Преглед на барък лагер на BarreAmped

Получете резултати от ниво "Boot Camp" с класа "Barre"

Бар тренировките са навсякъде и макар че много мащабни зали все още не предлагат този балет-вдъхновен фитнес клас, бутиков стил барж студия са се появили на почти всеки ъгъл, с барре DVD-та и стрийминг тренировки, които се разпространяват онлайн.

Работата за Barre Workouts е, че те изглеждат измамно прости, но всъщност са доста предизвикателни.

Бар ритуали насочват мускулите по начин, по който повечето хора не са свикнали, поставяйки силен акцент върху здравината и гъвкавостта на сърцето - две области на фитнес , които често са пренебрегвани. И докато има много да се спечелят от участието в бара тренировки, те не са "да бъде всичко, да свърши всичко" решение на всяко фитнес горко.

Истината е, че повечето тренировки на бара няма да повишат сърдечната честота достатъчно, за да се квалифицират като форма на сърдечно-съдови упражнения. И докато те са чудесни за издръжливост на мускулите, те не са предназначени да увеличат значително мускулната сила, особено ако това е една от основните ви цели - обхватът на движение, използван за повечето упражнения е твърде ограничен и теглото е прекалено леко продължават да виждат значителни печалби.

Това не означава, че не можете да се възползвате от включването на Barre тренировки в редовната тренировка. Поемането на класа няколко пъти седмично е отличен начин да подобрите мускулната издържливост, гъвкавост и якост, но трябва да планирате да ги правите заедно с други форми на упражнения, за да развиете по-добре закръглено ниво на годност.

Едно друго решение е да се изберат тренировки на Barre, като BarreAmped, които са специално проектирани с по-добре закръглени подходи, насочени към подобряване на други компоненти на фитнес, като сърдечно-съдова издръжливост и мускулна сила

Опитът на DVD BarreAmped

Поради тези причини бях развълнувана да изпробвам DVD-та на Boot Camp Camp, с надеждата, че ще увеличи сърдечната честота и ще изисква повече мускулно набиране от обикновения клас.

Описанието на DVD не беше прекалено подробно, но когато тренировка използва фразата "boot camp", аз обикновено предполагам, че това означава, че ще има по-силно обучение.

Изчистване на сегментите на тренировките

Подобно на повечето баре DVD дискове, класът е разделен на сегменти - загряване, тренировка на ръката, тренировка за тренировка, тренировка за глутене, тренировка на основата и опъване. Можете да изпълнявате всеки сегмент поотделно или можете да възпроизвеждате целия клас обратно назад. Това е хубава функция за хора, които са на кратко време и могат само да изтръгнат в един сегмент.

Фокусирани, изометрични движения

Има силен фокус върху "разтърсването да се промени". По същество това означава, че много от упражненията се изпълняват изометрично - вие се движите в определена позиция, след което спирате и задържате позицията за определен период от време. Тъй като мускулите стават уморени, те започват да се разклащат, което затруднява по-нататъшното задържане на позицията. Тези изометрични данни обикновено се комбинират с бавни или малки промени в позицията, които допълнително "изгарят" мускулите при определен диапазон на движение.

Допълнителни учения за тренировка

Това, което поставя DVD-то BarreAmped освен повечето DVD-та, е, че създателят включва повече "традиционни" тренировъчни упражнения за сила, като серия от повреди и клекове с последващи ритници или разширения, които използват пълна гама движения.

Освен работещите мускулни групи в пълния си обхват, тези схеми са предназначени да повишат сърдечната честота за кратки периоди на сърдечно-съдова работа.

След като завърших пълната 71-минутна тренировка (включително загряването и стречинг сегментите), се почувствах похарчена - няма съмнение, че постигнах значителна кардио тренировка в допълнение към укрепващите предимства на рутината на баре.

Персонални тренировки:

Съображения за тренировка:

BarreAmped Boot Camp се предлага в DVD и стрийминг формат на уеб сайта BarreAmped. Можете също да проверите сайта за студиата BarreAmped във вашия район - това е официален клас, който се предлага в САЩ и по света.