеин - 1g

Общо време 2 мин
Подгответе 2 мин. , Гответе 0 мин
Сервирания 1

Бялите руснаци са коктейли от три съставки: водка, Kahlua или друг ликьор за кафе и сметана. От гледна точка на захарта, единственият реален проблем е ликьорът за кафе. Шампоан (1 1/2 унция) от кафеен ликьор може да съдържа почти толкова захар, колкото чаша от кола от 8 унции.

Добрата новина е, че можете да направите свой собствен ликьор за кафе с естествен подсладител. Въпреки че можете да го използвате веднага, препоръчваме ви да оставите сместа да седи за дълъг период от време, около месец, така че може да искате да направите партида от това преди време. Обърнете внимание, че е важно да направите кафе много, много силно за домашно Kahlua и че ще използвате само 3 супени лъжици за всяка отделна напитка.

Съставки

подготовка

Направете ликьор за кафе:

  1. Комбинирайте кафе, ванилия, агаве и кленов сироп и разбъркайте.
  2. Добавете чашата водка и разбъркайте отново.
  3. Вкус, за да видите дали това е по ваше желание или ако трябва да балансирате вкусовете повече. Имайте предвид, обаче, че вкусовете ще се слеят повече, когато сместа седи.
  4. Поставете в стъклен буркан или бутилка и оставете да седнете няколко седмици (идеални са 4 седмици).

Направете белия руски:

  1. Изсипете вигака с водка в чаша и добавете сметаната и 3 супени лъжици домашно приготвен каймак.
  1. Разбърква се и се добавя лед.

Състав на подложките и съвети

Тази рецепта използва еднакви части водка, сметана и ликьор за кафе, но можете да увеличите водката на 2 части, като запазите 1 част от всяка от останалите 2 съставки. Също така, ако искате коктейл, който е по-малко богат, заместете водата с половината крем. И ако премахнете крема, останете с черен руски коктейл - и по-малко калории! За малко обръщане, опитайте бял ром за водката - това е вкусно.

Ако сте се наслаждавали на този коктейл и бихте искали да добавите други безплатни захарни версии към менюто си за напитки, научете се как да направите по-здравословни коктейли, чиито общи коктейлни съставки са добър избор и какво можете да замените с по-захарните съставки, както и много идеи за по-здравословни алкохолни напитки. Също така, научете какво е добре да пиете, когато наблюдавате приема на въглехидрати.