Пилатес за преглед на Buff Bones

Пилатес за Buff Bones® осигурява пълна тренировка от безопасни упражнения за остеопороза, предназначени за укрепване на костите и предотвратяване на костна загуба. Препоръчително е.

Професионалисти

Против

Експертна проверка

Няма нищо подобно на диагноза остеопороза или остеопения, за да ви накара да се чувствате като че ли трябва да компрометирате тренировките си. За тези, които са загрижени за поддържането на здравето на костите винаги възниква въпросът, какъв вид упражнения трябва да правя? Не само това, но традиционната тренировка на Пилатес включва много напредващи упражнения за флексия, които са противопоказани за остеопороза. Това оставя хората объркани дали Пилатес е полезен за остеопороза, както мнозина са чули, че е така.

Влезте в Rebekah Rotstein и Pilates за Buff Bones® . Това не е компрометирана тренировка от страна на въображението. Тя е дълга, тя е разнообразна; и тя стига до вашия корем, гръб, задник, крака и ръце.

Съществуват адаптации на упражненията с пилатес мат, има упражнения на място, има упражнения с тежести и има няколко предназначени да "изненадат костите", което е един от дръзките, които използваме, за да следим костите си, че трябва да Бъди силен.

Ребека учи с характерен стил и тонът на класа става още по-приятно, докато върви заедно.

Тя е придружена от още двама души, които демонстрират. Човек прекарва упражненията на по-високо ниво, а едно показва модификации . Модификациите бяха единствената част, която бях малко разочарована. Мисля, че DVD би могло да служи на още по-широко население, ако има повече модификации. Някои упражнения биха могли да бъдат показани с по-малък диапазон, а упражненията на място биха могли да бъдат показани с един стол или върховете на пръстите на стената. Въпреки това, това DVD доставя. Това е чудесен отговор за хора, които търсят изграждане на кости и безопасно упражнение за остеопороза.

В моето интервю за Ребека, Пилатес и Упражнение за остеопороза , ние се впускаме в дълбочина за подхода й към упражняване на здравето на костите. Това е задължително да се чете за тези, които се интересуват от упражнения и остеопороза и как Пилатес се вписва инча Аз просто ще ви дам вкус с този цитат от Ребека в Pilates за Buff Bones ® DVD: "Пилатес предлага толкова много основи, които са неразделна част от здравето на вашите кости. " Аз обаче искам да спомена, че DVD включва допълнителна секция за здравето на костите, както и много добър набор от съвети за тренировка, които препоръчвам на всички да гледат, преди да направят тренировката.

Ще се нуждаете от 2 лири - 3 лири ръчни тежести за част от тренировката и малка възглавница (по избор).

Посетете техния уебсайт

Оповестяване: Издателят е предоставил копие за преглед.