Кълъфки, изсушени в готварска риза

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 118

Мазнини - 0 грама

Carbs - 31гр

Протеин - 1g

Общо време 125 мин
Подгответе 5 минути , готвяйте 120 мин
Сервирания 6 (1 захар всяка стойност)

Търсите задоволителна и питателна средна следобедна закуска? Ти си дошъл на правилното място. Персимоните изглеждат като ярък оранжев домат, но всъщност са хранителни и сладки плодове. Те идват в две разновидности: фуя и хачия.

Тази рецепта изисква фъзи, които могат да се нарязват и да се консумират сурови (срещу хашии, които трябва да бъдат меки и обелени, за да се ядат). След като нарязвате и печете тези кръгчета от яйце, можете да вземете среднодневна почивка, за да се насладите на тези вкусни плодови "чипове".

Персимоните съдържат антиоксиданти, наречени катехини и галокатехини, както и съединение, наречено бетулинова киселина. Бетоничната киселина може да предизвика апоптоза или клетъчна смърт в ракови клетки.

Съставки

подготовка

1. Загрейте фурната до 250F.

2. Нарежете тънко червеното кръгче в кръгчета 1/4-инчови.

3. Разделете утайките между 2 телчета, разположени на върха на листовете за печене.

4. Печете, докато центровете изглеждат сухи и ръбовете започват да се свиват, за около 1 1/2 до 2 часа.

5. Съхранявайте в херметически затворен контейнер в хладилника.

Съвети за готвене и сервиране

Нуждаете се от по-калорична плътна закуска? Квартал тези кръгове яйца и да ги използват в домашно тралимикс .

Опитайте да ги смесвате с орехи, тиквени семки и тъмни шоколадови чипове. Можете също така да ги добавите към чаша гръцко кисело мляко за закуска, богата на протеини и калций.

Включете тези изсушени на пещ яйца в любимата си салата за допълнителна криза на фибри, витамин С и антиоксиданти.

Това е страхотна рецепта, за да има остатъци, защото е толкова универсален. Направете голяма партида за цялата седмица и ги поръчайте сутрин, следобед или вечер, за да задоволите сладък, хрупкав копнеж. Те са уникално допълнение към благодарността към вашия предястие или десерт. Изсипете ги в облицована кошница и се насладете на празнична есенна закуска. Или ги сдвоявайте с партида чипс каре за допълнителна хрупкава и богата на хранителни елементи закуска.