Ракът на гърдата се разхожда за 2018 година

Сложете краката си да работят с разходки за набиране на средства

Милиони хора се присъединяват към еднодневните благотворителни разходки за рак на гърдата за причината, а хиляди други участват в предизвикателни многодневни разходки на рак на гърдата. Планирайте сега да започнете да тренирате за тези разходки и да започнете да вдигате средства, които могат да спрат рака на гърдата.

Направете крачки срещу рака на гърдата

Американското дружество за борба с раковите заболявания организира разходки в десетки места в САЩ. Тези разходки са с дължина от 3 до 5 мили и са неконкурентни.

Регистрацията е безплатна и няма изискване за минимално набиране на средства. Можете да се регистрирате като човек или част от екип. След това можете да наберете средства за изследване на рака на гърдата, информация и подкрепа. Те предоставят предложения за намиране на предложения и набиране на средства, които да ви помогнат.

Сюзън Г. Комен - 3-дневен ден за леченията

Сюзън Г. Комен - 3- дневният ден за леченията е тридневни разходки в седем града в САЩ. Тези разходки изискват минимум $ 2300 за набиране на средства за участие. Пешеходците ходят до 20 мили в денонощието в продължение на три дни, а лагеруват за две нощи. Това е сериозно предизвикателство за издръжливостта.

Комен Раса за лечението

Сюзън Г. Комен Състезанието за събитията Cure се провежда / разходки се провеждат в много градове. Обикновено те разполагат с кратък 5-километров маршрут.

Проверете текущия график за една във вашия район. Те често са много големи събития с хиляди участници, включително оцелели, семейство, приятели и поддръжници.

OneWalk за завладяване на рака

OneWalk to Conquer Cancer разходки са еднодневни, 25-километрови разходки в канадските градове. Преди това те са имали фокус за рак на гърдата и след това женски фокус върху рака, но сега набират средства за борба с всички форми на рак.

Разстоянието за разходка е над 15 мили, предизвикателство, по-голямо от ходенето на половин маратон . Трябва да тренирате да участвате, за да можете да се насладите на партито в края. Канадските разходки включват:

The One Walk to Conquer Cancer ще се проведе в Торонто, Онтарио. През 2018 г. ще има 15-километрова пешеходна разходка на 7 септември и 25-километрова разходка и 40-километров маратон на 8 септември. Ползите от центъра за рак на принцеса Маргарет.

Събитието беше проведено и в Монреал, но не е било планирано за този град от 2016 г. Разходката се проведе в Калгари, Алберта през 2016 и 2017 г., но не е планирана за 2018 г.

Avon 39 завършва Ракът на гърдата

Avon 39 "Walk to End Cancer" са отменени за 2018 г. Докато събитията са обявени и регистрацията е отворена за събития в Хюстън, Вашингтон, Чикаго, Бостън, Сан Франциско, Санта Барбара и Ню Йорк, регистрациите и даренията са възстановени , Ейвън казва, че през пролетта на 2018 г. ще обяви друга програма за набиране на средства, която да замени тази програма, която се проведе от 2003 г. насам.

Разхождайки се по рака на гърдата

Пешеходците говорят за върховен опит в пешеходната авиопреносна ваканция и за тридневната разходка. Духът е огромен и подкрепата за ходене е супер.

Независимо дали имате приятели или членове на семейството си с рак на гърдата или сте себе си оцелели, присъединяването в тези разходки е едно незабравимо емоционално и физическо изживяване.

Много проучвания са показали предимствата на физическите упражнения за намаляване на риска от рак на гърдата и подобряване на качеството на живот и дълголетие на преживелите рак на гърдата. Регистрирането на една от тези предизвикателни разходки е чудесен начин да мотивирате себе си да правите ходенето по ходене.