7-те най-добри дамски тенис обувки за плантарен фаскит да купят през 2018 година

Усетете болката на крака с подходящата двойка за вашите дейности

Плантарният фасциит е често срещана травма сред жените и може да ги отстрани за седмици или дори месеци. Болката обикновено се усеща в петата и долната част на крака, понякога може да се причини или да се влоши, като се носи неправилен тип обувки.

Ако страдате от плантарен фасциит или се притеснявате, че ще се върнете, това, което носите на краката ви, е важно. Украсяването на качествена чифт добри обувки за бягане с твърда опора и омекотяване може да направи огромна разлика, дори когато не бягате. Независимо дали се движите или ходите, предпочитате пътища или пътеки, със сигурност ще намерите обувка в този списък на най-добрите дамски обувки за плантарен фасциит, които отговарят на вашите нужди, бюджет и предпочитания. Имайте предвид, когато пазарувате, че по-старите модели обувки за бягане предлагат много от същите функции, но на по-евтина цена.

1 -

Saucony Women's Guide обувки за обувки предлагат голяма стабилност и възглавница, но все още са леки, което ги прави отличен избор за бегачи на дълги разстояния, които се занимават с плантарен фасциит или се притесняват за повторение. Почистването на обувката Everun е отзивчива, така че ще се чувствате силни, гладки и удобни при всяко излитане и кацане. Пътниците, които надминават или работят неутрално като тези обувки за максимална подкрепа и стабилност. Друга чудесна особеност е обувката Tri-Flex подметка, която разпръсква силата на удара за всяка стъпка, осигурявайки оптимална тяга и гъвкавост.

Потребителите харесват, че разполагат с широка кутия за палеца и не изискват период на прекъсване, така че те се чувстват комфортно веднага от кутията. Те са достъпни в тесни, средни и широки размери, така че е по-лесно да получите подходящата за вашата крака.

2 -

Ако искате добре оформена, но все пак висококачествена и поддържаща обувка за плантарен фасциит, не търсете повече от женските обувки за спортни обувки ASICS GT-2000. Издръжлив и висококачествен, той има много от характеристиките на по-скъпата обувка. Системата за почистване ASICS GEL помага за разсейване на удара и позволява на крака ви да се движи по-плавно през вашата крачка. Омекотката на обувката е лека и гъвкава, но все пак плюшена, което я прави идеална обувка за всякакви разстояния. С неговата система за захващане на ток, тази обувка осигурява голяма подкрепа и здрава форма.

3 -

С превъзходна цялостна подкрепа и комфорт, обувките за обувки за наркотиците на Brooks Women са чудесна възможност за жени, които се наслаждават на бягане по асфалтирани пътища и пътеки, и се притесняват, че плантарният фассит се разпалва. Тази обувка предлага система за почистване на ДНК на Брукс, която осигурява абсорбиране на ударите и омекотяване при всяка стъпка, независимо от разстоянието, което изпълнявате. С помощта на диагонала Rollbar за контрол на усещането, тези обувки могат да се използват от бегачи с плоски крака.

Потребителите обичат подкрепата и стабилността, които получават от тези обувки, дори и след бягане или разходки на дълги разстояния. За тези, които носят обичай ортези, тези обувки са широки и достатъчно дълбоки, за да ги настанят.

4 -

Друг солиден, висококачествен продукт от ASICS, женската обувка GEL Kayano, дава на бегачите със старчески фассити отлична подкрепа и удобство, от което се нуждаят. Те са снабдени с популярен амортисьор на GEL ASICS, който помага при абсорбиране на удари и осигурява превъзходен комфорт, особено в предната и задната част на стъпалото.

Тази обувка е идеална за неутрални и надминаващи женски участнички, дори и тези, които се записват на висок километраж, докато тренират за състезания на дълги разстояния. Технологията ASICS Flytefoam в средата на обувката позволява на обувката да се върне обратно в оригиналната си форма след всяка стъпка, осигурявайки лек комфорт за изглаждане на вашето движение, без значение колко далеч се движите.

5 -

Ако търсите обувки за бягане с максимално омекотяване, обувката Hoka One One Women's Bondi е очевиден избор. Докато подписаните от Хока дебели, широки подметки им придават необикновен вид, повечето бегачи не изглеждат загрижени заради удобството и представянето на обувката. Чудесното плюшено уплътнение на EVA материал на обувката осигурява отлична абсорбция на удара и помага да се намали натискът под петата и топката на крака. Ортолитната формована стелка също допринася за облекчаването, комфорта и подкрепата. С твърда гумена подметка и зонова гума, поставена в ключови области, които обикновено носят, тези обувки са изключително издръжливи.

Тези обувки идват в девет различни от фини до смели. Рецензенти коментират, че те се представят добре за тези, които чакат много мили.

6 -

Тази обувка от New Balance е чудесен избор за жени, които много ходят или прекарват много часове на крака. Дори и да сте бегач, може да искате да вземете чифт от тези обувки, които да носите като спомагателна ежедневна обувка, за да получите малко облекчение от плантарния фасциит или да я задържите настрани. Те осигуряват превъзходно управление на движението, подкрепа и абсорбиране на ударите, благодарение на собствените Rollbar опори на New Balance и технологиите за поглъщане на средното стъпало.

Потребителите им дават високи оценки за комфорт, както и поддръжка на петите и арките. Рецензенти споменават, че дори и с много крак проблеми тези обувки улесняват болката и осигуряват достатъчно облекчение. Подобно на други обувки New Balance, те идват в широки размери и могат да работят добре с обичайните ортези. Друг плюс е, че те се произвеждат в Съединените щати. Въпреки че обувките New Balance са склонни да бъдат малко по-скъпи в сравнение с другите обувки за бягане, те си струват за висококачествен продукт, който помага за поддържането на краката ви без болка.

7 -

Ако искате обувки, които работят добре както за движение на пътя, така и за пешеходни пътеки, ходещите обувки ASICS Women's GEL Venture са добър избор и отлична цена. Популярното омекотяване на GEL от Asics помага да се абсорбира ударът от удара и осигурява цялостен комфорт, без значение колко далеч се движите. Обувките за обратно теглене на подметката дават на обувката допълнителна възглавница, както и голяма сцепление, когато тичате или ходите по пътеки или във влажно време. Обувките идват с поддържаща чорапи, която може да бъде премахната, ако искате да носите ортези. Подложките са подсилени в зони с висока износоустойчивост, което допринася за тяхната издръжливост. Те също така се предлагат в широки размери.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .