Вашето Общо Ръководство за аудио тренировки като Amp злато и BeatActive

Когато слушате аудио треньор е перфектното решение за тренировка

Потреблението на аудиосъдържание се увеличава, а Асоциацията на американските издатели отчита 37,5% ръст на изтеглянията на аудиокниги през 2015 г., а в доклада на Pew Research Center 2015 "Състояние на новините", в който се отбелязва, че подкастът и слушането на онлайн радиостанции са постоянно увеличавайки се през годината.

Тези увеличения са свързани с широкото използване на смартфони и съответната технология, която позволява на потребителите да имат достъп до поточно съдържание, когато пожелаят, независимо къде се намират. Така че не трябва да се изненадвате, че аудио тренировки също така влизат в масовия поток.

Но използването на звукови знаци за фитнес инструкции е всъщност малко по-малко от традиционното фитнес съдържание. Докато тренировъчната музика отдавна е свързана с мотивация и физически упражнения, фитнес инструктирането до голяма степен се разглежда като визуално преживяване. Това, което прави умните упражнения да оценят виждането на инструктор или експерт, демонстрират движение, преди да се опитат сами движението. И все пак, за хора, които се чувстват комфортно упражняване упражнения без визуално стих, аудио тренировки може да бъде хубава алтернатива на по-традиционни тренировъчни формати.

Предимства на аудио тренировки

Аудио тренировките не са идеални за всяка ситуация. Ако обичате фитнес за танци или сложно хореография, ще бъде трудно ефективно да се постигне същият калибър на тренировка, използвайки само звукови сигнали. Но ако предпочитате да вдигате тежести, да насочвате свои собствени интервюта с висока интензивност или да се отправяте навън за тренировки за издръжливост на дълги разстояния, аудио тренировки може да бъде играч.

Недостатъци на аудио тренировки

Въпреки че има определени ситуации, при които аудио тренировките са подходящи (и дори преференциални) за визуално обучение, има недостатъци, които трябва да се имат предвид.

Кога да изберете звукова рутина

Аудио рутинните процедури са най-подходящи за тренировъчни междинни до напреднали, които вече познават правилната форма и се чувстват комфортно, следвайки звуковите сигнали. Те също така са подходящи за хора, които се занимават с тренировки за издръжливост, които се нуждаят от допълнителна мотивация да се придвижват по време на темпо или темпо.

1 - Приложения и файлове за изтегляне

Злато Amp

Аудио тренировките чрез приложения и файлове за изтегляне са били наоколо известно време, особено във връзка с тренировки, базирани на издръжливост, но ако не сте проверили нови приложения след няколко години, си струва да се справите. Вече има програми за почти всеки тип тренировка. Ето няколко от популярните опции:

2 - Аудио износване

Jabra

Акустичните носимости съчетават носимоспособно оборудване, като например монитори за сърдечен ритъм, слушалки за уши и подложки за крака, с аудиосистеми, базирани на био-обратна връзка в реално време. Това означава, че освен че получавате аудио сигнал за тренировката си, ще получите информация и за това колко трудно работите, дали трябва да увеличите интензивността си или, въз основа на GPS, докъде сте пътували. Някои от тези системи включват:

3 - подкасти

Докато тренировките и тренировките подкасти обикновено говорят само за упражнения, има няколко изключения, особено когато става дума за йога. Ако сте посредник на йоги, който е запознат с повечето пози и правилна форма, то със сигурност не боли да се възползвате от свободните практики, достъпни чрез подкаст платформи като iTunes и Pocketcast. Например, подкастът за йога за изтегляне на йога за 20 минути от йога има стотици кратки, висококачествени програми, които можете да проследите заедно с у дома или във фитнес залата.

Източници:

Bluestone, M. AAP StatShot: "Нетните приходи на издателите от продажбите на книги намаляват с 2,0% през третото тримесечие на 2015 г." Асоциация на американските издатели. > http://publishers.org/news/aap-statshot-publisher-net-revenue-book-sales-declines-20-through-third-quarter-2015 ?. > Януари 2016 г.

Karageorghis C, Priest DL. "Музика в областта на упражнението: преглед и синтез (Част I)." Международен преглед на спортната и тренировъчната психология . > https://doi.org/10.1080/1750984X.2011.631026 >. Том 5, брой 1. 2012.

> "Състояние на медиите". Център за изследване на Pew. http://www.journalism.org/files/2015/04/FINAL-STATE-OF-THE-NEWS-MEDIA1.pdf? , Април 2015 г.