Jabra Sport треньорските слушалки и Jabra Sport Life App App Review

Персонализирано обучение чрез слушалките

Склонен съм да бъда доста придирчив и "старо училище", когато става въпрос за обучение - не използвам постоянно много фитнес облекла или приложения, въпреки че тествам и преглеждам колкото може повече от тях. Когато намеря нещо, което използвам редовно, това е така, защото предлага функция или две, които всъщност правят тренировките ми по-лесни.

Слушалките Jabra Sport Coach и приложението Jabra Sport Life не са перфектни (ще забележите моите критики по-долу), но ги използвах поне два пъти седмично в продължение на два месеца, защото техните функции законно правят интервални тренировки и обучение тренировки по-лесно (добре, те не правят действителната тренировка по-лесна, но тренировка планиране, проследяване и мониторинг).

Тя се основава на чистата функционалност и използваемост, че слушалките получават една от най-добрите ми рецензии - четири от пет звезди.

Купете Jabra Sport треньорските слушалки на Amazon >>

Забележка: За целите на този преглед ми бяха предоставени слушалки Jabra Sport Coach. Приложението Jabra Sport Life е безплатно. Всички мнения са мои.

Слушалките

Безжичните слушалки с Bluetooth предлагат основните функции, които бихте очаквали от всякакви спортни специфични безжични слушалки - устойчиви на износване, удароустойчиви и устойчиви на атмосферни влияния, както и вграден микрофон и лесни бутони за включване, за да променяте песни и да управлявате повикванията. На цена от $ 150, цената е в съответствие с други подобни слушалки за фитнес.

Има три големи продажби на Jabra Sport:

  1. Аудио трениране . Когато използвате слушалките с приложението Jabra Life, слушалките осигуряват аудио тренировка, за да ви преведе през тренировката. Например, тя ще ви уведоми, когато се приключи интервал и какво е следващото упражнение.
  1. Сензор за движение на следата . Ако бягането е част от вашата тренировъчна програма, сензорът за движение Trackfit, вграден в слушалките, ще следи вашите темпове, ритъм, стъпки, разстояние и предполагаемо изгаряне на калории. Аудио тренировката осигурява редовна обратна връзка, за да ви уведомим как се справяте.
  2. Dolby Sound Enhancement . Dolby Sound Enhancement се предполага, че предлага най-добрия възможен звук за музика и забавления.

Професионалисти:

Недостатъци:

В App Jabra Life

На разположение безплатно за iTunes и Google Play, трябва да кажа, че съм влюбен в App Jabra Life.

Подобно на самите слушалки, приложението не е перфектно, но това е най-доброто приложение, което съм намерил за дата за планиране на тренировки и улесняване на интервалното обучение.

Най-добрата част: Проектирайте свои собствени тренировки

Докато приложението идва с предварително създадени тренировки, които можете да използвате, още не съм го използвал. Направих приложението за мен, като създадох свои собствени кръстосани тренировки, използвайки библиотеката с 40 библиотеки за упражнения. Приложението ви позволява да създавате програми въз основа на време или повторения (или всяка комбинация от тях) и можете да настроите интервали за работа и почивка, както и пълни схеми, за да контролирате тренировката от начало до край.

Намерих гъвкавостта на приложението, което е фантастично за тренировките в Tabata, веригите и тренировките с интервал, особено когато искам да премина през по-дълга тренировка с няколко различни интервали. Например, имам едно рутинно въже, където започвам с петминутни скокове, след което изпълнявам три, едноминутни обиколки с 30 секунди почивка между всеки период, след което изпълнявам три последователни интервали Tabata от осем кръга от 20 секунди работа и 10 секунди починете с една минута почивка между всяка Tabata.

Объркващо, нали? Не и с това приложение да ви говорим през него! Сериозно мога да премина през тренировките си от самото начало досега, без да се налага да се чудя какво ще последва.

Тренировките отнемат малко време за въвеждане, но можете да спестите толкова много индивидуални тренировки, колкото искате, така че след като се въведе тренировка, можете да го изпълнявате отново и отново, за неопределено време.

Ограничение: Библиотеката за упражнения

Единственият голям недостатък на приложението е неговата ограничена библиотека за упражнения. Само с 40 упражнения, от които можете да избирате, може да ограничи тренировките, ако не разберете как да работите около него. Това, което правя, за да го направя, е, че ще означа за упражнение тренировка като различно упражнение. Така че, например, ако искам да създам тренировка, която включва дъгови крикове, бих могъл да избера различно упражнение от библиотеката, която има подобна позиция или функция на тялото, като планински катерачи, която да я използва на мястото си. Всеки път, когато Аудио Треньорът ми казва да карам планински катерачи, знам, че наистина ще направя платформени крикове. Това определено не е идеално, а защото аудио тренировката е функция, която обичам, готов съм да работя с ограничението.

Това, което наистина ми допада приложението Jabra Life, е за потребителите да добавят свои собствени упражнения към библиотеката. Това би било сложна задача, като се има предвид аудио тренировъчния аспект, но ако потребителите могат да записват заглавието на упражнението в микрофон за възпроизвеждане по време на тренировка, то наистина би направило това приложение чейнджър за всеки, който се радва на тренировка в интервал.