Преглед на слънчевите очила за шпионска оптика

Нарежете отблясъка

Spy Optic произвежда спортни очила за екстремни спортисти. Пешеходците могат да се възползват от технологията, за да направят чифт слънчеви очила, които намаляват отблясъците, предпазват от ултравиолетова светлина и остават на място, независимо от потта и вятъра.

Линията за Spy Performance има няколко дизайна и коя от вас ще избере най-вероятно ще зависи от стила. Имам един чифт дизайн на Quanta за преглед и аз ги извадих за някои добри разходки, за да ги изпробват.

Съпругът ми веднага започна да ме нарича "Боно", както си мислеше, че приличат на очилата, носени от фронтмен на U2. Добре, може би ще отида в различен стил.

Рамки

Рамките са изградени от Grilamid ™, които обещават, че е практически нечуплив. Не съм направил тест за счупване, въпреки че ме интересува, тъй като слънчевите очила обикновено срещат гибелта си, когато излизат от чантата ми и аз ги стъпвам. Рамките се предлагат в три типа черни, кафяви или бели.

По-важно за мен с какъвто и да е кадър - остава ли на мястото ми, въпреки потта и вятъра? Очилата за шпионски ефекти имат Hytrel (TM) гумени носни подложки и храмови накрайници. Носех тези през един много полъх полумаратон, където имах рекички, които тичаха по лицето ми и вятър. Без пропадане. И все пак те не бяха твърде здрави в моите слепоочия. С този дизайн на цял кадър долната част на рамката срещна бузите ми и всъщност ще имам изпотяване на пот под очилата, което най-накрая ще мине по лицето ми, преди да създам проблем.

Заглъхването винаги е проблем за ходещите . Дадох на тези големи тестове - бях на хладна утрин, ходех половин маратон с висока сърдечна честота и използвах португан по пътя. Тези очила казват, че имат патентована система за вентилиране Scoop (R) за борба с мъглата. Влязох в мъглата и излязох от портата, както правех с обичайните Рей-Забрани.

Но мъглата се изчисти в рамките на секунда или две, вместо да ме накара да сваля чашите и да ги избърша. Бях впечатлен.

лещи

ARC (r) поликарбонатните лещи обещават да бъдат устойчиви на удар. Не исках да взема фабрика за лице, за да изпробвам това, както ходех на моя приятел, докато ги носех. Тя унищожи нейния Мауи Джимс като лице, изпълнено с бетон, благодарение на тротоара, догонващ нагоре. Няма да я помоля да опита същото с очилата на Spy Optic.

За някои от кадрите са налице тристранни поляризиращи лещи (tm) за максимално намаляване на отблясъците. Всички лещи абсорбират 100% UVA, UVB и UVC лъчи, за да се намали увреждането на стареенето и роговицата. UV Eye Safety

Лещите могат да се сменят и се предлагат в няколко комбинации. Бях заинтригуван, но уеб-сайтът Spy и промоционалните материали не ми казаха защо бих искал различен цвят на обектива. Намерих това чрез съветите на Vision Guide за избор на отенъци за слънчеви очила. Носех сиви лещи Ray-Ban 25 години и не знам защо бих искал нещо различно. Оказва се, че розовите лещи на двойката за преглед са добри за облачни условия, както често срещам тук в дъждовните Северозападни САЩ. Сивата и сивата поляризация работят най-добре в слънчеви условия.

Бронз осигурява добър контраст, особено при условия на слаба осветеност. Шпионските лещи също са жълти и ясни. Разбрах, че може да има причина да поръчате смяната между различните климатични условия.

Долен ред

Бях впечатлен от тези очила по няколко начина. Първо, че не са се подхлъзнали по време на истински тест, който би ме накарал да притисна очилата си към носа ми за други дизайни. Второ, те наистина се отпуснаха бързо и вероятно се съпротивляваха на мъгла. Трето, нещо като розовите очила дори при ярка слънчева светлина. Сега се интересувам от изпробването на различни сменяеми цветове на обектива при различни светлинни условия.

Въпреки това, аз вероятно ще избера по-малко дизайн, подобен на Bono, когато пазарувам за тях сами. Нашето Ръководство за мода предлага правило, което ви позволява да имате различна форма на лещата и рамката от формата на лицето си. Квадратният дизайн Quanta е твърде приличен на квадратното ми лице. Трябва да търся дизайн, при който лещите са по-овални. Въпреки това, изпълнението е повече от стила, който ме интересува. Не искам нозете на венците да примигват и да повреждат UV.

Оповестяване: Прегледните проби са предоставени от производителя.