8 причини, поради които не губите тегло

Вие избирате здравословни храни, упражнявате, изрязвате навиците си за късен бисквит, но номерът на скалата не се движи. Звучи ли познато? Тази диета за драскане на главата се случва с най-доброто от нас. Ето някои причини, поради които може да не намалите теглото си .

1 - Не се обръща внимание на калориите

С любезното съдействие на Getty Images

Това е трудно за преглъщане, но трябва да го кажа: Дори и здравословната храна съдържа калории. Изборът на хранителни храни е умен, но само защото те са добри за вас не означава, че можете да ядете неограничени количества и да продължите да губите тегло. Вечеря от салата, сьомга и пълнозърнести макаронени изделия със сигурност е здравословна, но не намалявайте номерата. Една 6-унция. филе от сьомга с две чаши пълнозърнест чай от макаронени изделия в около 700 калории; салата от маруля и домати със супена лъжица, всяко зехтин и оцет довежда до общо над 800 калории.

Отслабване е предимно число игра: калории в сравнение с калории навън. Така че изберете хранителни храни, но преброявайте тези калории и се съобразявайте с "фаталните храни" със здравословен ореол. И когато броите калориите, уверете се, че сте постигнали целта си за калорична загуба на тегло. Изчислете номера си по-долу.

2 - свръхкомпенсиране за упражнения

Потопете се на гърба за монтаж в обяд, но не го считайте за свободно ядене. Лесно е да прецените колко калории всъщност сте изгаряли. Вашият фитнес може да обещае, че ще изгорите 500 калории с един час предене, но всеки човек е различен. Може да изгорите само 300 калории.

За най-точна информация, носете монитор за активност, който следи изгарянето на калории. И не забравяйте, че ако се възнаградите с равностоен калориен прием на калориите, които сте изгорили, все едно никога не сте изгаряли калории изобщо.

3 - Не се брои подправки и други екстри

Една супена лъжица кетчуп на вашите яйца или бургер добавя около 20 калории (и най-вероятно използвате повече от една супена лъжица.) Унция от половината и половината (вида, която изплитате в кафето си) има около 40 калории и 3,5 грама мазнина.Кърпата на маите добавя 90 калории и 10 грама мазнини към вашия сандвич.Въпреки че сте много внимателни относно избора си, лесно е да забравите за малките екстри.

Тези елементи не са извън границите, но те определено "броят", а числата се увеличават. Затова следете всичко, което ядете и пийте. Невежеството не е блаженство!

4 - Хранене, дори и ако броите калориите

Обичам добро хранене на ресторанта, колкото и всеки друг, но тук е проблемът: никога не знаеш какво точно има в съда ти. Дори ако ресторантът предоставя хранителна информация, това са само оценки, основани на точни рецепти, предадени от хората, които отговарят. Наистина ли мислите, че всеки член на кухненския екип претегля и измерва всяка съставка?

Сега няма нищо лошо, когато се хранят, особено ако питате въпроси и правите интелигентен избор . Но ако установите, че номерът на скалата няма да се появи, може да искате да обмислите съкращаването.

5 - Хранене твърде хубаво да бъде истинска храна

Редовно ли се занимавате с някаква невероятна закуска, която открихте? Знаеш ли, този със статистически данни, които са почти прекалено добри, за да е истина? Независимо дали става въпрос за 80-калорична палачинка или чудовищна чанта с чипове, които претендират само за 150 калории, възможно е статистическите данни за закуската да не са точно. Етикетите невинаги са точни, особено когато продуктите идват от нашите малки приятели на мама и поп магазин. Ако нещо изглежда прекалено хубаво, за да е истина, вероятно е.

6 - Изкривяване на порцията

Определено сте чували това преди, но той носи повтаряне: Гледайте размера на порциите си! Разбира се, тази кутия за зърнени храни казва 110 калории, но проверявайте размера на порцията и след това проверете колко много сте изливащи в купата си. Друг капан за порции? Опаковани закуски, които изглеждат като единични порции, но всъщност са от 2 до 3 порции. Прочетете внимателно етикетите, за да сте сигурни, че не ги четете погрешно .

7 - Попадащи в 0-калорийния капан

Не консумирайте неограничени количества храни "нулеви калории". Докато продуктът има по-малко от 5 калории на порция, компаниите имат право да закръглят до 0 калории на порция и често официалните размери за сервиране са нереалистично малки. Внимавайте за салатни превръзки, пакети за подсладители и специално за приготвяне на спрейове за готвене.

8 - Пийте калориите си

Поп тест: Какво има повече калории: 12-унция. чаша портокалов сок или дузина бадеми и средно оранжево? Тази невинна малка чаша ОВ има около 165 калории, докато часовниците с комбинирани ядки и плодове са около 140. И храната вероятно е много по-задоволителна. Моралът на тази малка история е да внимаваш какво пиеш. Лично аз предпочитам да си дъвча калории!