Smartwool Light Hiker чорапи преглед

Без чорапогащи вълнени чорапи можете да измивате и да изсъхвате

Вълната е чудесна тъкан на природата, а любителите на туризма отдавна предпочитат чорапите за туризъм. Smartwool чорапите са една крачка по-добре, защото те са без сърбеж, могат да се перат на машина и няма да се свиват в пералната или сушилнята. Те са чудесни чорапи за зимни разходки и много хора обичат да ги носят целогодишно.

Професионалисти

Против

Експертна проверка

Smartwool обещава по-добър вълнен чорап. Вълната може да ви затопли през зимата, но въпреки това работи добре, за да управлява температурата и влагата през лятото. Пътуващите отдавна предпочитат чорап за туризъм, но често използват чорап от полипропиленова лента.

Нямате нужда от чорапче с шлемове на Smartwool, ако го използвате, за да предотвратите сърбящото усещане за вълна, което дава много хора.

Влакната на Smartwool нямат остриета, които се намират на нетретирана вълна. Трябва обаче да призная, че след няколко часа чувствах малко сърбеж (особено чувствителен към вълна). Въпреки това, всяко малко усещане, което почувствах, беше далеч по-малко от момента, в който "ги извади от краката ми", чувствам се с редовни чорапи от вълна.

Чорапите Smartwool light hiker са направени със смес от 73% вълна Merino, 26% найлон и 1% еластан. Чорапите се произвеждат в САЩ от внесени прежди. Конструкцията включва компресионни и гъвкави зони, така че чорапите поддържат формата си и поддържат крака си по време на ходене.

Докато традиционните вълнени чорапи трябва да се измиват ръчно, можете да изперете чорапите Smartwool в пералната машина и да ги сушите в сушилнята и те ще запазят формата си и няма да се свият. Инструкциите за пране трябва да се измият с топла вода, да се използва лек цикъл и да не се използва белина. Попийте сухата на ниска температура в сушилнята си за дрехи. Без химическо чистене.

В същото време, нашият съветник на екипировката Ричард Бъмгарднер обича тези чорапи. Тези леки туристи са предназначени за носене с туристически обувки или ботуши. Те осигуряват превъзходно естествено управление на влагата и контрол на температурата.

Смес чорап смес може да помогне за предотвратяване на мехури , особено в сравнение с памук чорап. Вълната и найлонът абсорбират и транспортират потта и влагата на крака, така че да се изпаряват, а не да останат на стъпалото и да омекотят кожата. Топлата, влажна кожа е по-вероятно да образува мехури с триене.

Анатомичната конструкция на чорапа помага също така да се предотврати излишъкът на натрупване и триене, които могат да се появят с чорапогащните чорапи.

Плоската конструкция на шева на пръстите също спомага за облекчаване на общата площ на триене и триене.

Тези чорапи може да са по-дебели от обикновените чорапи. Не забравяйте да опитате с чорапи обувките или ботушите, които ще носите, за да сте сигурни, че са с правилната дебелина.

Ако имате диабет, тези чорапи също могат да бъдат от полза за предотвратяване на мехури. Можете да обсъдите това с Вашия лекар, асистент на лекаря, практикуващ медицинска сестра или с преподавател по диабет, за да се уверите, че тези чорапи имат характеристиките, които тя би препоръчала за вас и вашето медицинско състояние.

Чорапите Smartwool Light Hiker идват както в дизайна на мъжете, така и на жените, тъй като има разлики в формата на крака, основани на пола.

Дължината на екипажа работи добре с ботуши и за зимно износване.