10 страхотни парчета от Достъпни Начало Фитнес оборудване

1 - Барове за еквалайзери на Лебер

Леберт Фитнес

Въпреки че е напълно възможно да се насладите на страхотна тренировка у дома без да използвате оборудване, добавянето на няколко елемента към домашния си фитнес може да поддържа вашите тренировки свежи и интересни.

Но вместо да прекарате бейкъп долара на тежести и кардио машини, това е напълно приемливо (и на всеки малко полезно) да изберат по-достъпни опции за фитнес оборудване в дома. Основните гири са добри, но вашите опции с ниска цена не свършват там. Опитайте няколко от тези забавни и функционални опции, за да добавите подправка към следващата домашна тренировка.

Lebert Еквивалентни барове

Lebert Equalizer Bars са цялото голямо оборудване, което трябва да имате вкъщи. Те струват между $ 100 и $ 120, в зависимост от това къде правите покупката си и те могат да се използват за всичко, от рутинни упражнения до плазмени тренировки. Освен това те са леки и преносими, което прави лесно да ги вземете с вас където и да отидете.

2 - Пясъчници

Алфа силна

Красотата на пясъчните чанти и пясъчните тренировки е, че пясъкът, който се държи в чантата, непрекъснато се премества. Това означава, че тялото ви е принудено да ангажира по-малките, стабилизиращи мускули на бедрата, раменете и сърцето, докато извършват и други стандартни упражнения. Например, правенето на паузи, докато държите пясък от 50 фунта над рамото, е много по-голямо предизвикателство, отколкото да правите пластове, докато държите 2, 25-килограмови дъмбели, защото тялото ви е принудено да се приспособява, докато пясъкът се измества в чантата.

Докато е възможно да направите своя собствена пясък за по-малко от $ 50, професионално разработената опция може да струва до $ 200, в зависимост от теглото. Това, показано от Alpha Strong струва $ 150.

3 - Кетълбелс

Роджър Фитнес

Тъй като kettlebells са неравномерно претеглени - камбаната на kettlebell претегля повече от дръжката - тялото ви е принудено да работи по-усилено по време на упражнения, за да приспособи дисбаланса. Това е особено вярно по време на люлеещи се и експлозивни движения, но също така е вярно и за стандартните упражнения, подобни на гира, като бицепсите и плешките.

Kettlebells варират по цена от теглото, но можете да очаквате да платите минимум $ 2 на килограм. Картините "kettlebells" са висококачествен модел от Rogue Fitness, но ако цената е фактор, пазарувайте локално, така че не е нужно да плащате за корабоплаването и помислете за закупуване от магазини за спортни стоки втора употреба, като PlayItAgain Sports.

4 - Повтаряща се гума

Шон Галъп / персонал / Гети изображения Новини / Гети изображения

Удивително, основните стари гуми могат да направят чудеса, когато се използват като домашно оборудване за фитнес. Всъщност, цели програми за тренировки, като например " Амбензоун бунтовник" , са проектирани около използването на обикновена гума. Номерът е, че гумите могат да се използват за всякакви движения , включително трицепси, удари за гъвкавост и люлеещи се упражнения, което ги прави чудесна (и евтина!) Опция за домашно фитнес оборудване.

Може да сте в състояние да вземете гума, използвана безплатно от боклук, просто се уверете, че я измивате добре преди употреба. В противен случай можете да закупите един от Amenzone за около $ 40.

5 - Бойно въже

Заглавие MMA

Бойните въжета, познати още като бойни въжета, са уникално оборудване, което е изненадващо ефективно. Когато фиксирате центъра на въжето около здрава конструкция (като полюс), можете да завъртите дръжките нагоре-надолу или назад и напред в цялото усилие, което е напълно изтощително. И докато мислите, че въртенето на въже с ръцете ви ще бъде тренировка на горната част на тялото, движението, когато се прави правилно, всъщност ангажира цялото ви тяло, особено сърцето ви.

Няма причина да не можете да направите свое собствено бойно въже с тежко въже (обикновено с дебелина от 1,5 до 2,5 инча), което е с дължина поне 30 фута. Номерът е да увиете краищата с канална лента, за да подобрите сцеплението и да предотвратите размиването.

Ако не искате да направите свое собствено въже, можете да го изберете от онлайн доставчик. Въведеното въже от заглавието MMA струва между $ 200 до $ 250 за 30-футово въже.

6 - BOSU топка

BOSU

BOSU означава "Двете страни нагоре" и това странно парче тренировъчно оборудване е чудесно за развитие на баланс и координация. Плюс това, той може да се използва за всичко, от упражненията за балансиране на кляками и плетометрични движения.

BOSU топките обикновено струват между $ 90 и $ 150 в зависимост от избрания от вас модел и продавача, от който купувате, но можете да намерите инструменти за балансиране извън марката, които са подобни на BOSU топката за около $ 50 от търговци като Amazon.

7 - Тренер за окачване или пръстени

TRX суспендиране

Треньорът на окачването, подобно на рисунките TRX и пръстените като гимнастика, е отличен за практикуването на всяко упражнение, което можете да размислите, включително навици, клякам, лавандула, коремна работа, издърпвания и др. Характерът на оборудването автоматично въвежда нестабилност във всяко упражнение, което изисква да включите ядрото и стабилизиращите мускули.

Ценообразуването за обувки и пръстени за окачване варира значително според марката, но обикновено можете да ги намерите от $ 30 до $ 200. Основният TRX треньор струва $ 99.

Дори и да нямате тренажор за окачване, можете да превърнете суинг в импровизирана система. Проверете тези суспензионни упражнения .

8 - Кутии от пластмаса

Роджър Фитнес

Докато plyo кутии (plyometric кутии) не са всички, края на всички домашно фитнес оборудване, те са отличен инструмент за добавяне към вашия арсенал, ако имате пространство и бюджет за това. Можете да изпълнявате много упражнения, включващи стъпкови стъпки, ритници, спадове и (разбира се) кутии с кутии от кутията. И защото те са здрави, можете дори да ги използвате на мястото на пейка.

Изображението кутия с пластмаси от Rogue Fitness е особено хубаво, защото е версия 3 в 1 - в зависимост от това как въртите кутията, височината варира съответно. Това е на разположение за $ 125.

9 - Плъзгач

Спортно снабдяване

Вместо да кашлят хиляди долари за бягаща пътека или стационарен велосипед, инвестирайте в слайдборд. Плъзгачите функционират като кардио "машина", което ви дава средствата да се плъзгате напред-назад странично, сякаш сте бързат кънки. Можете също така да използвате слайдборд, за да направите движения на телесното тегло, като лапи, пики и клишета, които са по-трудни за изпълнение.

На пазара има много слайдове, но снимката е на разположение в Sports Supply за $ 350.

10 - Хула Хоуп

FXP Hula Hoop

Кой казва, че хъла обръчите трябва да останат на детската площадка? Hooping всъщност е страхотна форма на сърдечно-съдови упражнения и когато използвате система за захващане, като FXP Hula Hoop DVD, ще извършите редица други упражнения за силова и гъвкава тренировка за цялостна тренировка на hula hoop .