AVON 39 Walk to End Кърменето на рака на гърдата завършва

Walk Series завършва през 2017 година

AVON 39 Разходките до ранните разходки на рака на гърдата бяха предизвикателни и вълнуващи събития за набиране на средства, провеждани в множество американски градове всяка година. Avon завърши тази серия след 2017 разходки. Те ще бъдат домакини на нова програма за набиране на средства от пролетта на 2018 г.

Всяка пешеходна авиокомпания AVON 39 включваше избор на разходка по маратон или половин маратон (26,2 мили или 13,1 мили) първия ден, къмпинг през нощта в Basecamp 39, а след това всички участници ходеха половин маратон (13,1 мили) на втория ден.

Предлагат се всички ястия, закуски и поддръжка на пътеките. Всеки проходител трябва да събере минимум 1800 долара, за да участва.

Дати и места на AVON 39 Walk to End Рак на гърдата

Разговорите, обявени за 2018 г., бяха отменени. Те включват разходки в Хюстън, Чикаго, Бостън, Сан Франциско, Санта Барбара, Ню Йорк и Вашингтон.

Регистрация

Регистрационната такса е $ 50. Тези, които са се регистрирали за 2018 разходки, са изпратили имейл, за да се включат, за да дадат таксата на бенефициентите на AVON 39 Walk. В противен случай таксите бяха възстановени с кредит до кредитни карти или чек до януари 2018 г.

Набиране на средства и дарения

Минималното изискване за набиране на средства беше $ 1,800, за да участва. Даренията, събрани за отменените 2018 събития, ще бъдат възстановени, освен ако проходителят не се включи, за да дари таксите на благотворителната организация. Преди тази промяна, всеки участник може да създаде лична уеб страница на сайта Avon 39, за да улесни събирането на дарения онлайн.

Треньорите на "Уокър" дадоха съвет за това как да организират парти за набиране на средства и как да поискат дарения. Фондация "Айвън" изплаща средствата за благотворителни благотворителни организации за рак на гърдата.

обучение

Разхождането на маратон и полумаратон или на два полумаратона назад е много предизвикателно събитие за издръжливост. Необходимо е правилно обучение.

В Avon 39 Walk to End Cancer Breast Cancer предоставя съвети за обучение, групови тренировки, както и треньор, който помага на пешеходците в тяхното обучение и при избора на подходящо облекло, обувки и екипировка. Можете да видите подходящи тренировъчни графици, разработени от треньорът на маратона Wendy Bumgardner за тези събития:

Ходене на събитието

Можете да направите своя избор да ходите половин маратон или маратон в първия ден. Можете дори да решите да преминете от един на друг в първия ден от ходенето на събитието

Предоставя се пълна поддръжка, включваща маркирана пътека и спира на всеки 1.5 до 3 мили за вода, спортна напитка, закуски, обяд, първа помощ и грижа за блистерите. Почистващите ванове патрулират по маршрута, търсейки пешеходци, които се нуждаят от помощ.

Пътуващите могат да спрат деня си на разходка на всяка от спирките по пътя и да бъдат отведени до лагера или финала без наказание. Един автобус пренася полумаратонарите в лагера.

Къмпинг

Първият ден завършва в лагера, където са осигурени горещи душове и топла храна. Ходещите са назначени за двуместни палатки. Всеки проходилка разполага със собствен спален чувал и тампон. Дрехи и съоръжения се транспортират за проходилки, но има ограничения за теглото.

Вечер има развлечения. Пътниците се насърчават да останат в лагера, вместо да организират други настанявания, но трансфери до и от хотелите се предоставят срещу заплащане.

екипаж

Събитието зависи от членовете на екипажа на доброволците да подкрепят проходителите във всичко, от създаването на лагера, обслужването на пешеходците на спирките по маршрута, маркирането на маршрута, обслужването на храната, патрулирането на маршрута и т.н. Членовете на екипажа също се регистрират за $ 50 и при условие, че същите храна и места за къмпинг като пешеходци. Можете също да се регистрирате като доброволец, за да попълните само една промяна през уикенда или да помагате в офиса на организацията без такса.

Благотворителност

Нетните постъпления от Avon 39 Walk to End Cancer на гърдата са в полза на Avon Cancer Cancer Crusade, който изплаща средства за изследване на рака на гърдата и програми за общностен обмен. Над 550 млн. Долара бяха отгледани от разходките от 2003 г. до 2016 г.

Духът на ходенето

AVON 39 е създаден през 2003 г. като Avon Walk за рак на гърдата. Той е преработен като AVON 39 през 2015 г. Ходещите и членовете на екипажа съобщават, че събитията са предизвикателни и изпълняващи. Има огромно емоционално преживяване при ходенето до финала, приветствано от приятели и роднини. Вие не ходите на маратон за вашето собствено постижение, а за всяка жена и човек, докоснати от рак на гърдата, което го прави още по-смислен.

Работата като част от екипажа или като доброволец е също предизвикателна и задоволяваща. Направени са големи стъпки за подобряване на статистиката за преживяемостта при рак на гърдата. Разходката често дава чек на местна благотворителна организация в края на разходката. Можете ли да промените света, като ходите? Да.