Жената на ходене Каприс

Capris са идеални за ходене през пролетта и есента. Нямате нужда от дълги панталони, но все още не е времето за къси панталони. Аз препоръчвам capris, които са изработени от wicking плат, който изсъхва бързо и ви държи по-хладно. Capris се предлагат в три разновидности: някои имат звънец, който се отваря под коляното, докато други са по-под коляното, а други са дълги чорапогащи. Това е лично предпочитание към това кое е по-добро. Ако използвате движение на ръката , най-добре е да изберете каприз без странични джобове, така че няма да хванете палеца си.

1 - Lucy Всеки ден Капри

Amazon.com

Знаех, че стиховете с по-висока талия ще се върнат в модата в края на краищата. Тези капризи имат широка талия и по-висока талия. Те имат по-свободна форма за удобство при ходене и са чудесни за пътуване. Обичам двата джоба на джоба за малки дрехи - и няма да хванете палците си, ако използвате ръчно движение. Полиестерната / спандексовата тъкан ще премахне влагата.

2 - Роял Робинс Дискавъри Капри

Amazon.com

Ако търсите пътуване и туристическа каприса, тези бързосъхнещи найлонови капари са добър избор. Те имат подвижни колене за по-лесно движение. Има странични джобове, джоб на дланта и заден джоб за джобове. Те идват в няколко цвята и размери от 2 до 16.

3 - REI Co-op Tech Capris

REI Ко-Оп Каприс. REI

Тези атлетични capris имат средно нарастваща талия и 29-инчов колан, за да достигнат средно теле. Коляните са по-добре монтирани, така че няма да имате допълнителна тъкан, която да лепи в бриз. Полиестерната / спандексовата тъкан отнема влагата и е разтеглива във всяка посока. Те идват в редовни и плюс размери в осем цвята.

| Повече ▼

4 - Lucy Endurance Run Капри

Amazon.com

Тези 3/4 дължина capris са проектирани да ви отнемат разстоянието. Те имат 20-инчово вдлъбнатина и ниско изкачване. Лекият плат извлича пот. Удобното прилягане ви осигурява компресия за ефективност. Освен задния джоб за ципове, те имат джоб за окото на всеки бедро, идеален за енергийни закуски или за вашия телефон.

5 - B-Skinz Capri Leggings

Уенди Бъмгарднер

Сайта на производителя
Имаше ли го с основно черно? B-Skinz прави гамаши в дължина на глезена и дължина на каприз - както за жени, така и за мъже. Те имат забавни и диви дизайни и цветове от мек и еластичен найлонов спандекс. Това са прости дизайни без джобове и еластична лента, която удря точно под пъпа. Те са близко разположени, но не прекалено стегнати и са с размери SML-XL.

6 - Спортна пола Lotta Breeze Capri

Amazon.com

Ако искате женствения стил на работеща пола плюс подкрепата на компресията capris, този елемент може да запълни сметката. Полата ви осигурява покритие и има два джоба и порт за слушалки за носене на най-важните неща и вашите мелодии. Предлага се в различни цветове на полата и размери XS-L.

7 - Tasc Performance Каприс

Amazon.com

Ако искате да преминете към хладната тъкан от бамбук, Tasc Performance е оборудването за вас. Те произвеждат потта-wicking, копринен бамбук-памук смес. Имат едновременно гъвкава каприса и каприз. Капията им е с широка лента, но няма джобове.

8 - RaesWear Каприс и Скаприс

RaesWear

RaesWear има capris и skapris (каприз с течаща пола над тях). Разликата е тяхната 3-инчова лента за съхранение. Можете да поставите предмети в талията, всичките 360 градуса от нея. Това е много удобно за вашия телефон и други елементи.

| Повече ▼

разкриване

Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим компенсация във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница.