8-те най-добри обувки за стабилност за жени да купят през 2018 година

Поддържайте краката си с тези опции

Жените с плоски крака се нуждаят от обувки, които поддържат стабилността си и не позволяват на краката им да се търкалят навътре или да превишават, когато тичат. За щастие, има много обувки за бягане, които предлагат на жените стабилността, от която се нуждаят, като същевременно осигуряват комфорт и висока производителност. За да ви помогнем да решите кои от тях са най-подходящи за Вас, ние сме сортирали многото опции. Вижте този списък на най-добрите обувки за стабилност за жени, за да намерите подходящата двойка за вас.

Ако искате да спестите малко пари, имайте предвид, че по-старите модели на тенис обувки често имат много от същите характеристики като по-новите, на по-евтина цена. Освен това някои цветови опции са по-евтини от други, така че си заслужава да се провери ценообразуването на различните опции.

Брукс е лидер в производството на обувки за стабилност и Ariel е най-стабилната обувка за женски участнички. Тя получава най-високо класиране сред женските стабилни обувки за максимална стабилност, комфорт, гъвкавост и производителност. Ариел е специално проектиран за ниски арки и за коригиране на умерено до тежко препънкане, като същевременно осигурява подходящо количество амортисьори.

Друга хубава черта е не-сухата горна част, която елиминира дразнещите шевове и залепените елементи и помага да се намали рискът от потъмняване или триене. Тези обувки работят добре за бегачи, пешеходци или за всеки, който прекарва много време на краката си и също така е чудесен избор за жените, които търсят облекчение от проблеми с краката, като например плантарен фасциит. Те идват в редовни и широки ширини, така че наистина да получите по избор. Въпреки че тези обувки със сигурност не са евтини, те си заслужават всяка стотинка за висококачествена, издръжлива обувка, която осигурява максимална стабилност и комфорт.

Новата балансираща обувка 1340v2 осигурява отлично управление на движението, както и максимална стабилност и амортизация. Технологията за почистване на обувката е отзивчива и трайна, но все пак дава на обувката чувство, което е ниско към земята. New Balance използва каучуково съединение в петата за по-добра поддръжка и издръжливост в зоните с висока износване.

Всички тези функции правят по-тежка обувка, така че тези обувки може да не са най-добрият избор за тренировки за скорост, но те ще осигурят изключителна подкрепа и комфорт по време на дълги разходки или писти или ако сте на крака за продължителни периоди от време , Подобно на другите обувки New Balance, 1340v2 идва в тесни, правилни и широки ширини, така че да можете да получите точната форма, от която се нуждаете.

Друга голяма обувка за стабилност от ASICS, обувката GT-1000 предлага на жените с плоски крака подкрепа и контрол на движението, от които се нуждаят, на по-ниска цена от някои други висококачествени обувки. Те са достатъчно удобни и поддържащи, за да се носят за бягане или други дейности, или като обувки за цял ден.

С трайна гумена подметка, тези обувки притежават сцеплението и хватката, от която се нуждаете за бягане или ходене на различни повърхности, дори когато е мокра. Потребителите обичат, че се чувстват чудесно от кутията и не изискват период на прекъсване. Те идват в обикновени или широки ширини, както и в много различни цветови комбинации, така че можете да изберете този, който най-добре отговаря на вашите размери и предпочитания.

Обувките ASICS Gel-Fortitude са предназначени за максимална поддръжка и управление на движението. Това е по-широко и по-дълбоко от предишните модели на обувката, което е перфектно, ако искате да вмъкнете вашите ортези.

Макар че има добро омекотяване, тя все още е по-лека от някои други по-обемисти обувки за контрол на движение, така че това е солиден избор за бягане. Той също така притежава ASICS "High Abrasion Rubber на високо износване на зоната на подметката, така че може да се задържи на много мили от движение на асфалт и бетон. Тези обувки са на разположение в редовни и широки ширини.

С изключителна комбинация от предпазване и стабилност, ISO Saucony Redeemer ISO обувка обувка е солиден избор за жени с плоски крака, които се нуждаят от много контрол на движението. Това е изключително спомагателна обувка, но все пак има гъвкавостта и удобството, от което се нуждаете, когато ходите или бягате на мили и мили. Дишащата мрежа предотвратява прегряването на краката ви, като ги държи сухи и без блистери. Предлага се в обикновени и широки ширини, тези обувки могат да настанят вашите ортези.

Друга голяма обувка за стабилност от "Брукс", обувката за пристрастяване към наркоманиите, е солиден избор за умерени до тежки свръхприемници и жени, които са имали проблеми със стъпалата като плантарен фасциит. Той е много дишащ и лек, но превъзхожда абсорбцията на удари и контрол на движението. Много гъвкава обувка, пристрастяването идва в редовни и широки ширини, така че тя може да приюти жени с тесни токчета, както и тези, които се нуждаят от допълнително пространство за широки крака или ортези.

Ако правите много пътека за бягане и търсите стабилна обувка, която лесно може да излезе от пътя до пътеките, ASICS женските Gel-Kahana обувки за бягане са солиден избор.

Известни със своята издръжливост, стабилност и здрав стил, те се отличават с популярната GEL Cushioning System на ASICS за превъзходно поглъщане, комфорт и производителност. Системата с междинна подметка с двойна плътност ви осигурява подкрепата и стабилността, от която се нуждаете, независимо от вида на повърхността, върху която се движите. Обичаме и обратните щифтове за по-голямо сцепление по наклони и спускания, независимо от терена или времето.

Дистанционните пътеки, които надминават и се нуждаят от стабилност за дългите разстояния, обичат удобството и подкрепата, които получават от обувката за обувки Mizuno Women's Wave Inspire. Уникалната двойна функция на вентилатора във външната подметка предлага умерена поддръжка, без да се чувства прекалено твърда. И подобрената междинна подметка осигурява по-голяма трайност и отзивчивост от предишните модели. Благодарение на дишащата и гъвкава горна част на окото, краката Ви ще останат сухи и удобни, дори когато се записвате много километри в жегата.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .