8-те най-добри шапки за бягство да купят през 2018 година

Блокирайте вредните лъчи, докато се потите с тези горни капачки

Независимо дали прогнозата изисква лек дъжд или интензивно слънце, типичната шапка е от съществено значение за престоя ви в удобно и безопасно състояние. Не само може да защити главата и лицето ви от елементите, но и една добра шапка, която може да работи, също може да помогне да се избягва влагата и да се предотврати попадането на пот в очите ви. Те също така са полезни, ако имате прекалено много косми или липса на такива и трябва да ги дръпнете назад или да запазите ногина си, защитени от вредните лъчи на слънцето.

С толкова много налични шапки, трудно е да решите кои са подходящи за вашите нужди и предпочитания. Ако тичате много в горещината, трябва да търсите шапка, която е лека, дишаща и има отлична способност за втриване на влага. За дългите писти може да искате някой, който лесно може да се съхранява в джоба или шортите ви, така че да можете да го свалите, когато нямате нужда от него. Другите готини функции за шапки са UV защита, отразяване и регулируемо прилягане. Съставихме списък с най-добрите шапки с тези функции и още, така че можете да намерите този, който ви подхожда най-добре.

В Adidas Cap Adizero има готините и полезни функции, които искате в шапка, всичко на много разумна цена. Той разполага с панели от пластмаса Climacool, които позволяват на топлината да избяга и въздухът да потече, което ще ви помогне да останете в хладно и комфортно състояние. Възможностите за износване на влагата от шапката, предпазването от слънцето UPF 50 и ненабляскването под козирка го правят идеална шапка, която предпазва главата и очите от топлината и отблясъците на слънцето. Полиестерната / Spandex плат отвежда водата, така че е и добър избор за дъждовни или потни писти. С велкро затваряне на гърба можете да регулирате шапката за персонализирано прилягане.

Тази изключително лека бягаща шапка се предлага както в мъжки, така и в женски размери и десетки цветове, така че е лесно да намерите шапка, която е подходяща за вас.

HeadSweats шапки и козирки са известни със своята бърза способност за втриване на влага и една от най-популярните им шапки - Performance Race Hat - не разочарова. Шапката от плат, произведена от дишаща тъкан и от лентата за чорапогащи Eventure Terry, поддържат потта, която капе в очите ви и отблъсква влагата, за да ви помогне да останете хладни и сухи. След дълга, гореща и изпотена работа, можете просто да хвърлите тази шапка в пералнята и да не се притеснявате, че тя се свива или губи формата си. С тегло, по-малко от 2 унции, тази лека шапка получава високи оценки за удобното си усещане и класически стил. Също така има много добра цена за такава висококачествена шапка.

Тази шапка се предлага в 12 цвята и се предлага в един размер.

Проектирана специално за жените, шампоаните TrailHeads Race Performance Day имат качество, удобство и изпълнение, които жените искат в шапка. С тегло от 2 унции, тази супер лека шапка е изключително дишаща и позволява свободно да тече въздух през нея, за да ви предпази от прегряване. Полиестерната материя избягва влагата, поддържайки ви суха и удобна. С отразяваща тапицерия, тази шапка подобрява визуалността ви при работа в условия на слаба осветеност. Регулируемото затваряне с велкро осигурява приятно, персонализирано прилягане и задният отвор позволява място за опашка. Шапката се предлага в няколко различни цвята, така че със сигурност ще намерите такъв, който отговаря на стила ви.

Nike AeroBill Elite Adjustable Running Hat ви помага да поддържате хладно, сухо и защитено по време на вашето пътуване, благодарение на леката конструкция и тъканта за изпотяване на пот. Регулируемото затваряне ви помага да постигнете приятна и приспособима форма. Друга готина особеност е вътрешната пола на шапката, която помага да се избърсва потта, така че да не удря очите ви.

Освен че е чудесно за бягане, бял цвят го прави идеален за всеки, който играе тенис или който прекарва много време на слънце, тъй като светлият цвят ще отклонява топлината.

Patagonia Duckbill Cap е изключително популярна сред ултраартуньори и с добра причина. Дизайнът е почти изцяло отворен, позволявайки много вентилация, за да ви охлажда и да изсъхне по време на дългите писти. Предният пяна може да се сгъва, за да можете лесно да съхранявате шапката в джоба или шортите си. Когато го извадите назад, бързо се връща в оригиналната си форма. Той също така разполага с тъмен подкован за намаляване на отблясъците, кърпа от текстил Coolmax, за да отблъсне влагата, както и регулируема задна катарама с еластична да ви прилепват. И когато приключите с пот, можете просто да го хвърлите в пералната машина и тя ще изглежда (и мирише) добра като нова.

С странични панели от мрежата и многобройни вентилационни отвори за максимално дишане, 2XU Run Cap е идеална за работа в топлината. Тази изключително лека шапка също преобръща влагата от челото ви, така че не е нужно да се притеснявате, че потта тича в очите ви. Допълнителен бонус е UV защита на плата, за да ви осигури още повече защита от вредните лъчи на слънцето. Потребителите също така харесват, че това е гъвкаво и много лесно да се хвърли в чантата и да се приберете, когато пътувате.

Ако търсите лека, дишаща и удобна шапка, която също е много евтина, тази от Lethmik е отличен избор. Тъканта е с UPF 30 + слънцезащита, така че е перфектна за лятното бягане. Друга чудесна особеност е нейната регулируема ключалка за бързо освобождаване. Шапката се предлага в три цвята - флот, черен и сив - и е толкова скъпа, че може да решите, че искате да имате и трите.

Тази универсална шапка от Asics има вградена система за управление на влагата и мрежести панели, които ви помагат да останете сухи и удобни. Със своите стилни, отразяващи шарки, той е идеален за бягане в условия на слаба осветеност. Регулируемото захващане назад позволява удобно и удобно приспособяване. Тази шапка има малко по-голяма структура от останалите в този списък.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .