Лимонова боровинка енергия хапки

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 101

Мазнини - 3g

Въглехидрати - 18g

Протеин - 2g

Общо време 10 мин
Подгответе 10 минути , гответе 0 мин
Сервирания 9 (по 2 топчета всяка)

Енергичните хапки и топки са се превърнали в популярна възможност за закуска за хора, които се опитват да ядат по-здравословно. Те са подобни на гранула барове, но без всички захар и натрий. Те също така са лесни за приготвяне и удобни за хранене - всичко, което правите, е да се слеете и да се преоблечите в топки.

Тези енергични ухапвания от лимонова боровинка са направени от овесени, кръгли, боровинки и боровинки, подходящи за кръвно налягане, а само с намек за мед. Комбинацията осигурява задоволителен протеин и фибри, както и магнезий и калий .

Съставки

подготовка

  1. Пулсирайте 3/4 чаша овес, бадеми, лимонов сок, лимонова кора и мед в кухненски робот до гладка.

  2. Изсипете в купа и разбъркайте останалите овес и боровинки. Стискайте парчетата супени лъжици и се преобърнете в топки. Съхранявайте в херметически затворен контейнер в хладилника или фризера.

Варианти и замествания на съставките

Можете да използвате овесени ядки за бързо приготвяне за по-гладка текстура.

Всеки неподсладен сушен плод ще работи, но предпочитам аромата на боровинки с лимон.

Съвети за готвене и сервиране

Направете партия в неделя за една седмица на стойност лесни, здравословни закуски, които можете да вземете и да отидете. Харесва ми да ги съхранявам в хладилника, така че да са хубави и студени, но ако не можете да помогнете, но поп повече от две по едно, може да опитате да ги държите във фризера.

При енергийни ухапвания трябва да сте наясно с размера на порциите. Тъй като те са направени от хранителни вещества с висока плътност, те пакетират много енергия в една малка закуска. Две снаксови топки са перфектният размер за сервиране , затова бъдете внимателни да не прелиствате!