7-те най-добри мъжки тениски да купят за underpronators през 2018 година

Намирането на правилните обувки за обувки за вашия тип крака ще ви помогне да се движите комфортно и да не се нараните. Ето някои от най-добрите обувки за бягане на мъже, които имат високи арки и подковани. Ако не сте сигурни какъв тип ходила имате или как се движите, отидете в местния специализиран магазин, за да направите подходящ анализ на походката и монтаж на обувки.

Тази тренировъчна обувка от Asics абсорбира шок, възглавнички и захранва неутралния към подлежащия на бегач. Дългоочителите носят ревност за това колко леки и удобни се чувстват. Стелката ComforDry помага за поддържането на сухотата на краката и без блистери.

Mizuno Wave Riders са отличен избор, особено за бегачи на дълги разстояния. Идеалният панталон и прегръдката на midfoot правят този лек треньор да се чувства като част от крака ви. Пътниците, които ги носят, са много лоялни към марката / модела и много от тях са в Wave Riders в продължение на много години.

Модерната обувка "Броукс призрак" е тройна заплаха за баланс, възглавница и леки материали. BioMoGo ДНК в междинната подметка на обувката предлага адаптивно омекотяване, докато е по-гъвкава. Бегачите обичат духа на Брукс като удобна, спомагателна обувка, особено за тези, които тренират за половин или пълен маратон.

Друга отлична обувка от Asics, обувките GEL Cumulus получават високи оценки от бегачите за укрепването и комфорта им, като казват, че те наистина живеят до името "cumulus".

Наблюдателите препоръчват да се оразмерят най-малко 1/2 размер за правилното им прилягане.

Runners обичат Saucony Triumph за широката си кутия за кутия, за почивка, комфорт и голяма подкрепа за бягане или ходене на дълги разстояния. Триумфите имат висока лоялност към марката / модела: Много бегачи докладват, че носят Триумф от години и се кълнат, че никога няма да преминат.

Тези обувки от Брукс са чудесни за мъже с високи арки, които се движат на висок километраж и като обувки с подплата. Те също така имат допълнително място в кутията, ако имате широка предна част.

Тази трайна обувка, със своята широка основа, осигурява изключително меко и гладко пътуване. Решетката за задните стъпала осигурява по-добро уплътняване и стабилност чрез центриране на петата при удар. Тази обувка е чудесна за мъжки бегачи, които търсят облекчение и гъвкавост в обувната обувка.

Повече мъжки обувки

Все още търсите други мъжки обувки? Вижте тези списъци:

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .