6 Хранителни навици за по-лесно отслабване

Загубата или поддържането на теглото не е ежедневна борба. Ето шест прости съвета как да промените хранителните си навици и да промените живота си.

Не давайте любимите си храни

Няма по-бърз начин да пробиете диетата си, отколкото да забраните всичко, което ви харесва. Ако обичате пици или жадуват бисквитки, изрязването им напълно е вероятно да доведе до изгаряне на диета.

Решението? Насладете се на любимите си храни за виновно удоволствие с умереност. Ние обичаме да следваме това, което наричаме правилото 80/20: Яжте разумно 80% от времето и си позволете да се отдадете на останалите 20%. Например, ако сърцата ни се поставят върху десерт една нощ, ще ги балансираме, като поръчате леко предястие и отминем коктейли. Този подход определено ни помага да поддържаме здравословна диета, защото не се чувстваме лишени.

Винаги вижте хранителната информация преди да излезете

Ключът тук е да планираме напред. Когато излизате да ядете, се възползвайте от публикуваната хранителна информация. Повечето верижни ресторанти, бързо-непринудени места и заведения за бързо хранене осигуряват броя на калориите и други хранителни статистически данни на своите уебсайтове. Отидете в интернет, преди да напуснете къщата, и направете някои изследвания за най-добрия избор на храна. По този начин ще бъдете въоръжени с информация, преди да отидете дори на вратата на ресторанта.

Ако знаете, че телешкото има далеч по-малко калории от китайската пилешка салата, може да сте по-склонни да го поръчате!

Яжте закуска, пълна с протеини и фибри

Чували сте го преди: Яжте закуска! Има толкова много предимства, за да се даде приоритет на сутрешното хранене. Тя ще ви даде енергия, да започнете своя метаболизъм и да ви помогне да направите интелигентен избор за обяд и вечеря.

В действителност, проучванията показват, че хората, които ядат закуска, са по-успешни при намаляването на теглото си от тези, които го пропускат. Изберете нещо с много протеини и фибри - тези хранителни вещества ще ви помогнат да се чувствате пълноценно цяла сутрин. Нямате време да готвите сутрин? Опитайте здравословна закуска без готвене, за да ви помогнем.

Имате здравословни бързи закуски на ръка

Ние сме много вярващи, че винаги имаме умни спешни случаи с вас по всяко време. Когато имате леки закуски в чантата си, бюрото и колата, вие сте по-малко вероятно да се превърнете в плячка за угояване на закуски, с които се сблъсквате през целия ден. Съхранявайте на стабилни в рафтове клечки, които са с високо съдържание на протеини и / или фибри. Нашите лични фаворити са нарязани на риба тон, дрънкащи, 100-калорични опаковки от ядки, протеинови барове и цели плодове като ябълки и банани на Фуджи.

Правете някои препарати за храна през уикенда

Подготвянето на здравословни ястия и закуски предварително е едно от най-хубавите неща, които можете да направите, за да помогнете на бъдещето ви да се храните интелигентно. Не чакайте, докато натоварената работна седмица е в ход! Отделете няколко часа в събота или неделя, за да направите подробен списък с хранителни стоки и пазаруване в супермаркети. След това изпечете малко постно протеини, нарязани зеленчуци за лесна закуска и подгответе няколко ястия.

Ако научите как да подготвите правилно ястието за седмицата, ще имате здрави вечери готови в хладилника и няма да ви трябват удари!

Попълнете купа с плодове и я сложете някъде видимо

Прост, но ефективен! Получете две плодови чаши, една за къщата и една за офиса. Поддържайте ги пълни с плодове като ябълки, портокали, банани, круши - каквото ви харесва. Ако можете да видите умни закуски, ще ядете умни закуски. Опитайте и вижте.

За рецепти без вина, храна намира, съвети за трикове и други, се регистрирайте за безплатни ежедневни имейли или посетете Hungry Girl!